Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@23:55:50 GMT

ظرفيت مناسب منطقه 22 براي ورزش کوهپيمايي

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۰۸۷۲۰

خبرگزاری آریا-شهردار منطقه 22 با اشاره به اینکه یکی از ظرفیت های این منطقه غربی تهران وجود رشته کوه های البرز است، گفت: بسترسازی مناسبی از سوی مدیریت شهری در این محدوده از شهر تهران صورت گرفته است و شهروندان می توانند در یک محیط مناسب اقدام به فعالیت ورزش کوهنوردی کنند.
به گزارش خبرگزاری آریا از تهران، همایش کوهپیمایی خانوادگی عید بزرگ ولایت با موضوع «پویندگان غدیر» به همت معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 22 با حضور مدیران شهری در بوستان آبشار تهران برگزار شد؛ در این همایش کوهپیمایی وحیدرضا محمدی شهردار منطقه نیز حضور داشت و در جمع شهروندان تهرانی گفت: 17 محیط گردشگری در منطقه مورد شناسایی و اطلاع رسانی مدیریت شهری برای شهروندان قرار گرفته و‌اقداماتی برای زیرساخت های گردشگری نیز فراهم شده است؛ همچنین ظرفیت های بالایی در این منطقه غربی تهران برای ورزش همگانی و خانوادگی وجود دارد که مدیریت شهری منطقه در تلاش است این ظرفیت ها را به عموم شهروندان اطلاع رسانی کند و از سوی دیگر بسترهایی را برای رفاه حال شهروندان در این محیط ها فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دو هزار و 800 هکتار از مساحت این منطقه مختص فضای سبز است که بخشی از این فضای سبز موجود مربوط به بوستان های جنگلی شامل چیتگر، وردآورد،خرگوش دره، لتمان کن و آبشار تهران است.
محمدی ادامه داد: یکی از ویژگی های بوستان های جنگلی این منطقه کوهستانی بودن دو بوستان آبشار تهران و لتمان کن است، به طوری که شهروندان هم به عنوان یک محیط تفرجگاهی می توانند استفاده کنند و هم به ورزش کوهنوردی بپردازند.
شهردار منطقه 22 در پایان اظهار کرد: مدیریت شهری منطقه اقدامات مناسبی را برای این محیط ها در نظر گرفته به طوری که هم اقدام به نگهداری این بوستان های جنگلی می کند و هم اینکه امکاناتی را برای رفاه حال شهروندان در نظر گرفته است، برای نمونه فراهم کردن پارکینگ خودروهای مراجعه کنندگان، احداث آلاچیق و تجهیزات ملیمان شهری اجرا شده است.
انتهای پیام/حسین.ابویسانی



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ظرفیت مناسب منطقه برای ورزش کوهپیمایی مدیریت شهری منطقه 22

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۸۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: ۱۷ بوستان جدید به مساحت ۶۹۲ هزار و ۶۲۱ مترمربع با اعتبار ۷۹ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ احداث شد.

مهدی اصفهانیان‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم، اظهار کرد: اجرای پروژه‌های استفاده از پساب تصفیه شده در راستای توسعه و نگهداری از فضای سبز با رویکرد توسعه پایدار در سطح بوستان‌های جنگلی و فرا شهری انجام می‌شود.

وی افزود: این پروژه در سال ۱۴۰۲ با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان در حوزه معاونت خدمات شهری و در سطح مناطق هشتگانه پیش‌بینی شد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: برای سال ۱۴۰۳ نیز بیش از ۶۰ میلیارد تومان برای این حوزه در نظر گرفته شده است تا از پساب‌های تصفیه شده در بوستان‌های جنگلی استفاده شود.

اصفهانیان‌مقدم ادامه داد: مکانیزاسیون شبکه آبیاری فضای سبز و حذف آبیاری تانکری اقدام مهم دیگری در سال گذشته بوده است که سال ۱۴۰۲ در این خصوص ۹۰ میلیارد تومان هزینه شد.

وی اضافه کرد: این موضوع نقش مهمی در افزایش بهره‌وری و کاهش میزان مصرف آب دارد تا جایی که در سطح مناطق هشت‌گانه هیچ‌گونه آبیاری با تانکر مگر در مواقع حادثه یا قطعی آب، وجود ندارد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: به منظور توسعه شبکه‌ها و خطوط انتقال آب خام در سال ۱۴۰۲، ۱۲ هزار و ۲۳۵ متر طول با هزینه بالغ بر ۲۷ میلیارد تومان توسعه شبکه انجام شد.

اصفهانیان مقدم با اشاره به اینکه مساحت آبیاری تحت فشار ۳۰ هزار مترمربع و آبیاری قطره‌ای ۲۵۰ هزار مترمربع است، افزود: سال ۱۴۰۲ حدود ۱۶۰۰ مترمکعب حجم مخزن برای شبکه‌های آبیاری فضای سبز احداث شد.

کد خبر 748148

دیگر خبرها

  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم
  • پاکسازی مسیر کوهنوردی درکه با حضور دوستداران محیط زیست
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • تدبیر مدیران شهری در تحول زیرساخت‌های بوستان کوهستانی دراک
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان