Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران ژاپنی از طرح‌هایی برای «زیستگاه‌هایی با گرانش مصنوعی» در ماه رونمایی کردند.

پایگاه ماه که با همکاری دانشگاه کیوتو و شرکت پیمانکاری کاجیما دنبال می‌شود، یک سیستم حمل‌و‌نقل برای جابه‌جا کردن افراد بین زمین، ماه و مریخ است.

ایده اصلی، استفاده از نیروی گریز از مرکز از طریق حرکات چرخشی به منظور بازآفرینی گرانش زمین است که شش برابر بیشتر از گرانش ماه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسوکه یاماشیکی، مدیر مرکز اس‌آی‌سی فضاشناسی انسانی دانشگاه کیوتو، در جریان یک نشست خبری در مراسم رونمایی از این طرح‌ها، گفت: «در برنامه توسعه فضایی کشورهای دیگر، هیچ طرحی شبیه به این وجود ندارد.»

«طرح ماه نشان‌دهنده فناوری‌های مهمی است که برای اطمینان از اینکه انسان در آینده قادر است در فضا جابه‌جا شود، حیاتی است.»

تاسیسات شیشه‌ای ماه همچنین با هدف تقلید از تنوع زیستی زمین از طریق جنگل‌ها و آب‌نماها ایجاد شده است که شکل ساده‌ شده‌ای از آن تا سال ۲۰۵۰ کامل خواهد شد و تکمیل آن به احتمال زیاد ۷۰ سال دیگر زمان می‌برد.

چندین کشور دیگر از جمله ایالات متحده آمریکا، روسیه و چین در حال برنامه‌ریزی پایگاه‌های دائمی در ماه‌اند.

هدف برنامه آرتمیس ناسا این است که انسان را زودتر از سال ۲۰۲۵ به ماه بازگرداند؛ قبل از شروع ساخت یک پایگاه ماه در سال ۲۰۲۶ یا ۲۰۲۷.

برای ایستگاه بین‌المللی پژوهش در ماه، با سرمایه گذاری مشترک چین و روسیه هم بازه زمانی مشابهی تنظیم شده است. هر دو این کشورها در مارس ۲۰۲۱ تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند که هدف معین آن اجرای «پژوهش چندرشته‌ای یک کار چندمنظوره» است که رقیب تاسیسات ناسا باشد.

ناسا پیش‌تر هشدار داده بود قرار گرفتن طولانی‌ مدت در معرض بی‌وزنی و گرانش کم برای سلامتی خطرناک است؛ به این معنی که هر فناوری برای مقابله با این آثار مفید است.

تاکویا اونو، پژوهشگر ارشد کاجیما، پیمانکار ژاپنی در این‌باره می‌گوید که «از آنجایی که ایده زندگی در فضا واقعی‌تر می‌شود، مشکل گرانش کم، که من به طور شهودی در کودکی از آن آگاه شدم، مسئله‌ای است که باید بر آن غلبه کنیم و ما به تحقق این طرح‌ متعهدیم تا برای بشر مفید باشد.»

منبع: ایندیپندنت

تماشاخانه کودکان از ما تقلید می‌کنند و ما می‌خندیم/ آن روی سکه ترسناک است (فیلم) ببینید| الهام چرخنده: حرکات نمایشی داشتم و گل به خودی خوردیم / به ولای علی برای دختران 4 ساله اجرا می کردم فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۱۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، روح الله دهقانی فیروزآبادی امروز در نخستین نشست خبری با خبرنگاران در سال ۱۴۰۳ گفت : توسعه فناوری در کشور وظیفه اصلی معاونت علمی ریاست جمهوری است و در این راستا؛ برنامه ستاد توسعه هوش مصنوعی این معاونت کمک به دانشگاه ها، محققان و شرکت‌های دانش بنیان برای توسعه فناوری‌ها و کاربست هوش مصنوعی در ایران با استفاده از ابزار اپراتور است. معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اعلام اینکه اساسنامه مرکز ملی هوش مصنوعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین است، افزود : پیش بینی می‌شود امسال جریان اکوسیستمی هوش مصنوعی در کشور راه می‌افتد و به صد‌ها جی پی یو (GPU واحد‌های پردازش گرافیک) دست پیدا می‌کنیم. رئیس بنیاد ملی نخبگان به رایزنی با رئیس جمهور و بسیاری دستگاه‌ها از جمله سازمان برنامه و بودجه برای راه اندازی مرکز توسعه هوش مصنوعی در کشور و در کنار آن شورای راهبری هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت : برای این کار مدل‌های مختلف در بسیاری کشور‌ها بررسی شد. دهقانی فیروزآبادی افزود : بررسی‌ها نشان داد که بعضا برخی کشور‌ها ، وزارتخانه و برخی هم شورای راهبری برای هوش مصنوعی ذیل ریاست جمهوری ایجاد کرده اند. وی گفت : با ساعت‌ها رایزنی و مشورت با متخصصان و صاحب‌نظران هوش مصنوعی و شبکه‌ها به این جمع بندی رسیدیم که در کشور باید یک مرکز تحت عنوان مرکز ملی هوش مصنوعی داشته باشیم تا وظیفه کلانی را در این حوزه از جمله نظارت و تنظیم گری و همچنین توسعه زیرساخت‌های کلان عهده دار شود و شورایی هم به عنوان راهبر و هیات امنا بالا سر این مجموعه شکل بگیرد. معاون علمی رئیس جمهور افزود: اسفند ماه ۱۴۰۲ مرکز ملی هوش مصنوعی تاسیس شد و حکم ریاست آن نیز توسط رئیس جمهور صادر شد و اعضای شورای راهبری این مرکز نیز معرفی شدند، اساسنامه مرکز ملی هوش مصنوعی د رحال حاضر در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تنظیم آست. دهقانی فیروزآبادی تاکید کرد : این مرکز در حوزه هوش مصنوعی فراتر از معاونت علمی ریاست جمهوری است و همه دستگاه‌ها در قبال این مرکز از یک ماموریت اختصاصی برخوردار هستند. وی از برگزاری جلسات مختلف با طرف‌های تاثیرگذار در حوزه هوش مصنوعی همچون سرمایه گذاران مختلف، بخش‌های دولتی و صندوق‌ها خبر داد و افزود : در این راستا صندوق پژوهش و فناوری توسعه هوش مصنوعی نیز تصویب و دایر شد. رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این صندوق با سرمایه ۱۰ هزار میلیارد تومانی برای فعالیت برنامه ریزی شده است، افزود: بخش خوبی از این سرمایه را نهاد‌هایی مثل صندوق توسعه ملی و چندین مودی مالیاتی بزرگ در حوزه اپراتور‌ها تقبل کرده اند که پرداخت کنند بنابراین اقدامات عملیاتی بسیار خوب پیش رفته است و برنامه ریزی‌ها این است که مرکز ملی هوش مصنوعی در اولین گام یک کاربر هوش مصنوعی یا اصطلاحا یک اپراتور هوش مصنوعی در کشور راه اندازی کند. دهقانی فیروزآبادی گفت : طبق برنامه ریزی انجام شده این اپراتور هوش مصنوعی سه خدمت اصلی را عرضه می‌کند: یک مزرعه پردازشی بزرگ که چگونگی ابعاد و اندازه آن در حال بحث است. یک مرکز داده یا دیتا سنتر بزرگ برای تولید داده‌ها و همچنین کتابخانه بزرگ زبانی و تصویری که اینها مجموعه‌هایی هستند که قرار است در اپراتور اصلی مدیریت شوند.  

دیگر خبرها

  • حذف اپ‌های هوش مصنوعی از اپ‌استور به دلیل محتوای نامناسب
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • وقوع زمین‌لرزه ۶.۹ ریشتر در جنوب ژاپن+ فیلم
  • (ویدئو) وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله
  • وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری ژاپن | ویدئو
  • زلزله ۶.۹ ریشتری ژاپن را لرزاند
  • زلزله شدید ۶.۹ ریشتری این کشور را لرزاند
  • تحول در هوش مصنوعی در کشور با ایجاد اپراتور اختصاصی
  • وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری در ژاپن
  • برنامه‌نویسی، زندگی را هدایت می‌کند | گفت‌وگوی همشهری با مخترع زبان برنامه‌نویسی روبی