Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC) نسبت به کمبود واکسن آبله میمون در این کشور با توجه به رشد روز افزون مبتلایان به این بیماری ابراز نگرانی کرد.

به گزارش روز شنبه ایران اکونومیست به نقل از تارنمای پولیتیکو، «روشل والنسکی» ضمن ابراز ناامیدی از محدودیت در تامین واکسن مورد نیاز برای مقابله با شیوع ویروس آبله میمون در آمریکا اعلام کرد تعداد مبتلایان به این بیماری در این کشور از ۴۵ مورد شناسایی شده در تاریخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ ( ۱۰ ژوئن ۲۰۲۲)، به یک‌ هزار و ۴۷۰ نفر افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین خاطرنشان کرد با توجه به سرعت شیوع بیماری آبله میمون انتظار می‌رود طی هفته‌های آتی بر تعداد مبتلایان به این بیماری در آمریکا افزوده شود.

بنا بر اعلام اداره بهداشت و خدمات انسانی آمریکا (HHS)، تاکنون ۱۵۶ هزار دُز واکسن آبله میمون موسوم به جینیوس (Jynneos) که تزریق ۲ دُز از آن برای مقابله با این بیماری مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) قرار گرفته، توزیع شده است و ۱۳۱ هزار دُز دیگر از این واکسن نیز آماده توزیع است.

این سازمان افزود با توجه به محدودیت‌های اخیر در تامین و به منظور دسترسی به واکسن مورد نیاز برای جلوگیری از شیوع گسترده ویروس آبله میمون در آمریکا، پنج میلیون دُز از واکسن «جینیوس» را سفارش داده و قرار است طی سال آینده میلادی تحویل آن آغاز شود.

براساس این گزارش، اداره بهداشت و خدمات انسانی آمریکا (HHS) پیشتر اعلام کرده بود که بیش از ۱۰۰ میلیون دُز از واکسن ACAM2000 که نوع قدیمی‌تر واکسن بیماری آبله میمون است را در اختیار دارد اما به نظر می‌رسد استفاده از آن به دلیل عوارض جانبی قابل توجهی که دارد مورد استقبال قرار نگرفته است.

طی هفته‌های اخیر نحوه واکنش دولت فدرال آمریکا به شیوع بی‌سابقه ویروس آبله میمون‌ در این کشور مورد انتقاد پزشکان و فعالان حوزه سلامت قرار گرفته است. آن‌ها به روند کند توزیع واکسن این بیماری و همچنین نبود امکانات برای انجام سریع و آسان آزمایش های تشخیص این بیماری نادر اعتراض کرده‌اند.

به گزارش ایران اکونومیست، از آغاز ماه مِی ۲۰۲۲ (اردیبهشت ۱۴۰۱) تاکنون سازمان جهانی بهداشت بیش از ۱۰ هزار ابتلا به آبله میمون را در ۶۰ کشور خارج از آفریقا ثبت کرده است.

نخستین مورد ابتلا به آبله میمون در میان نظامیان آمریکایی واقع در پایگاه ارتش آمریکا در اشتوتگارت آلمان گزارش شد.

تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، ۱۹ خردادماه ۱۴۰۱  در نشست خبری این سازمان در شهر ژنو هشدار داد ممکن است مهار شیوع جهانی ویروس آبله میمون به سادگی امکان پذیر نباشد و خطر این بیماری در کشورهای غیر بومی ویروس جدی و واقعی است.

علائم اولیه آبله میمون شامل تب، سردرد، درد عضلات، کمردرد، تورم غدد لنفاوی، لرز و خستگی است. التهابات پوستی نیز ممکن است ایجاد شود که معمولاً روی صورت قبل از انتشار به سایر قسمت‌های بدن شروع می‌شود. در نهایت یک دلمه تشکیل می‌دهد و می‌افتد.

افرادی که مشکوک به ابتلا به ویروس هستند بهتر است در یک اتاق فشار منفی (فضاهایی مورد استفاده برای ایزوله کردن بیماران) نگهداری شوند و توسط متخصصان مراقبت های بهداشتی با استفاده از تجهیزات حفاظت فردی تحت نظر قرار گیرند.

هرچند این بیماری باعث نگرانی در سراسر جهان شده است، اما دانشمندان معتقدند که شیوع این بیماری به مانند همه گیری کرونا نخواهد بود زیرا انتقال این بیماری به راحتی سارس-کوو-۲ نیست.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: بیماری های ویروسی ، ایالات متحده آمریکا ، سازمان جهانی بهداشت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیماری های ویروسی ایالات متحده آمریکا سازمان جهانی بهداشت ویروس آبله میمون آبله میمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۱۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها

به گزارش خبرآنلاین، وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

مهر در خبری نوشت: بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902151

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • هدف آمریکا از ساخت اسکله غزه چیست؟ / نگرانی از پروژه امنیتی جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی در قالب «مهاجرت داوطلبانه» +عکس و فیلم
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه