Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسکند کاکایی گفت : هم اکنون نزدیک به ۷۷۰ هزار نفر در استان کرمانشاه تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، در استان کرمانشاه ۲۵۳ هزار و ۵۰۰ نفر بیمه شده اصلی و ۳۷۹ هزار بیمه شده تبعی داریم.

به گفته مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه تعداد افرادی که در استان کرمانشاه مستمری دریافت می‌کنند بیش از ۷۶ هزار و ۷۰۰ نفر هستند که این گروه ۵۷ هزار و ۵۰۰ نفر بیمه شده تبعی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میزان پرداختی ماهیانه به مستمری بگیران در استان کرمانشاه نزدیک به ۳۴۳ میلیارد تومان برآورد شد.

او از وجود ۱۸ هزار و ۴۵۰ کارگاه فعال شامل واحد‌های صنفی، شرکت‌ها و ... در کرمانشاه خبر داد.

در کشور ۵۳ درصد جمعیت تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، متاسفانه این میزان در کرمانشاه ۳۹ درصد است و از میانگین کشور پایین‌تریم.

متاسفانه با فرار بیمه‌ای مواجهیم و برخی کارفرمایان حاضر به بیمه نیروی کار خود نیستند و از همین رو میزان جمعیت تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی در استان دقیقا معادل جمعیت شاغل نیست.

برخی از افراد شاغل خود تمایل به بیمه شدن ندارند، زیرا فرهنگ بیمه و اهمیتی که درآینده و رفاه خانواده دارد هنوز برای برخی جدی نیست.

بیمه برای برخی از مردم در اولویت نیست، این امر دلایل اقتصادی، معیشتی، فرهنگی و اجتماعی دارد. البته افرادی هم داریم که به مزایای بیمه به خوبی پی برده اند و با وجود آنکه درآمد بالایی ندارند، اما بیمه را در اولویت قرار داده اند.

 تعرفه بیمه ۱۲ درصد ۵۲۰ هزار تومان، ۱۴ درصد ۶۲۰ هزار تومان و بیمه کامل ۷۸۰ هزار تومان است این رقم در برابر بسیاری از هزینه‌های زندگی چندان زیاد نیست.

کاکایی از تلاش تامین اجتماعی برای ارتقای پوشش بیمه هم یاد کرد که اجرای طرح بیمه فراگیر و برقراری بیمه برای زنان خانه‌دار، دختران، دانشجویان و... از مهمترین این موارد است.

 اجرای این طرح‌ها با هدف کمک به رفاه و معیشت مردم و خصوصا زنان و فرزندان خانواده است خوب است مردم بدانند که اگر زن خانه‌داری بیمه شده باشد، پس از فوت همسر علاوه بر بیمه خود می‌توانند از مستمری بیمه همسر هم بهره‌مند شود. حتی اگر زنی از مستمری همسر فوت شده خود استفاده کند و دوباره ازدواج کند باز هم مستمری وی قطع نخواهد شد.

در بسیاری از موارد افراد با سابقه پرداختی بسیار کمی از مزایای مستمری ۲۰ روزه، هزینه زایمان، بیمه بیکاری و ... بهره‌مند می‌شود و بسیار کمتر از آنچه که به تامین اجتماعی پرداخت کردند دریافتی خواهند داشت که معادل چنین خدماتی را کمتر بیمه‌ای دارد.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه از مردم خواست از هر محلی که شده پرداخت بیمه را در اولویت خود قرار دهند، زیرا تضمینی برای آینده آن‌ها است.

تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین بیمه گر کشور است که در بخش درمان دومین ارائه دهنده خدمات است تامین اجتماعی در کرمانشاه در حوزه درمان امکانات خوبی دارد، از جمله دو بیمارستان و چند درمانگاه در کرمانشاه.

کاکایی با اشاره به در برنامه بودن راه‌اندازی درمانگاه‌های تامین اجتماعی در سرپل ذهاب، کنگاور، صحنه، هرسین و ...، گفت: امیدواریم برای دو شهرستان قصرشیرین و روانسر نیز مجوز‌های احداث درمانگاه اخذ شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی بیمه تامین اجتماعی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی استان کرمانشاه بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۷۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد قوچانی سردبیر و صاحب‌امتیاز نشریات "آگاهی نو" و "کتاب نامه" طی نامه‌ای سرگشاده به سازمان تامین اجتماعی، روش برخورد "مغازه"ای کارشناسان این سازمان را برای تایید لیست بیمه مطبوعات مورد نقد قرار داده است‌. متن این نامه که در صفحه‌ی شخصی او در اینستاگرام منتشر شده به این شرح است:

این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی

دو مجله "آگاهی نو" و "کتاب نامه" با تولید محتوایی بیش از دو هزار صفحه در سال چهار نفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند. فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم چون بودجه‌اش را نداریم و تا حالا خودمان هم‌زمان منشی و مدیر هم بوده‌ایم. درباره این چهار نفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت می‌کنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند. سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و چون حرفه روزنامه‌نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم. بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند. مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است. سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم ؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو می‌کنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه‌نگاران برخورد اداری کنم! ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیردولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد . اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم . چرا در شب‌های صفحه‌بندی که تا صبح کار می‌کنیم بازرس نمی‌فرستید؟ اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید . قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل می‌کند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر می‌شود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره اش را بالا ببریم. روزنامه‌نگاری را به رسمیت بشناسید ... رونوشت : ۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲. وزارت کار ۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک ... ۲۵۹۵۷ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901166

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • جزییات جدید از وام فوری بازنشستگان
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل