Web Analytics Made Easy - Statcounter

برج آرامگاهی کردان در فاصله ۸۰۰ متری روستا قرار گرفته  و در داخل آن شاهزاده حسین مدفون است.

برج آرامگاهی شاهزاده حسین  از نظر معماری در شمار برج‌های شکیل و زیبا و معماری آن قابل تعمق است.

این بنا با نمایی آجری و پلانی خورشیدی شکل و مدور، روی سکویی دایره مانند استوار شده و دارای ۳۴ کنگره به ارتفاع ۶ متر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابعاد هریک از پره‌های برج ۵۰*۴۰ سانتی متر و نوک پره‌ها مماس بر محیط دایره ازاره { آن قسمت از دیوار اتاق و یا ایوان که از کف طاقچه تا روی زمین است} و دندانه‌ها تا پایه گنبد تداوم یافته است.

پوشش این گنبد دو پوش از نوع عرقچین ساخته شده است.

مقبره در یک سرداب با طاق قوسی شکل و دیوار چینی قلوه سنگ قرار دارد.

برج آرامگاهی شاهزاده حسین از آثار دوره سلجوقیان به شمار می‌رود.

در دوره تاریخی کردان به عنوان مرکز نظامی و سیاسی منطقه کرج فعلی مطرح بوده و جایگاه ویژه ای داشته. از جمله آثار و بناهای کهن به جا مانده از دوره های مختلف تاریخی می توان به پل بانوصحرا به جا مانده از دوره صفوی و برج مقبره کردان اشاره کرد.

بنای دیگری در شمال این برج دیده می‌شود که متعلق به بی بی نسا خواهر شاهزاده حسین است.

درختان کهنسال توت و چنار محوطه امامزاده و جوی کوچک با آبی پاک و جاده زیبای منتهی به امامزاده از جمله جاذبه‌های طبیعی این اثر تاریخی  فرهنگی به شمار می‌رود.

این برج در ۸۰۰ متری روستای کردان و در شمال غربی شهرستان ساوجبلاغ واقع شده. برای دسترسی به این برج باید به روستای کردان رفت. مسیر این روستا از تهران از آزادراه تهران کرج آغاز می شود. بعد از گذر از این اتوبان به آزادراه کرج قزوین رسیده و در اینجا باید ۲۰ کیلومتر رانندگی کرده تا خروجی جاده کردان نمایان شود. فاصله میان تهران و کردان ۶۰کیلومتر و فاصله کرج تا کردان ۲۵کیلومتر می باشد.

برای بازدید از این جاذبه تاریخی می‌توانید در هر فصلی از سال که بخواهید اقدام نمایید. اما اگر می‌خواهید علاوه بر جاذبه‌های تاریخی از دیگرجاذبه‌های گردشگری کردان  دیدن کنید، بهتر است فصل بهار و یا تابستان را انتخاب کنید. در نیمه اول سال به دلیل ییلاقی بودن منطقه، بسیار آب و هوای دلپذیری دارد. در نیمه دوم سال نیز هوای منطقه رو به سرما می‌رود و شاید برخی افراد به گردش در هوای سرد علاقه چندانی نداشته باشند.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گردشگری طبیعی و روستایی طبیعت بکر شاهزاده حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۸۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، دوره تخصصی «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» که به بررسی ۴۰۰ پوستر تاریخ گرافیک ایران در نیم قرن گذشته اختصاص داشت، عصر روز گذشته هشتم اردیبهشت ماه در مشهد به پایان رسید.

سیدمحمدرضا میری هنرمند طراح گرفیک که مدیریت این دوره را برعهده داشت، درباره این دوره به خبرنگار مهر گفت: در سال گذشته و طی چند دوره، به خوانش و شرح کتاب «انفطار صورت» شامل مقالات شهید سید مرتضی آوینی پیرامون گرافیک انقلاب پرداختیم و از این رهگذر، به تاریخچه گرافیک ایران پیش و پس از انقلاب، ادوار مختلف و فراز و فرودهای آن نگاهی مختصر انداختیم.

وی افزود: اما امسال در فرصتی فراخ‌تر و در دوره‌ای با عنوان «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» قصد کردیم تا ۴۰۰ پوستر تاریخ گرافیک ایران را طی ۴ جلسه و در چهار دوره «پیش از انقلاب اسلامی»، «مبارزات و پیروزی انقلاب و دفاع مقدس»، «دو دهه پس از جنگ» و بالاخره دوره «پس از فتنه ۸۸ تا به امروز» با دقت ببینیم.

وی بیان کرد: در این دوره از حیث رویکرد محتوایی، نمادشناسی، خاستگاه و تاثیرات اجتماعی، تکنیک های اجرایی و … آثار را مورد بررسی قرار دادیم. همچنین، برای شرکت‌کنندگانی که مایل بودند، تمرین‌ها و پروژه‌های عملی پیشنهاد کردیم و در جلسه‌ای جداگانه به ارایه و نقد آنها پرداختیم.

میری در پایان اظهار کرد: این دوره از جلسات برای دانشجویان گرافیک و تصویرسازی، علاقه‌مندان به مباحث گرافیک انقلاب، طراحان جوان گرافیک و پژوهشگران و علاقه‌مندان به تاریخ انقلاب و هنر انقلاب کاربردی بود و استقبال خوبی نیز شد.

کد خبر 6090052

دیگر خبرها

  • کشف یک مقبره ۲۲۰۰ ساله مجلل در چین
  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد
  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • احصاء سرخط‌های عملیاتی برنامه ساماندهی قلعه ضحاک
  • شاهکار کین؛ شاهزاده هری در آستانه شکستن رکورد بمب‌افکن در بایرن مونیخ
  • تاریخ برده‌داری به زبان طنز
  • متلاشی شدن باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه سه هزار ساله در ارومیه
  • گاف تاریخی محمدجواد کریمی قدوسی چه بود؟
  • آرزوهای شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ / «دروازه ری» در انتظار لباس نو