Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عملیات شرکت پالایش نفت تهران، از عصر تازه پالایشگاه تهران با ارتقای کیفیت و تنوع‌بخشی به سبد محصولات و حرکت این شرکت در مسیر پتروپالایشی شدن خبر داد.

به گزارش روز جمعه ایران اکونومیست از پایگاه اطلاع رسانی نفت و انرژی (شانا)، «سیدمصطفی تهرانی» با بیان اینکه شرکت پالایش نفت تهران اقدام‌های بنیادینی برای پایداری، بهبود و افزایش کیفیت محصولات خود انجام داده، گفت: این شرکت برای ادامه حیات وابسته به آب آشامیدنی شهر تهران بود، با توجه به بحران آب در پایتخت، تصمیم گرفتیم با طراحی پروژه‌ای حیاتی در پالایشگاه به جای استفاده از آب شرب تهران از آب تصفیه‌خانه جنوب تهران استفاده شود، از این رو در آینده‌ای نزدیک با بهره برداری از طرح تصفیه آب جنوب تهران به آب صنعتی، گامی بنیادی در مسیر تحقق پایداری برداشته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عملیات شرکت پالایش نفت تهران افزود: از دیگر اقدام‌های مهم می‌توان به یکپارچه‌سازی شبکه برق پالایشگاه اشاره کرد؛ ظرفیت تولید برق شرکت پالایش نفت تهران ۱۲۰ مگاوات است که از سه نیروگاه تأمین می‌شود، در صورتی که نیاز این شرکت بیش از ۴۰  مگاوات نیست؛ بنابراین از یک سو زمینه برای فروش ۸۰ مگاوات برق مازاد تولیدی به صنایع هم‌جوار یا شبکه مهیاست و از سوی دیگر با در سرویس قرارگرفتن (HRSG) ها در شرایط تمام بار (full loud) افزون بر بازده تولید برق، توان تولید بخار برای استفاده در واحدهای تازه ساخت مهیا می‌شود و متعاقب آن سوخت مصرفی و به تبع آن عوارض محیط زیستی کاهش خواهد یافت.

وی با اشاره به اقدام‌های بنیادین برای ارتقای سیستم حفاظت کاتدی و حرکت در مسیر پتروپالایش اظهار کرد: هم‌اکنون برنامه ای برای افزایش ظرفیت واحدها نداریم، تلاش ما این است تا با استفاده از حداکثر ظرفیت موجود شرکت، کیفیت محصولات تولیدی را افزایش دهیم، مهمترین اقدام ما در این مقوله احداث و راه‌اندازی پروژه CCR با هدف ارتقای کیفی فرآورده بنزین و آغاز مطالعات پروژه تبدیل محصولات سنگین به محصولات شیمیایی و پتروشیمیایی است؛ با راه‌اندازی این پروژه ضمن افزایش اکتان، بنزن بنزین تولیدی کاهش خواهد یافت.

تهرانی پروژه افزایش برش‌های سنگین این شرکت را از دیگر طرح‌های در حال اجرا برشمرد و افزود: با مطالعات و تحقیقات انجام شده و همکاری با مراکز دانش‌بنیان و شرکت‌های مهندسی در نظر داریم بر اساس نیاز کشور و تأکید وزیر نفت به بحث پتروشیمی ورود و محصولات شیمیایی و پتروشیمیایی تولید کنیم که این مهم دستاوردی بی‌نظیر برای شرکت به همراه خواهد داشت.

وی ادامه داد: در طراحی پروژه‌های تازه با دو عامل بسیار مهم و تعیین تکمیل زنجیره ارزش و اصلاح الگوی مصرف روبه‌رو هستیم، از این رو تولید پروپلین و انیدرید مالئیک و ایزوبوتان در دستور کار قرار دارد، به‌طور کلی ظرفیت بالا و فضای بسیار مناسبی جهت اجرای پروژه‌های مختلف و تنوع‌بخشی به سبد محصولات در زمینه‌های پتروشیمیایی و شیمیایی در شرکت پالایش نفت تهران وجود دارد که با تلاش و کوشش شبانه‌روزی یکایک همکارانم به‌عنوان عضوی از خانواده بزرگ صنعت نفت کشور برای تحقق اهداف کشور گام برمی‌داریم.

تهرانی با تأکید بر رعایت الزام‌های محیط زیستی در شرکت پالایش نفت تهران یادآور شد: رسالت ما این است تا این محصولات را از نظر کیفی افزایش دهیم، ارتقای کیفی این محصولات منجر به کاهش آلایندگی می‌شود، باید توجه داشت گاهی ممکن است واحدی در پالایشگاه تأسیس شود که امکان آلایندگی داشته باشد، اما وجود این واحد منجر به افزایش کیفی محصولی خواهد شد که در جای دیگر و در مبادی مصرف آلودگی را کاهش داده است؛ برای نمونه ساخت واحدهای تصفیه هیدروژنی نفت سفید و نفت گاز سبب حذف ۲۰۰ تن گوگرد از هوای تهران شد، اما تأکید می‌کنم همه آلایندگی شرکت پالایش نفت تهران در حد استاندارد سازمان محیط زیست بوده و واحدهای احتراقی و خروجی واحد تصفیه پساب صنعتی همواره ازسوی کارشناسان آن سازمان پایش و تحلیل می‌شود.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: شرکت ملی گاز ایران ، پتروشیمی ، وزارت نفت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت ملی گاز ایران پتروشیمی وزارت نفت شرکت پالایش نفت تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۵۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد نجفی علمدارلو، قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تأمین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تأمین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تأمین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

کد خبر 6089969

دیگر خبرها

  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • قهرمانی تیم پالایش نفت بندرعباس در مسابقات پدل برد انتخابی تیم ملی
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت