Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-29@04:02:15 GMT

۱۶۰۰ قلم داروی ایرانی تا ۳۰ درصد گران شد

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۰۰۴۷۱

۱۶۰۰ قلم داروی ایرانی تا ۳۰ درصد گران شد

قیمت ۱۶۳۰ قلم داروی ایرانی و تولید داخل، از صبح پنجشنبه ۲۳ تیرماه، ۵ الی ۳۰ درصد گران شد. این افزایش قیمت، بخشی از طرح «دارویار» است که اجرای آن از صبح پنجشنبه با دستور رییس‌جمهوری آغاز شد. قیمت ۱۶۳۰ قلم داروی ایرانی و تولید داخل، از صبح پنجشنبه ۲۳ تیرماه، ۵ الی ۳۰ درصد گران شد. این افزایش قیمت، بخشی از طرح «دارویار» است که اجرای آن از صبح پنجشنبه با دستور رییس‌جمهوری آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به موجب این طرح، ۱۶۳۰ قلم داروی تولید داخل (در قالب ۹۶۰۰ کد IRC) مشمول افزایش قیمت ۵ الی ۳۰ درصدی می‌شوند و قرار است مابه‌التفاوت این افزایش قیمت، توسط بیمه‌ها جبران شده و هیچ پرداخت اضافه‌ای توسط بیمار اتفاق نیفتد.

وزیر بهداشت قول داده که از صبح پنجشنبه ۲۳ تیرماه، تمام بیمه‌شدگان (تامین اجتماعی، سلامت ایرانیان، نیرو‌های مسلح، فرهنگیان و...) در مراجعه به داروخانه‌ها، برای دریافت دارو‌های نسخه شده ایرانی تحت پوشش بیمه، همان رقم قبل از اجرای این طرح را خواهند پرداخت. طبق گفته مسوولان وزارت بهداشت، صرفا افرادی که هیچ نوع بیمه پایه ندارند یا داروی بدون نسخه می‌خرند باید برای داروی خود به قیمت آزاد - مشمول این افزایش ۵ الی ۳۰ درصدی - پرداخت کنند. مسوولان وزارت بهداشت امیدوارند با اجرای این طرح، قاچاق معکوس دارو به کشور‌های همسایه کاهش یابد، چراکه به‌زعم آنان، مهم‌ترین علت قاچاق معکوس داروی ایرانی، اختلاف قیمت قابل توجه داروی ایرانی در مقایسه با مشابه تولید شده یا موجود در کشور‌های همسایه است که سبب شده قاچاق محموله داروی ایرانی به کشور‌های همجوار از جمله ترکیه و عراق و افغانستان افزایش یابد یا اینکه اتباع این کشور‌ها برای تامین داروی مورد نیاز خود، هزینه گذر از مرز ایران را به بهای خرید داروی ایرانی و ارزان‌تر از داروی موجود در کشور خود، تقبل کرده و به مشتری ثابت داروخانه‌های واقع در شهر‌های مرزی کشور تبدیل شوند.

مسوولان وزارت بهداشت همچنین امیدوارند با اجرای این طرح، خرید آزادانه و مصرف بی‌رویه دارو‌های بدون نسخه از گروه آنتی‌بیوتیک‌ها و مسکن‌ها که در قالب خوددرمانی، بار مالی سنگینی به نظام سلامت تحمیل می‌کند هم کاهش یابد.

تبلیغ گسترده دولت
برای دارویار بدون اشاره به افزایش قیمت
عصر چهارشنبه، خبر کوتاهی در شبکه‌های اجتماعی برخی کاربران حوزه سلامت منتشر شد که از برگزاری جلسه‌ای در سازمان غذا و دارو با تولید‌کنندگان دارو و موافقت نهایی با افزایش ۲۰ الی ۳۰ درصدی قیمت دارو از صبح پنجشنبه ۲۳ تیرماه حکایت داشت. دقایق پایانی شامگاه چهارشنبه، وزیر بهداشت در بخش خبری «شبکه خبر» تلویزیون، بدون کوچک‌ترین اشاره‌ای به افزایش قیمت دارو از روز پنجشنبه، از آغاز اجرای طرح «دارویار» خبر داد.

اظهارات بهرام عین‌اللهی، در بخش‌های خبری روز پنجشنبه تلویزیون هم تکرار شد تا در نهایت در برنامه شامگاهی «صف اول» که از شبکه خبر پخش می‌شد، وزیر بهداشت حاضر شد و به تفصیل در مورد این طرح توضیح داد، اما باز هم کوچک‌ترین اشاره‌ای به افزایش قیمت دارو نداشت. وقتی برخی خبرنگاران از مسوولان سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت علت خودداری وزیر از اعلام افزایش قیمت دارو را جویا شدند، معلوم شد که دولت، همچون روندی که از هفته‌های گذشته در پیش گرفته، تمایلی به اعلام افزایش قیمت‌ها ندارد و صرفا مایل است درباره اقداماتی که برای کاهش قیمت‌ها در دست دارد، صحبت کند و گویا انتظار مسوولان حوزه سلامت از خبرنگاران جناح اصلاح‌طلب هم این است که با خودداری از اعلام افزایش قیمت دارو، صرفا به تبلیغ برای اقدامات دولت بپردازند. البته واقعیت‌های موجود در جامعه، حتی در صورت سکوت دولت درباره افزایش قیمت‌ها، برای مردم و جامعه عمومی آشکار است و هرگونه انکار یا توجیه دولت درباره کنترل تورم -چه در حوزه سلامت و چه در حوزه سایر خدمات عمومی و ضروری مورد نیاز جامعه - دردی از درد‌های مردم کم نخواهد کرد.

هزاران شهروند ایرانی فاقد بیمه یا با بیمه
بلاتکلیف باید دارو به قیمت آزاد بخرند
وزیر بهداشت و سایر مسوولان حوزه دارو در وزارت بهداشت تاکید دارند که در قالب طرح دارویار، هیچ افزایشی از بابت تغییرات قیمت دارو به جیب مردم تحمیل نخواهد شد و می‌گویند نه‌تن‌ها مابه‌التفاوت قیمت تمام دارو‌های موجود در فهرست بیمه، از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت خواهد شد، طی روز‌های اخیر، ۳۶۶ قلم دارویی دیگری هم که خارج از پوشش بیمه بوده‌اند به این فهرست اضافه شده‌اند و حالا از فارماکوپه دارویی ایران، اقلام محدودی مشمول بیمه نیست که به‌زعم مسوولان وزارت بهداشت، عموم این اقلام، تاثیری بر درمان ندارد.

مسوولان وزارت بهداشت همچنین می‌گویند اغلب دارو‌های وارداتی - غیر از داروی مورد نیاز بیماران صعب‌العلاج یا آن اقلامی که به دلیل ساخته نشدن در کشور همچنان ارز دارو دریافت می‌کنند - هم در فهرست بیمه نیستند، اما در طرح دارویار، قیمت دارو‌های وارداتی گران نشده، چون این طرح صرفا برای دارو‌های ایرانی و با هدف حمایت از تولید‌کننده ایرانی است. البته نامعلوم بودن ابای مسوولان وزارت بهداشت از اعلام صریح افزایش قیمت دارو، در حالی یک سوال بی‌جواب و مبهم است که سال‌های گذشته هم روال معمول نظام سلامت، افزایش قیمت دارو در نیمه دوم سال و با هدف حمایت از تولید‌کننده ایرانی بوده، اما تفاوت امروز و سال‌های گذشته این است که امروز، مردم با وعده‌های محقق نشده دولت در حوزه نیاز‌های ضروری مواجهند که مهم‌ترین آن هم، قول دولت بابت گران نشدن کالا‌ها - جز ۴ قلم کالای یارانه‌ای - بود در حالی که کمتر از یک ماه بعد از این قول، حالا آنچه مردم شاهدند، افزایش روزانه و ساعتی قیمت تمام اقلام اساسی است.

نکته مهم این است که مزیت طرح دارویار، صرفا متوجه بیمه‌شدگان کشور است در حالی که هزاران شهروند ایرانی که اتفاقا از دهک‌های آسیب‌پذیر هم هستند به دلیل قرارداد‌های شغلی یا نوع مشاغلی که دارند، صرفا و در ظاهر، تحت پوشش بیمه پایه هستند، اما در عمل، از هر گونه بیمه حمایتی محروم مانده‌اند. بنا به اعلام فعالان کارگری، از جمع بیش از ۱۵ میلیون کارگر کشور، بیش از نیمی از این قشر آسیب‌پذیر، با قرارداد‌های پیمانکاری کار می‌کنند که مهم‌ترین اعتراضات چند سال اخیر و از سال ۱۳۹۵ تاکنون این کارگران، سوءاستفاده و تخلفات گسترده پیمانکاران برای فرار از پرداخت حق بیمه کارگران بوده و بنابراین، کارگران شاغل در کارگاه کمتر از ۱۰ نفر که از شمول قانون کار خارج هستند، کارگران قرارداد‌های مخدوش و سفید امضا و همچنین بسیاری از کارگران پیمانکاری‌ها، در ظاهر، جمعیت مشمول بیمه تامین اجتماعی هستند، اما به دلیل بیمه ناقص، از خدمات درمانی این بیمه محروم مانده‌اند.

این قشر حتی نمی‌توانند تحت پوشش بیمه سلامت ایرانیان قرار بگیرند، چون از نیمه دهه ۱۳۹۰، به دنبال رفع همپوشانی بیمه‌ها، برخورداری از خدمات همزمان دو بیمه پایه ممنوع و متوقف شده است. هزاران شهروند ایرانی فاقد شناسنامه در استان‌های شرق و جنوب شرق کشور، فرزندان هزاران زن ایرانی که حاصل پیوند شرعی مادران‌شان با اتباع غیرمجاز هستند و حتی از داشتن کارت یارانه هم محرومند، دستفروشان، کارگران ساختمانی، رانندگان تاکسی، بسیاری از هنرمندان صنایع دستی، بسیاری از کارگران شاغل در مشاغل خدماتی یا صنعتی و تولیدی، بسیاری از کارگران شهرداری‌های کشور که طی سال‌های گذشته دچار مشکلاتی با پیمانکاران خود شده و از خدمات درمانی کامل و به‌روز محروم مانده‌اند، امروز آن فهرست مفصلی را تشکیل می‌دهند که باید داروی مورد نیاز خود را با وجود نسخه‌نویسی پزشک، به قیمت آزاد خریداری کنند.

قیمت‌های جدید دارو را ببینید
مسوولان سازمان غذا و دارو می‌گویند از عصر دیروز، فهرست تمام دارو‌های بیمه‌ای به همراه میزان افزایش قیمت آن‌ها در وب‌سایت سازمان غذا و دارو قرار گرفته و شهروندان می‌توانند با مراجعه به این وب‌سایت از میزان افزایش قیمت تمام دارو‌ها مطلع شوند و موارد تخلف داروخانه‌ها را به شماره تلفن ۱۹۰ گزارش دهند.

www.irc.fda.gov.ir/nfd و همچنین www.darman.tamin.ir وب‌سایت‌هایی است که به گفته مسوولان سازمان غذا و دارو، جدیدترین فهرست دارو‌های مشمول بیمه و همچنین میزان افزایش قیمت را برای مشاهده عموم منتشر کرده است. مسوولان سازمان غذا و دارو می‌گویند تا امروز زیرساخت‌های این اقدامات فراهم نبوده وگرنه تغییرات قیمت با تابلوی «اصلاح سیاست‌های ارزی» باید از سال گذشته اجرا می‌شد.

در حالی که یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌ها، تامین منابع مالی سازمان‌های بیمه‌گر برای جبران مابه‌التفاوت افزایش قیمت بوده، مسوولان سازمان غذا و دارو می‌گویند دستور رییس‌جمهوری برای اجرای طرح دارویار، سببی شد که سازمان برنامه و بودجه هم مطالبات دارو درمانی سازمان‌های بیمه‌گر را بپردازد چنانکه بعد از امضای تفاهمنامه‌ای در اوایل خرداد سال جاری بین سازمان برنامه و بودجه، وزارت بهداشت، وزارت تعاون، سازمان تامین اجتماعی، سازمان بیمه سلامت، بیمه نیرو‌های مسلح، شورای عالی بیمه سلامت و بانک مرکزی، طی روز‌های گذشته، سازمان برنامه و بودجه علاوه بر تامین ۷۳ هزار میلیارد تومان اعتبار برای جبران ما‌به‌التفاوت افزایش قیمت دارو، پرداخت طلب ۳ هزار میلیارد تومانی سازمان بیمه سلامت را آغاز کرده و در حال بررسی چالش‌های پرداخت طلب ۸ هزار میلیارد تومانی سازمان تامین اجتماعی است علاوه بر اینکه ۵ هزار میلیارد تومان برای پرداخت داروی بیماران صعب العلاج، ۶ هزار میلیارد تومان برای داروی فاقد پوشش بیمه و ۴ هزار میلیارد تومان هم به عنوان پیش‌پرداخت اجرای طرح دارویار در اختیار سازمان‌های بیمه‌گر قرار گرفته است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: دستور رییس جمهور دارو وزیر بهداشت افزایش قیمت بیمه ها مسوولان وزارت بهداشت هزار میلیارد تومان سازمان های بیمه گر افزایش قیمت دارو داروی ایرانی وزیر بهداشت طرح دارویار بیمه سلامت برای دارو مورد نیاز پوشش بیمه قلم داروی مهم ترین ۵ الی ۳۰ قیمت ها کشور ها دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۰۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها- محمد حسین عابدی: کرایه تاکسی‌های درون شهری و حمل و نقل شهری در استان سمنان افزایش خواهد یافت این موضوعی است که مسئولان ارشد استانی نیز آن را تائید کرده و تنها منتظر ابلاغ آن هستیم تا افزایش ۴۵ درصدی کرایه‌ها اعمال شود.

خبر این افزایش قیمت اما واکنش‌های مختلفی را در جامعه به دنبال داشته است، اکثر مردم عقیده دارند که افزایش قیمت کرایه تاکسی درون شهری به افزایش قیمت تاکسی‌های اینترنتی، حمل و نقل عمومی، حتی بار و کرایه ناوگان حمل کالا هم تأثیرگذار خواهد بود پس کالاها هم گران‌تر می‌شود.

برای مثال برخی مردم عقیده دارند که اگر کرایه‌ها بالا برود، قطعاً کرایه محصولات تولیدی کارخانه‌ها و مغازه‌ها هم افزایش یافته و در نتیجه قیمت‌ها بالا می‌رود اما از سوی دیگر رانندگان تاکسی عقیده دارند که سال گذشته افزایش قیمت‌ها به درستی انجام نشده و آنها برای ارتزاق باید کرایه‌ها را بیشتر کنند وگرنه با شرایط امروز به سختی می‌توانند زندگی کنند.

تاکسی‌ها خستگی خود را به رخ شهر می‌کشند

یک راننده تاکسی در گفت وگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به شرایط حاکم بر تورم و گرانی اقلام می‌گوید: مردم افزایش ۴۵ درصدی قیمت کرایه تاکسی را می‌بینند اما نمی‌گویند که دو سال است قیمت کرایه تاکسی ۲۰ درصد افزایش پیدا کرده در صورتی که در همین دو سال اقلام و کالاهایی که ما برای خانه و خودرویمان می‌خریم دو برابر شده است.

محمد جمشیدی با بیان اینکه مشکلات رانندگان تاکسی فراوان است، ابراز کرد: مردم این سوال را جواب بدهند که یک قطعه ساده خودرو دو سال قبل چقدر بود و امروز چقدر است؟ کرایه تاکسی بعد از سه سال می‌خواهد ۴۵ درصد افزایش یابد آیا تورم همین حالا زیر ۴۵ درصد است؟

وی با بیان اینکه اگر تورم را ۴۵ درصد حساب کنیم که آمار اعلامی مسئولان و بانک مرکزی است چطور من با کمتر از این میزان بتوانم زندگی ام را بچرخانم؟ ما همان گوشت و مرغی را می‌خریم که مردم می‌خرند، من شخصاً هیچ ماهی نشده که بیش از ۱۲ میلیون تومان درآمد داشته باشم آن هم در صورتی که یک دانشجوی دانشگاه آزاد و یک دختر دم بخت دارم و ماهی دو و نیم میلیون تومان هم هزینه بیمه و قسط می‌دهم لذا با ۹ و نیم میلیون تومان زندگی می‌کنم چه کسی می‌تواند اینگونه زندگی کند؟

حق داریم کرایه‌ها را بیشتر کنیم

یک راننده تاکسی دیگر در گفت وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه همه هزینه‌ها از دو سال قبل تا کنون بیش از سه الی چهار برابر شده اما کرایه تاکسی قرار است ۴۰ درصد بیشتر شود، گفت: هیچ وقت کرایه‌ها متناسب با تورم و هزینه‌های زندگی نبوده و شرایط زندگی رانندگان تاکسی روز به روز بدتر شده است.

تیموری با بیان اینکه دست کم هشت همکارم در همین دو سال اخیر تاکسی را رها کرده‌اند، افزود: دو نفر در تاکسی اینترنتی کار می‌کنند و بقیه هم اصلاً شغل خودشان را عوض کرده‌اند چرا که شرایط زندگی برایشان دشوار شده است و نمی‌توان با این هزینه‌ها زندگی را با رانندگی تاکسی چرخاند.

وی با بیان اینکه در سه سال اخیر یک بار کرایه‌های تاکسی افزایش یافت و این دومین بار است، افزود: همین حالا هم افزایش کرایه تاکسی‌ها از تورم کمتر است و یعنی با همه این افزایش‌ها بازهم ما از تورم عقب خواهیم بود لذا اگر کسی فکر می‌کند که با این افزایش کرایه‌ها زندگی ما خیلی تغییر می‌کند حاضر هستم به صورت امتحانی یک ماه سوئیچ تاکسی خودم را به او بدهم هر میزان درآمد داشت برای خودش بردارد.

شرایط سخت‌تر می‌شود

مردم اما عقیده دارند که این شرایط زندگی را برایشان سخت‌تر هم می‌کند، برخی مردم بر این تصور هستند که اگر کرایه‌ها افزایش یابد خواه ناخواه دیگر اقلام هم افزایش قیمت خواهد داشت چرا که کسبه و عرضه کنندگان خدمات و کالاها و … همه چیز را در گرو کرایه حمل و نقل می‌بینند. هرچند مسئولان تاکید کرده‌اند که این افزایش تنها برای تاکسی درون شهری و مینی بوس و اتوبوس است.

یک شهروند نیز در گفت وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه افزایش قیمت کرایه تاکسی‌ها توجیه ندارد چرا که همین حالا هم کرایه تاکسی‌ها بسیار گران است، تاکید کرد: دو هزار و ۵۰۰ تومان کرایه در یک مسیر دو هزار متری همین حالا هم زیاد است حال بخواهیم آن را چهار هزار تومان کنیم دیگر کسی سوار تاکسی نخواهد شد.

محسن کریمی با بیان اینکه سوال ما اینجا است که مگر در یک سال اخیر سوخت گران شده است که کرایه افزایش یابد، بیان کرد: درست است که لوازم اتومبیل شامل روغن، دیسک و صفحه و لنت و … گران شده و باید کرایه‌ها هم بیشتر شود اما چرا دولت به سمت ثبات قیمت لوازم یدکی نمی‌رود و راحت ترین راه یعنی افزایش کرایه‌ها را اعمال می‌کند.

دردسرهای گرانی و کاهش کیفیت خدمات

یک شهروند دیگر در گفت وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه چه کسی تضمین می‌کند که این افزایش کرایه‌ها به افزایش اقلام مصرفی خانوار منتهی نشود؟ گفت: امروز کسبه دنبال بهانه‌ای می‌گردند تا گران کنند و یکی از بهانه‌های آنها هم همیشه حمل و نقل است.

وی با بیان اینکه مسئولان اگر کرایه تاکسی‌ها را گران می‌کنند، حداقل کیفیت ارائه خدمات حمل و نقل را هم افزایش دهند، افزود: کمترین حق مردم این است که اگر کرایه بیشتر می‌شود حداقل امکانات و خدمات هم بهتر شوند.

مردم ناراضی هستند

یک نکته مهمی که در کلام تقریباً اکثر مردم استان سمنان وجود دارد همین ارائه کیفی خدمات حمل و نقل است برای مثال از دیرباز تاکسی‌ها در خیابان‌های استان سمنان تنها مسیرهای مستقیم را می‌روند و در خیابان‌های مجاور هیچ تاکسی تردد نمی‌کند به عبارت دیگر شما اگر بخواهید در استان سمنان با تاکسی جابه جا شوید تنها باید در خیابان‌های اصلی دنبال تاکسی بگردید این رویه‌ای است که متأسفانه رانندگان تاکسی رقم زده و به یک سنت هم بدل کرده‌اند.

یک شهروند شاهرودی در گفت وگو با خبرنگار مهر، می‌گوید: اگر کرایه‌ها هر زمان که تاکسی داران بخواهند افزایش یابد و شورای شهر و مدیریت شهری هم آن را مصوب و فرمانداری هم ابلاغ کند، چرا کیفیت خدمات رسانی تاکسی‌ها بهتر نمی‌شود؟ برای مثال در قانون آمده که نفر اولی که در تاکسی می‌نشیند مسیر را مشخص می‌کند اما تاکسی‌ها تا ظرفیت خود را تکمیل نکنند راه نمی‌افتند این موضوع سبب معطلی مسافران در مبدا می‌شود و هر کس در میانه راه بخواهد سوار تاکسی شود شانسی نخواهد داشت زیرا همه تاکسی‌ها پر هستند.

محمد حسین محمودی می‌افزاید: یا در مثال دیگر برخی شهرک‌های اقماری هستند که به خصوص در شاهرود و سمنان شاهد آنها هستیم تاکسی‌ها به جای سرویس دهی به این اماکن از مردم تقاضای دو برابر کرایه برای بازگشت را هم می‌کنند چرا که حدس می‌زنند از راه برگشت مسافری نباشد! در صورتی که تمام اینها نارضایتی‌های شدید را از تاکسی ران‌ها در بین مردم ایجاد کرده است.

وی می‌گوید: ما در استان سمنان هنوز تاکسی‌های پیکان سفید و آبی داریم که برای سه دهه قبل هستند برخی این تاکسی‌ها بوی بسیار بدی دارند و فضای آلوده‌ای دارند و هنوز هم از چرخه خارج نمی‌شومد واقعاً مردم حق دارند از مسئولان بخواهند که کیفیت ارائه خدمات بهتر شود. امروز بیش از یک سوم تاکسی‌های استان سمنان آر دی، پیکان و یا پرایدهای سه دهه قبل هستند که حتی در آنها بسته نمی‌شود لذا باید این موضوع به مردم پاسخ داده شود.

افزایش به تصویب رسیده است

اما رویه این افزایش قیمت‌ها چیست و قرار است افزایش کرایه‌ها چقدر باشد؟ معاون عمرانی استاندار سمنان در گفت وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه شوراهای شهر پیشنهاد افزایش کرایه‌ها را داده و در صحن مصوب می‌کنند سپس به فرمانداری ارجاع داده تا کمیته انطباق مصوبات شورا با قوانین آن را مصوب کند سپس این موضوع ابلاغ و قانونی می‌شود، گفت: برای سال جدید در شهرهای استان افزایش کرایه بین ۴۰ تا ۴۵ درصد مصوب شده است.

محمد حمیدی با بیان اینکه معیار افزایش نرخ کرایه‌ها در واقع مصوبه شورای شهرها است اما وزارت کشور هم مبتنی بر مسافت، شلوغی و زمان و … معیاری را مشخص و ابلاغ کرده که در قیمت گذاری لحاظ شود، افزود: همه نقاط شهر و در همه مسیرها این افزایش قیمت یکسان نبوده و بستگی به عوامل مختلف در تغییر است.

احتمال می‌رود که از هفته آتی شاهد اجرایی شدن مصوبه گران شدن ۴۰ الی ۴۵ درصد قیمت کرایه تاکسی‌ها و حمل و نقل درون شهری باشیم موضوعی که استانداری سمنان نیز آن را تائید کرده و تنها زمان ابلاغ آن مشخص نیست.

کد خبر 6090716

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران