Web Analytics Made Easy - Statcounter

فولکس واگن تصمیم دارد در تولید خودروهای الکتریکی به یک رهبر تبدیل شود و احداث کارخانه تولید باتری آن یک اقدام عملی در این مسیر است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، فولکس واگن (Volkswagen) پایه‌های کارخانه جدید تولید باتری خود را در شهر «سالزگیتر (Salzgitter)» آلمان گذاشت. این اقدام نشان‌دهنده تغییر جهت‌گیری کارخانه است زیرا این غول خودروسازی آلمان که قبلاً تمایلی به گسترش فعالیت در بازار باتری خودروهای الکتریکی نداشت، طی یک بیانیه مطبوعاتی در دسامبر گذشته اعلام کرد که گروه فولکس واگن می‌خواهد در این زمینه به یک رهبر تبدیل شود که استقلال در تولید باتری خود یک گام کلیدی در این مسیر محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت اعلام کرده است که تا پایان دهه جاری پنج کارخانه دیگر در اسپانیا و اروپای شرقی تأسیس خواهد کرد.

سالزگیتر؛ شهر کوچک با جاه‌طلبی‌های بزرگ

فعالیت کارخانه جدید تولید باتری در سالزگیتر در سال ۲۰۲۵ نهایی می‌شود و طبق بیانیه این شرکت به احتمال زیاد قادر به تولید باتری‌های ۲۰ گیگاوات ساعتی باشد که در دومین مرحله تولید این میزان دو برابر خواهد شد. تأسیسات سالزگیتر که از سال ۲۰۱۹ به‌عنوان یک مرکز آزمایشی مورد استفاده قرار گرفته است در حال حاضر ۵۰۰ کارمند دارد، با این حال فولکس واگن قصد دارد این تعداد را به حدود ۲۵۰۰ نفر افزایش دهد تا افراد بیشتری در این شهر کوچک ساکن شوند. علاوه بر این، تأسیسات مذکور قرار است به مرکز اصلی تحقیق و توسعه نوآوری‌های باتری جدید برای شرکت تبدیل شود.

تأسیسات شهر سالزگیتر فولکس واگن همچنین قادر به بازیافت مواد خام از باتری‌های مستعمل خودروها خواهد بود که به تقویت استقلال بیشتر فولکس واگن کمک می‌کند. دلیل اهمیت این امر نیز این است که شرکت پس از تکمیل کارخانه همچنان به زنجیره‌های تأمین جهانی مواد خام در تولید باتری متکی خواهد بود و توانایی بازیافت این مواد نقش بسزایی در استقلال آن ایفا خواهد کرد.

کارخانه فولکس واگن در سالزگیتر در دهه ۱۹۷۰ ساخته و به کارخانه اصلی تولید موتور این شرکت تبدیل شد. مرکز تحقیقات موتورهای احتراق داخلی فولکس واگن نیز در این شهر قرار دارد. با این حال اقدامات اخیر آن نشان می‌دهد که حتی شرکت‌های خودروسازی نیز شروع به پذیرش اهمیت حمل‌ونقل برقی و پایدار و روی آوردن به آن به‌عنوان خدمات خود کرده‌اند.

کد خبر 588399

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حمل و نقل پایدار حمل و نقل سبز حمل و نقل حمل ونقل برقی خودروهای برقی فولکس واگن امکانات فولکس واگن فولکس واگن آلمانی حمل و نقل شهري خودروی برقی خودروی الکتریکی خودروهای الکتریکی شهرهای جهان اقدامات شهرهای جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تولید باتری فولکس واگن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۱۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به همراه تنی چند از اعضای هیات مدیره،‌ معاونان و مدیران عامل شرکت های گروه سایپا ضمن حضور در شرکت فولاد مبارکه و بازدید از خطوط تولید، در نشستی با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این شرکت در راستای انجام تعاملات بیشتر به گفتگو پرداخت.

جواد توسلی مهر در این نشست مشترک گفت: صنعت فولاد صنعت مادر و یکی از زیرساخت‌های مهم تولید کشور است و از سوی دیگر نیز صنعت خودرو نیز پیشران است.

او با بیان اینکه بحث تولید می‌تواند حال مردم را خوب کند و با پرداختن به تولید و تأمین معیشت مردم سایر مشکلات نیز حل خواهد شد و راهکار آن اعتماد به توانمندی های داخلی و ظرفیت خوبی است که در کشور وجود دارد، افزود: شرکت‌های خودروسازی با حدود ۵۵ میلیون نفر سهامدار در بازار سرمایه رو به رو هستند، علاوه بر این ۶۰۰ هزار خانواده در زنجیره تأمین خودروسازی ارتزاق می‌کنند و گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو حدود ۱۰۰ هزار خانواده را شامل می‌شوند که قسمت بزرگی از اجتماع هستند و اگر روند این دو خودروساز در تولید مناسب باشد حال طیف بزرگی از مردم خوب خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه در کشور و در دهه ۹۰ ایران خودرو دیزل زیانی ۱۳ برابر سرمایه داشت، افزود: در این شرایط سهامداران برای انحلال شرکت شکایت کرده بودند، سهامداران عمده از جمله ایران خودرو حال خوبی نداشت اما وقتی روند معکوس شد و افزایش و جهش تولید را در دستور کار قرار دادیم، در سال ۹۹ به چهار برابر میزان تولید رسیدیم و سال 1400 به سود خالص سنگین و سال ۱۴۰۱ به ۷ هزار میلیارد سود خالص رسیدیم و به نسبت همین مبلغ، پول به دولت دادیم و می‌توان گفت ۲ همت برای تولید سرمایه‌گذاری شد که حجم زیادی از اشتغال زایی را به همراه داشت.

او با بیان اینکه امسال در سایپا برنامه‌ای در دستور کار داریم که  ۱۰۰ درصد قابل انجام است، گفت: تولید حدود ۶۷۱ هزار دستگاه خودرو را در دستور کار داریم و این آمار در سال گذشته 480 هزار خودرو بوده است که می‌توان گفت در سال جاری ما ۴۰ درصد افزایش تولید را خواهیم داشت.

توسلی با بیان اینکه اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است، ابراز کرد: ما مواد اولیه را از بورس تهیه می‌کنیم و اگر این قیمت توسط دولت مدیریت و نگهداری شود دیگر هر روز نیاز به قیمت‌گذاری خودرو نداریم و بخش عمده مشکلات در این حوزه برطرف خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه برای انجام روند اصلاحی، رفتارهای خوبی را شاهد بوده‌ایم، ابراز کرد: امیدواریم تا چند روز آینده نتایج خوبی را از دولت در اصلاح قیمت مواد اولیه دریافت کنیم که بر این اساس تعاملاتمان با زنجیره تأمین از جمله فولادمبارکه بهتر و باعث مناسب تر شدن وضعیت تولید خواهد شد.

او تصریح کرد: استفاده از فناوری‌های نوین،‌ صنایع دانش بنیان، صنایع های‌تک، ایجاد تنوع محصول و افزایش کیفیت مستلزم جهش تولید و اصلاح ساختارهای مالی است که با انجام این امور یقینا سال متفاوتی در صنعت خودرو کشور خواهیم داشت و رکورد دهه 90 شکسته خواهد شد.

توسلی مهر افزود: تعاملات ما با فولادمبارکه در راستای افزایش 40 درصدی تولید خودرو است که افزایش ۴۰ درصدی اعلام نیاز به ورق خودرو در این راستا است.

دیگر خبرها

  • باتری‌دزد ارومیه به آخر خط رسید
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • انبار دپوی باتری خودرو در بابل کشف شد
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است