Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@20:14:50 GMT

معلمانی که تصور می‌کنند دیده نمی‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۸۰۰۳۶

معلمانی که تصور می‌کنند دیده نمی‌شوند

ایسنا/خراسان رضوی مربیان آموزش رانندگی نسبت به پایین بودن دستمزدهای‌شان گلایه دارند؛ این در حالی است که بسیاری از مردم نسبت به بالا بودن هزینه‌هایی که آموزشگاه‌های رانندگی دریافت می‌کنند، معترض هستند.

مربیان آموزشگاه‌های رانندگی از گروه‌هایی هستند که به مشکلاتشان کمتر توجه می‌شود. آن‌ها اخیرا برای شنیده شدن دغدغه‌های‌شان تجمع اعتراضی در مشهد برگزار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نداشتن سهمیه بنزین، مالیات‌های سنگین، نبود اتحادیه آموزشگاه‌های رانندگی، نداشتن بیمه و تسهیلات و... از جمله مشکلاتی هستند که مربیان آموزشگاه‌های رانندگی نسبت به آنها دغدغه دارند.

 یک مربی آموزش رانندگی که نمی‌خواهد نامش منتشر شود، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ما مربیان هیچگونه تسهیلاتی نداریم. به رانندگان تاکسی سهمیه بنزین داده می‌شود ولی ما هیچگونه سهمیه‌ای نداریم. باید سختگیری‌ها باشد و ما مربیان نیز راننده خوب تحویل دهیم، اما از آن‌طرف باید تسهیلاتی هم به ما داده شود تا روال کاری برایمان آسان‌تر باشد.

وی ادامه داد: ما بیمه هم نداریم. اگر بعد از ۲۰ سال دیگر کار نکنیم، مثل جوانی هستیم که می‌خواهد از صفر شروع کند. هیچ ارگانی ما را پشتیبانی نمی‌کند و دستمزدهای ما نسبت به اوضاع اقتصادی کنونی بسیار کم است. اگر افزایش دستمزدی هم داشته باشیم، بسیار دیر به دست ما می‌رسد، به طور کلی اگر الان ابلاغ شود که دستمزدها افزایش یافته است، چند ماه بعد می‌توانیم از آن استفاده کنیم، چون مربیان زیادی رفته‌اند و کارآموزان زیادی در صف کلاس عملی هستند پس کارآموزی که امروز و با نرخ جدید ثبت نام کند، چند ماه بعد کنار من می‌نشیند و شروع به یادگیری می‌کند.

این مربی با اشاره به قانون نو بودن ماشین‌های آموزشی گفت: یکی از دیگر مشکلاتی هم که باعث می‌شود مربیان این شغل را ترک کنند این است که ماشین مربیان باید نو باشد و هر ۵ الی ۷ سال تعویض شود، بسیاری از مربیان قدیمی برای تعویض خودروهایشان رفته‌اند و با قیمت بالای خودرو نتوانستند خودروی جدیدی تهیه کنند.

وی در خصوص حقوق مربیان رانندگی نیز بیان کرد: من اگر از صبح تا شب کار کنم و حتی روزهای جمعه هم کارآموز ببرم، در آخر ماه ۶ میلیون تومان حقوقم می‌شود. در حالی که پایه حقوق کارگری ۶ میلیون و ۴۰۰ تومان برای ۸ ساعت کار در روز است اما ما مربیان ۱۲ ساعت کار می‌کنیم.

این مربی با اشاره به اینکه تحت پوشش هیچ بیمه‌ای قرار نمی‌گیرند، گفت: ما باید خودمان، خودمان را بیمه کنیم؛ مثل بیمه اختیاری که سایر مردم انجام می‌دهند. این طور بیمه‌ها هزینه‌های گزافی دارند ولی اینکه از طرف دولت بیمه شویم با بیمه اختیاری بسیار فرق دارد. من ۱۲ سال است مربی آموزشگاه هستم و زیر پوشش هیچ گونه بیمه‌ای قرار نگرفته‌ام. دولت هیچ‌گاه از طرف ادارات متولی به ما نگفته است بیایید شما را بیمه کنیم. هزینه‌های بیمه برای ما بسیار سنگین می‌شود و حقوق کم ما کفاف پرداخت هزینه‌های بیمه را نمی‌دهد.

همچنین موسس یکی از آموزشگاه‌های رانندگی که او نیز نمی‌خواهد نامش منتشر شود در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: آموزشگاه‌های رانندگی با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند. این صنف اصلا دیده نمی‌شود، چون با بخش نظامی مرتبط بوده، مصلحت اندیشی‌های نظامی در آن دخیل است و مسائل اقتصادی آن در نظر گرفته نمی‌شود.

وی تصریح کرد: در آموزشگاه‌ها و در بخش مدیریتی، دو مدیر داریم. یکی موسس آموزشگاه که مالک و صاحب امتیاز آن است و دیگری مدیر داخلی که مسئول کارهای اجرایی آموزشگاه است؛ موسسین متولی هستند.

این موسس آموزشگاه‌ رانندگی بیان کرد: مهم‌ترین معضلی که ما با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم معضل گرانی است. با تورم قیمت بنزین، لوازم یدکی خودرو، قیمت خودرو، هزینه‌های آب، برق، گاز و تلفن، هزینه‌ لوازم التحریر مورد استفاده و... بالا می‌رود، اما مبلغی که کارآموز برای ثبت‌نام پرداخت می‌کند همچنان ثابت است و از خرداد ماه سال گذشته که تغییر نرخ داشتیم، هزینه ثبت نام تغییری نکرده است.

وی ادامه داد: مربی‌های ما حتی سهمیه بنزین ندارند و بسیاری از مربیان می‌گویند راننده تاکسی‌ای که ما او را تربیت می‌کنیم سهمیه بنزین دارد، اما ما به عنوان یک مرکز نیمه خصوصی-انتظامی هیچ‌گونه سهمیه‌ای نداریم.

این موسس آموزشگاه رانندگی گفت: به رانندگان و موسسه‌ها سختگیری‌های بسیاری وارد است و با کوچکترین تخلف، شدیدترین مجازات‌ها اعمال می‌‍شود، اما امکانات و تسهیلات از طرف ارگان‌های بالادستی وجود ندارد. من مؤسسینی را سراغ دارم که مایل به واگذاری و فروش آموزشگاه خود هستند، چون سودی که برایشان ندارد هیچ، از جیب هم هزینه می‌کنند.

وی ادامه داد: مشکل بعدی ما نبود مربی است، یک مربی وقتی دوره آموزشی خود را می‌گذراند و وارد آموزشگاه‌ها می‌شود، با دیدن مشکلات متعدد مالی و نبود حقوق و مزایای مناسب به طور کلی دلزده شده و فرار می‌کند. به گفته خود مسئولین راهور استان در سال گذشته حدودا ۲۰۰ نفر برای دوره آموزشی مربی‌گری اقدام کرده‌اند که از این تعداد فقط ۱۳ – ۱۴ نفر در آموزشگاه‌ها حضور پیدا کرده‌اند.

این موسس آموزشگاه رانندگی تصریح کرد: مربیان می‌گویند با تسهیلاتی که وجود ندارد، با در نظر گرفتن استهلاک خودرو، کم بودن حقوق و سایر موارد، اگر در اسنپ کار کنیم برایمان به صرفه‌تر است تا اینکه مربی آموزشگاه باشیم.

وی ادمه داد: این کمبود مربی باعث می‌شود که گاهی بین کلاس‌های تئوری تا عملی کارآموز ۷ ماه فاصله بیفتد و من مدیر یا موسس آموزشگاه باید با مردم بحث داشته باشم که چرا مربی نداریم و فاصله بین کلاس‌های تئوری و آموزش عملی انقدر زیاد است.

این موسس آموزشگاه رانندگی در خصوص دستمزد مربیان اظهار کرد: هزینه هر جلسه کلاس عملی برای کارآموز ۸۸ هزار و ۵۰۰ تومان است که از این مبلغ، ۶۲ هزار تومان برای هزینه‌های خود آموزشگاه است و مبلغ ۲۶ هزارتومان به مربی می‌رسد و این اصلا مبلغی نیست که بشود با آن از پس مخارج زندگی برآمد. با توجه به بند ۵ قرارداد بین هنرآموز و آموزشگاه که می‌گوید اگر هنرآموز بعد از دوماه از تاریخ ثبت‌نام، درصورتی که آموزشگاه به او نوبت داده باشد و مراجعه نکند، شامل نرخ جدید می‌شود، ما اکنون هنرآموزان بسیاری داریم که منتظرند تا ما به‌ آنها نوبت دهیم و اگر در این ماه نرخ‌نامه‌ای ابلاغ شود، مربیان ما از  نیمه دوم سال به بعد می‌توانند از این افزایش نرخ استفاده کنند.

وی در خصوص آموزشگاه‌ها تصریح کرد: ما هیچ حمایتی در برابر شهرداری نداریم. موسسات ما جزو موسسات آموزشی محسوب می‌شوند ولی شهرداری به اسم مکان تجاری از ما پول می‌گیرد و برایمان اخطاریه می‌فرستد، درصورتی که برای موسسات آموزشی هیچ اخطاریه‌ای ارسال نمی‌شود. آب، برق و گاز ما  هم تجاری محاسبه می‌شود.

این موسس آموزشگاه رانندگی ادامه داد: مالیات‌های سنگین برای ما اعمال می‌شود و سازمانی مثل سازمان راهگشا که تعویض پلاک را انجام می‌دهد از برخی خدماتی که به هنرآموز ارائه می‌دهیم از قبیل آزمون‌های عملی و تئوری و همچنین کلاس تئوری سهم می‌برد. این هزینه بابت تامین مدرس و کارشناس امتحانات است.

وی گفت: در بحث نظارت و سختگیری و تنبیه، نهادهای متولی اولین نفرات هستند ولی در بحث مشکلات آموزشگاه‌ها هیچ کسی پاسخگو نیست.

این موسس آموزشگاه رانندگی عنوان کرد: نکته دیگری که باید به آن پرداخت بحث اتحادیه آموزشگاه‌های رانندگی است. چندین سال است که در تلاشیم تا این اتحادیه تشکیل شود ولی هیچ اقدام و کمکی از هیچ سازمانی نشده و حتی سنگ‌اندازی هم کردند و اجازه نداند اتحادیه تشکیل شود. بسیاری از مشکلات ما مثل تعیین نرخ‌نامه با ایجاد اتحادیه حل می‌شود.

 سکوت پلیس راهور خراسان رضوی

در ادامه این گزارش خبرنگار ایسنا پیگیر مطالبات و مشکلات مربیان آموزش رانندگی از سوی پلیس راهنمایی رانندگی شد که متاسفانه مسئولان این حوزه پس از اینکه چندین روز به صورت تلفنی پاسخگو نبودند، اعلام کردند مصاحبه باید حضوری انجام شود، اما پس از حضور خبرنگار در محل فرماندهی پلیس راهنمایی رانندگی باز هم مسئول امور آموزشگاه‌های رانندگی حاضر به دیدار و مصاحبه نشد و رئیس اداره آموزش و ترافیک پلیس راهور خراسان رضوی بعد از پیگیری‌های مکرر خبرنگار در رابطه با این موضوع گفت: مسئول امور آموزشگاه‌ها در شرایط فعلی و به دلیل حساسیت‌های ایجاد شده در جامعه مصاحبه نخواهند کرد.

نرخ ثبت‌نام کلاس‌های رانندگی در زمان تهیه این گزارش ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بود،  اما پس از اعتراضات مربیان، این نرخ از روز دوشنبه ۲۰ تیرماه جاری به مبلغ ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان افزایش یافته است. اگرچه افزایش نرخ صورت گرفته، اما سایر مشکلات مربیان آموزشگاه‌های رانندگی همچنان پابرجاست و باید برای رفع آنها اقداماتی انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آموزش رانندگی آموزشگاه رانندگی پليس راهور آموزشگاه های رانندگی مربیان آموزش سهمیه بنزین آموزشگاه ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۰۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در سال ۱۴۰۳ مدرک کامپیوتر آی سی دی ال بگیریم؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، این روزها اخذ مدرک ICDL به یک ضرورت برای استخدام تبدیل شده است. در این مقاله با دوره های آموزش ICDL در تبریز آشنا می شوید و یاد می گیرید که چگونه سریعتر به مدرک ICDL برسید.

دوره ICDL به چه دردی می خورد؟

دوره آموزش ICDL در تبریز در واقع یک دوره منحصر به فرد در دنیا برای آموزش مهارت های هفت گانه کار کردن با کامپیوتر به صورت عمومی است. وقتی کسی مدرک ICDL دارد در واقع در کار کردن با مهارت های عمومی کامپیوتر مشکلی ندارد و می تواند از کامپیوتر در جهت کارهای عمومی استفاده کند.

پس دوره ICDL دوره ای است برای توامند سازی افراد برای کار کردن با کامپیوتر. این روزها که همه کارها به سمت کامپیوتری شدن پیش می رود و حتی مردم از اینترنت کالاهای مورد نیاز خود را خرید می کنند استفاده از کامپیوتر نه به یک انتخاب بلکه بیشتر به یک ضرورت تبدیل شده است. به خاطر همین اگر شخصی در هر رده سنی نتواند با کامپیوتر کار کند به مشکلات زیادی برخورد می کند.

از لحاظ شغلی هم امروزه تقریباً سازمان یا شرکتی را نمی توان پیدا کرد که از روش های کاغذی و دفتری برای مدیریت مجموعه استفاده کند و می توان گفت که اکثر شرکت ها و سازمان ها کاملاً با کامپیوتر کار می کنند. به خاطر همین موضوع وقتی کارفرمایی می خواهد شخصی را استخدام کند اولین چیزی که می خواهد چیزی نیست جز مدرک ICDL یا همان مدرک کامپیوتر!

آیا مدرک ICDL معتبر است ؟ مدرک ICDL را چه سازمانی صادر می کند؟

سازمان فنی و حرفه ای امتحانات ICDL را برگزار می کند و آموزشگاه های آزاد با مجوز سازمان فنی و حرفه ای دوره های آموزش ICDL در تبریز را برگزار می کنند. به خاطر همین موضوع مدرک ICDL در تبریز را نه خود آموزشگاه که سازمان فنی و حرفه ای صادر می کند. مدرکی که قابل استعلام از سازمان است و کاملاً معتبر است. به بیانی دیگر آموزشگاه دوره آموزشی را برگزار می کند و سازمان فنی و حرفه ای امتحان برگزار کرده و مدرک را صادر می کند.

چقدر طول می کشد تا مدرک فنی و حرفه ای بگیرم؟

دوره های آموزش ICDL در تبریز بسته به طول دوره ممکن است یک تا دو ماه زمان ببرد. بعد از این مدت کارآموزان به امتحان معرفی شده و حدود ۱ ماه زمان می برد تا امتحان هایشان را سپری کنند. فرایند گرفتن مدرک از زمان شروع کلاس به صورت تقریبی حداقل ۳ ماه زمان می برد.

من به مدرک ICDL نیاز دارم چگونه می توانم این مدرک را به سرعت اخذ کنم ؟

برای سریع تر گرفتن مدرک می توانید به صورت فشرده و خصوصی کلاس را در آموزشگاه سپری کنید تا زودتر به امتحان معرفی شده و سریع تر مدرک بگیرید.

آیا برای آموزش ICDL باید زبان انگلیسی بلد باشم؟

برای آموزش ICDL در تبریز شما باید با زبان انگلیسی به صورت مقدماتی آشنا باشید یعنی بتوانید متن انگلیسی را بخوانید و بنویسید. به خاطر اینکه زبان کامپیوتر و ویندوز و نرم افزار ها انگلیسی است. ولی در طول دوره لغات و اصطلاحات انگلیسی مربوط به کامپیوتر آموزش داده می شود.

من چیزی از کامپیوتر نمی دانم و سنم بالاست؛ آیا شرکت در دوره ICDL به من کمک می کند؟

برای افرادی که سنشان بالاست و تجربه کار با کامپیوتر نداشتند دوره عمومی به تنهایی کافی نخواهد بود و بهتر است از کلاس خصوصی نیز بهره مند شوند.

دوره ICDL برای کودکان از چه سنی مناسب است؟

برای شرکت در دوره ICDL بهتر است حداقل ۱۵ سال داشته باشد تا بتواند مدرک فنی و حرفه ای را اخذ کند.

آیا دوره ICDL یک دوره مقدماتی محسوب می شود یا یک دوره کامل است؟

دوره ICDL یک دوره عمومی برای آموزش کامپیوتر در تبریز هست که شامل هفت مهارت می باشد این مهارت ها به صورت زیر هستند:

مبانی کامپیوتر – سیستم عامل ویندوز ۱۰ – کار با اینترنت – واژه پرداز Word- صفحه گسترده Excel – پایگاه داده Access - پاورپوینت

در دوره ICDL این هفت مهارت آموزش داده می شوند.

در آموزشگاه امیران آموزش ICDL به چه صورتی برگزار می شود؟

آموزشگاه امیران با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای دوره های مختلف کامپیوتر از جمله دوره آموزش ICDL در تبریز – فتوشاپ – ایلوستریتور- طراحی سایت با وردپرس – طراحی سایت با کدنویسی را برگزار می کند.

در آموزشگاه امیران آموزش ICDL در تبریز هم به صورت دوره و هم به صورت خصوصی برگزار می شود. نحوه برگزاری کلاس ها به صورت کاملاً عملی بوده و ضمن تدریس کارآموزان با کامپیوتر ها کار کرده و مشکلات آنها کاملاً برطرف خواهد شد.

برای اطلاع از شرایط کلاس ها می توانید به وب سایت آموزشگاه امیران مراجعه کنید.

آدرس وب سایت: amiranacademy.com

تماس با ما: ۰۹۳۳۰۹۹۸۹۳۱- ۰۴۱۳۵۲۳۵۵۸۲

آدرس: تبریز – خ دانشسرا

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6093090

دیگر خبرها

  • چگونه در سال ۱۴۰۳ مدرک کامپیوتر آی سی دی ال بگیریم؟
  • بعضی معلمان استان نذر خدمت انجام می‌دهند
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ خونِ شجاعی و الهامی از مورایس و بقیه رنگین‌تر است؟ +فیلم
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ شجاعی و الهامی خود را بالاتر از مورایس می‌دانند؟
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • محفلی به یاد مربیان شهید سپاه فجر فارس
  • انتخاب حسنی پور به عنوان یکی از مربیان برتر ورزش هنگ کنگ
  • اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید
  • هیچ مربی‌ای در کبدی ایران حذف نمی‌شود
  • هیچ مربی در کبدی ایران حذف نمی‌شود