Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «علی رسولیان» روز شنبه در میز خدمتی که در شهرک صنعتی بهارستان البرز برگزار شد،  افزود: اکنون  یک هزار و ۶۰۰ واحد کارگاهی در کشور در حال ساخت است که صنایع دانش بنیان در آن مستقر خواهند شد.

وی با بیان اینکه  یک هزار و ۶۰۰ شرکت مستعد دانش بنیان شدن در کشور شناسایی شده اند، اظهار داشت: به همین منظور  برای دانش بنیان شدن نهایی آنها مشوق های متعددی قرار داده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسولیان گفت: علاوه بر آن از سال گذشته برنامه ریزی کرده ایم تا نیازهای فناورانه صنعت نه در قالب واردات بلکه  به صورت تولید داخل، مرتفع شود که بر همین اساس طی سال های گذشته ۴۰۰ نیاز فناورانه صنعت در کشور برآورده شد و در سال جاری نیز ۱۰۰ نیاز فناورانه دیگر شناسایی و در حال برآورده سازی آنها هستیم.

مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه رویکرد وزارت صمت بر هموار سازی مسیر تولید است، خاطر نشان کرد: بر همین مبنا امسال در بخش زیر بنایی و با هدف تسهیل فرآیندها، سامانه های آنلایی تعریف شده که علاوه بر شفافیت و سرعت، نظارت بر امور را نیز افزایش می دهد.

رسولیان در ادامه با اشاره به اینکه تعامل رودررو با صنعگران بسیار مهم است اظهار داشت: در میز خدمت امروز، عمده موضوعات توسط دانش بنیان ها مطرح شد که اصلی ترین مساله ای که با آن دست به گریبان هستند مساله تامین مالی بوده که بر همین اساس ما در تلاش هستیم تا با ارائه تسهیلات تبصره ۱۸ و تخصیص بیشتر منابع داخلی بانک ها تا حدودی این مشکل را مرتفع کنیم.

وی مسایل محیط زیستی و  کمبود اراضی صنعتی از دیگر مشکلات مطرح شده در این میزخدمت عنوان کرد و گفت: در واقع بنای ما این است که وقتی فعال اقتصادی موضوعی را مطرح می کند باید دقیق، سریع و شفاف به آن پاسخ  داده شود به خصوص اگر مشکلات مطرح شده در ارتباط مستقیم با وزارت صنعت ، معدن و تجارت باشد؛ به عنوان مثال  در حوزه هایی چون جواز تاسیس، پروانه بهره برداری، تخصیص زمین و دیگر موارد ما خود را ملزم می دانیم که به سرعت و البته در چارچوب قانون، مشکلات را حل کنیم.

معاون وزیر صنعت ، معدن وتجارت  در ادامه بیان داشت:  برخی دیگر از مشکلات در بخش سیاستگذاری ها، قوانین بالادستی و اصلاح مقررات است که با پیگیری و برگزاری جلسات مرتفع خواهد شد.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران در ادامه ضمن تاکید بر توان داخلی بیان داشت: کشور ما حرکت مطلوبی را در عرصه تولید و صنعت آغاز کرده که برای تعالی و پیشرفت در این راه نیازمند به نوسازی و به روزرسانی خط تولید صنایع هستیم.

رسولیان افزود: همچنین باید سطح علمی و دانش صنعتگران را بالا برده و کیفیت و بهره وری صنعت نیز- که بارها در کلام مقام معظم رهبری بر آن تاکید شده را عملیاتی کنیم.
در ادامه مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی البرز در گفت و گو با خبرنگاران پیرامون برپایی این میز خدمت گفت: امروز فرصت مغتنمی بود تا در راستای پیگری مطالبات صنعتگران یک میز خدمت با حضور مقامات ارشد ۲ قوه اجرایی و مقننه برگزار شود و دستورات بسیار خوبی برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی صادر شد.

«حمیدرضا عقاب نشین» افزود: در ادامه روند برپایی میز خدمت، علاوه بر دعوت از مدیران استانی از مدیران ارشد کشوری نیز دعوت می کنیم تا مشکلاتی که قابلیت رفع استانی ندارند با حضور مدیران کشوری، مرتفع شوند.

وی با اشاره به حمایت های صورت گرفته از شرکت های دانش بنیان تصریح کرد: در سال جاری تعداد زیادی واحد کارگاهی دانش بنیانِ در حال احداث داریم که به صورت فازبندی افتتاح و در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار خواهند گرفت.

گفتنی است در این میز خدمت ویژه صنایع استان البرز که صبح امروز به همت شرکت شهرکهای صنعتی استان البرز و دفتر مهدی عسگری نماینده مردم  کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی برگزار شد به مشکلات ۲۱ تن از صاحبان صنایع، تولیدکنندگان و کارآفرینان رسیدگی شد.

عمده مشکلات مطرح شده در این جلسه تسهیلات سرمایه ثابت و سرمایه در گردش، محیط زیست، مالیات، گمرک و تامین مواد اولیه بود که دستورات لازم برای رفع این مشکلات، توسط مدیران ارشد کشوری و استانی صادر شد.

بیش از سه هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در البرز مشغول به فعالیت هستند.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی البرز مقام معظم رهبری شرکت شهرک های صنعتی استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی البرز مقام معظم رهبری مجلس شورای اسلامی البرز مقام معظم رهبری شرکت شهرک های صنعتی استان البرز شهرک های صنعتی دانش بنیان میز خدمت مطرح شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۲۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان

محمدتقی اکبری مدیرعامل و مؤسس یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح فعالیت و کارکردهای این شرکت اظهار کرد:‌ تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت بوده است، سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرده و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شدیم.

وی افزود:‌ طراحی و ساخت برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان از دیگر فعالیت‌های این شرکت است. برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فراوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.

اکبری ادامه داد:‌ ساخت این‌گونه از برج‌ها در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار طراحی و ساخت آن در ایران توسط این شرکت بومی‌سازی شد. لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.

مدیرعامل و مؤسس شرکت «بهین اسانس آویژه» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.

وی مطرح کرد:‌ دانش مواد شیمایی گیاهی که امروزه با عنوان فیتوشیمی به شدت در حال گسترش است به‌طور روزافزون در صنایع دارویی، غذایی، بهداشتی و آرایشی به کار گرفته شده، بسیاری از دارو‌های پیشرفته درمان کبد مانند سیلیمارین و ضد سرطان مانند تاکسول از منابع طبیعی استخراج می‌شوند در همین راستا این شرکت توانسته با تولید محصولات گیاهی بخشی از نیاز‌های مردم و کشور را برطرف کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، عنوان کرد:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.

اکبری بیان کرد:‌ برای رشد و شکوفایی مراکز رشد در دانشگاه‌ها نیازمند همکاری و تعامل مراکز رشد و شهرک‌های صنعتی، واگذاری بازاریابی به افراد متخصص و تنوع‌بخشی به روش‌های تأمین سرمایه مانند مشارکت عام دانشجویان و خانواده‌ آنان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی