Web Analytics Made Easy - Statcounter

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا گفت که کشورش منطقه غرب آسیا (خاورمیانه ) را ترک نخواهد کرد و به عنوان شریک فعال در خاورمیانه باقی خواهد ماند.   به گزارش ایرنا؛ جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا روز شنبه در عربستان گفت که آمریکا یک شریک فعال و متعهد در خاورمیانه باقی خواهد ماند و از رهبران حاضر در اجلاس سران کشورهای عربی خواست حقوق بشر را به عنوان نیروی قدرتمند تحول اقتصادی و اجتماعی درنظر بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بایدن در سخنانی در این اجلاس ادعا کرد: آمریکا برای ساختن آینده ای مثبت در منطقه و همکاری با همه شما متعهد است.   رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد: آمریکا قرار نیست منطقه را ترک کند.   بایدن مدعی شد: ما کنار نمی‌رویم تا با ایجاد خلاء، چین، روسیه و ایران آن را پر کنند. ایالات متحده یک شریک فعال در خاورمیانه باقی خواهد ماند.   بایدن همچنین با تکرار ادعاها علیه جمهوری اسلامی ایران گفت ایران هیچگاه به سلاح هسته ای دست نخواهد یافت.   رئیس جمهوری آمریکا در آخرین روز سفر خود به خاورمیانه به مخاطبان حاضر در اجلاس کشورهای عربی در عربستان وعده داد که ایران هیچگاه یک سلاح هسته ای را تولید نخواهد کرد یا آن را در اختیار نخواهد داشت.   وی همچنین ادعا کرد که در راستای صلح و همکاری نه تنها در خاورمیانه بلکه در تمام جهان اقدام خواهد کرد.بایدن همچنین مدعی شد حقوق بشری را که از سوی سازمان ملل مشخص شده است، اجرا خواهد کرد.   بایدن مدعی شد که واشنگتن به هیچ قدرت خارجی یا منطقه ای اجازه نخواهد داد که آزادی عبور و مرور دریایی در آبراههای منطقه را مختل کند.   رئیس جمهوری آمریکا در اولین سفر خاورمیانه ای خود به عنوان رئیس جمهوری روز شنبه با رهبران شش کشور حاشیه خلیج فارس و مصر، اردن و عراق دیدار کرد.   دیدار بایدن و محمد بن سلمان به دلیل سابقه نقض حقوق بشر عربستان سعودی، به ویژه قتل بی رحمانه جمال خاشقچی، روزنامه‌نگار واشنگتن پست و منتقد حکومت عربستان سعودی، انتقاداتی را در آمریکا به دنبال داشته است.    سازمان های اطلاعاتی آمریکا  بر این باورند که ولیعهد عربستان پشت این قتل بوده است، اما محمد بن سلمان نقش خود را رد می کند.   روابط مصر و آمریکا  نیز در ماه های اول ریاست جمهوری بایدن به دلیل اختلافات در مورد حقوق بشر، با تنش مواجه بود. اما تلاش های مصر برای میانجی گری جهت برقراری آتش بس در غزه در ماه مه 202۱، تعامل مجدد دو کشور را به دنبال داشت.   بایدن می‌گوید آزادی مطبوعات و حقوق دموکراتیک می‌تواند انتقادات شدید را به دنبال داشته باشد، اما توانایی اظهار نظر آشکار و تبادل آزادانه ایده‌ها باعث نوآوری می‌شود.   بایدن گفت: موسسات پاسخگو که دچار فساد نیستند و شفاف عمل می کنند و به حاکمیت قانون احترام می گذارند بهترین راه برای رشد، پاسخگویی به نیازهای مردم هستند و به اعتقاد من عدالت را تضمین می کنند. تماشاخانه ببینید| هشدار درباره خشک شدن کامل دریاچه ارومیه؛ لزوم تخلیه شهرها تا زنجان ببینید| دیدار عمو پورنگ با کسی که ۲۰ سال پیش براش نقاشی فرستاده بود فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: رئیس جمهوری آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۵۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه گفت: خلیج فارس به عنوان شاهراه استراتژیک و منطقه‌ای ژئوپلتیک است و آمریکا تلاش دارد تا منطقه را در اختیار بگیرد و طبیعتاً چنین ادعایی با واکنش جمهوری اسلامی ایران مواجه می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌ نشست تخصصی "خلیج فارس، اقتدار ملی، حُسن همجواری" امروز (دوشنبه 10 اردیبهشت‌ماه) با حضور حسن عبدلیان‌پور؛ رئیس مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضاییه، اساتید دانشگاه و جمعی از کارشناسان این حوزه برگزار شد.

حسن عبدلیان‌پور در ابتدای این نشست با بیان اینکه کارهای علمی زیادی برای نام بزرگ خلیج فارس در مرکز وکلا انجام شده است، گفت: آنچه باعث شده است توجهات به منطقه خلیج فارس افزایش پیدا کند اقدامات کشورمان مبنی بر پایان دادن به هژمونی آمریکا در منطقه است.

وی ادامه داد: خلیج فارس مظهر نقش مؤثر ایران در ثبات و امنیت منطقه است و آنچه سبب افزایش توجهات به خلیج فارس در دهه‌های اخیر شده، اقدام جمهوری اسلامی ایران مبنی بر پایان دادن به هژمونی آمریکا در منطقه بوده است.

سخنگوی قوه قضاییه خبر داد: صدور سند برای جزایر 3گانه خلیج فارس

عبدلیان‌پور با بیان اینکه روز دهم اردیبهشت سالروز اخراج پرتغالی‌ها از تنگه هرمز و خلیج‌ فارس است و در تقویم به نام روز خلیج فارس نامگذاری شده؛ گفت: خلیج فارس از شمال با ایران، از غرب با کویت و عراق و از جنوب با عربستان، بحرین، قطر و امارات همسایه است؛ وسعت این پهنه آبی 240 هزار کیلومتر است و توسط تنگه هرمز به دریای عمان و از طریق آن به دریا‌های آزاد راه دارد.

وی ادامه داد: اهمیت خلیج فارس به دیروز و امروز نیست و ریشه در تاریخی به درازای قرن‌ها و سده‌ها دارد، اما آنچه سبب شد تا این پهنه آبی بیش از هر زمانی اهمیت یابد، پیروزی انقلاب اسلامی است که سبب خاتمه یافتن هژمونی آمریکا در منطقه شد.

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که امنیت خلیج فارس مربوط به حوزه داخلی منطقه است و ربطی به کشور‌های بیگانه ندارد و قرار نیست بازیگران خارجی در تأمین امنیت آن نقش داشته باشند.

وی ادامه داد: خلیج فارس به عنوان شاهراه استراتژیک و منطقه‌ای ژئوپلتیک است؛ آمریکا تلاش دارد تا منطقه را در اختیار بگیرد و طبیعتاً چنین ادعایی با واکنش جمهوری اسلامی ایران مواجه می‌شود؛ ایران معتقد است که امنیت منطقه خلیج فارس، مربوط به کشور‌های حوزه و پیرامون خلیج فارس و نه مربوط به آمریکاست.

عبدلیان‌پور به جعل نام خلیج فارس از سوی برخی کشورها اشاره کرد و گفت: وجود سند‌های متعدد مبنی بر هویت فارسی خلیج فارس گواه بر کذب این ادعا است. کشور‌های حاشیه خلیج فارس از طریق جعل نام خلیج فارس به دنبال تبلیغاتی و روانی هستند همه آنها می‌دانند که نام خلیج فارس، همین خلیج فارس است، اما در چارچوب اعمال فشار سیاسی و روانی بر جمهوری اسلامی ایران، به این مسأله دامن می‌زنند.

وی گفت: خلیج فارس برای ما یک مسأله استراتژیک و دائمی است و هیچکس هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر بدهد.

عبدلیان‌پور افزود: خلیج فارس، خلیج همیشه فارس بوده و خواهد بود و هیچ عاملی نمی‌تواند نام و موقعیت ژئوپلتیک این خلیج را عوض کند؛ امنیت این منطقه به هیچ وجه به دست بازیگران خارجی نخواهد افتاد. اگر امنیت و ثباتی در منطقه خلیج فارس است، با نام جمهوری اسلامی ایران گره خورده است؛ جمهوری اسلامی ایران می‌تواند با کمک کشور‌های منطقه می‌تواند ثبات و امنیت منطقه را به خوبی تأمین کند.

رئیس مرکز وکلا گفت: همه می‌دانیم جعل نام خلیج فارس از موضوعات سیاسی است و مجموعه وکلا و حقوقدانان  همواره به عنوان کنش‌گران فعال عرصه مسایل بین‌الملل در این خصوص موضع‌گیری کرده‌اند.

وی در ادامه به جنبش‌های دانشجویی در حمایت از مردم غزه اشاره کرد و گفت: در سال 1393رهبر انقلاب در نامه‌ای به جوانان اروپایی و آمریکایی نوشتند و اشاره کردند که من از شما جوانان می خواهم اجازه ندهید با چهره‌پردازی موهن و سخیف بین شما و واقعیت سدی ایجاد کنند.

عبدلیان‌پور گفت: خیزشی که ایجاد شده است مصداق صحبت‌های رهبر انقلاب است. ایشان اشاره کردند که این قضیه ظلم هفتاد ساله حتماً مردم آمریکا را به واکنش شدید وادار خواهد کرد و حتماً جنبش‌های دانشجویی به میدان خواهند آمد.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه گفت: در نظرسنجی صورت گرفته در آمریکا 52 درصد از مردم آن اعلام کردند که یک دولت در فلسطین می‌تواند باشد و آن دولت فلسطین است، ما نیز به عنوان جامعه وکلا از این حق پایمال شده مردم فلسطین دفاع و حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • کشته شدن ۴ مامور پلیس در کارولینای شمالی
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد