Web Analytics Made Easy - Statcounter

برزو بابایی با بیان اینکه استان مازندران با دارا بودن تعداد ۶ هزار و ۳۸۰ کمباین برنج سهم ۵۳ درصدی در کشور را به خود اختصاص داده است؛ گفت: از مجموع ۱۶ هزار دستگاه تراکتور در استان تنها یک‌چهارم آن پلاک‌گذاری شده است و در آستانه فصل بردشت، قطع سهمیه سوخت، دردسرساز خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برزو بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: در حال حاضر در حوزه مکانیزاسیون ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی شاهد تسهیلات خوبی در این بخش هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: تسهیلات، ۱۸ درصدی است که با توجه به سهم ۳ درصدی یارانه از سوی دولت این تسهیلات برای متقاضیان، ۱۵ درصدی محاسبه می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه کمباین‌داران مازندران، خاطرنشان کرد: متقاضیان باید ۲۰ درصد قیمت خرید کمباین را آورده بیاورند و در ادامه به بانک عامل معرفی و پس از اعلام شماره شاسی به متقاضی و کل مبلغ به حساب کارخانه واریز می‌شود که در ادامه کمباین به متقاضی تحویل داده می‌شود.

*تا ۵ سال آینده در برداشت غلات با مشکلات جدی مواجه خواهیم داشت
بابایی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۱۲۰۰ دستگاه کمباین غلات در استان مازندران داریم؛ ادامه داد: حدود ۲۰ درصد از این میزان، خریدوفروش شده است و یا جابه‌جا شده‌اند و از استان خارج شده‌اند.

وی عنوان کرد: با شرایط موجود برای ۵ سال آینده قطعا با مشکلات برداشت غلات در استان مواجه خواهیم داشت و با توجه به مهاجرت کمباین‌داران به استان‌های دیگر با معضل جدی طی سالیان آتی در زمان برداشت غلات مواجه خواهیم بود.

* فعالیت بیش از ۱۰۰۰ کمباین در مازندران
مدیرعامل اتحادیه کمباین‌داران مازندران، با بیان اینکه هم اکنون نزدیک به یک‌هزار و ۳۵۰ عضو در اتحادیه کمباین‌داران استان داریم؛ گفت: فعلا توانستیم نزدیک به ۱۰۰۰ دستگاه کمباین را تحت کنترل قرار دهیم و تقریبا نیمی از کمباین‌های استان در فصل کار به ۱۰ استان کشور اعزام می‌شوند و در برداشت سایر استان‌های کشور نیز سهیم هستیم.

بابایی تشریح کرد: با توجه به اینکه مزارع و شالیزارهای استان عمدتا قطعات کوچکی هستند در حال مدیریت جابه‌جایی کمباین‌ها در سطح استان هستیم و حتی در تحویل سوخت کمباین به مالکان، ورود پیدا کردیم تا تسهیل در امور را شاهد باشیم.

*نرخ دستمرد کمباین در سال‌زراعی جاری
وی در خصوص نرخ دستمزد کمباین طی سال زراعی جاری، گفت: نرخ دستمزد کمباین‌داران در کشور به دو طریق ریالی و محصولی محاسبه می‌شود که در استان مازندران عمدتا محصولی است و لذا نرخی که برای امسال پیشنهاد و تعیین کردیم، یک کیسه به ازای ۱۸ کیسه است.

* عمر چند دهه‌ای کمباین‌ها در مازندران و پیگیری‌های بی‌نتیجه تسهیلات تعمیرونگهداری
مدیرعامل اتحادیه کمباین‌داران مازندران، عمر بالای کمباین غلات در مازندران را یکی از مهم‌ترین مشکلات این بخش برشمرد و تصریح کرد: متاسفانه کمباین‌های غلات استان عمدتا مربوط به دهه ۶۰ و ۷۰ است و به لحاظ ارائه خدمات نیز به روز نیستند و حفظ و نگهداری این دستگاه‌ها مستلزم هزینه هنگفتی است که متاسفانه علیرغم پیگیری‌های نزدیک به یک دهه‌ای اما تاکنون، تسهیلاتی در این بخش به مالکان ارائه نشده است.

* وجود ۶ هزار و ۳۸۰ دستگاه کمباین برنج در مازندران
بابایی در خصوص تعداد کمباین‌های برداشت برنج در مازندران، پاسخ داد: استان مازندران با دارا بودن تعداد ۶ هزار و ۳۸۰ کمباین برنج سهم ۵۳ درصدی از مجموع کمباین‌های برنج کشور را به خود اختصاص داده است.

وی گفت: به لحاظ سنی هم عمر کمباین‌های برنج در مازندران، شرایط خوبی است و کمباین‌های برنج پس از ۳ سال، مستهلک می‌شوند.

* بیمه مشکل مشترک کمباین‌داران و رانندگان تراکتور
مدیرعامل اتحادیه کمباین‌داران مازندران، ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات عدیده کمباین‌داران استان، بیمه است و تعداد قبال توجهی از رانندگان فاقد بیمه هستند که انتظار می‌رود متولیان امر با نگاه حمایتی، این مشکلات را مرتفع کنند.

بابایی  در خصوص آخرین وضعیت پلاک‌گذاری تراکتورهای شالیزاری در مازندران، تاکید کرد: متاسفانه تعداد ۳ هزار و ۵۰ نفر که مالک تراکتور وارداتی هستند با مشکل عدم پلاک‌گذاری مواجه هستند؛ چرا که فاقد پروانه گمرکی هستند و سامانه پلاک‌گذاری نمی‌پذیرد و مساعدتی هم در این خصوص نمی‌شود.

* ۱۲ هزار دستگاه تراکتور در مازندران پلاک‌گذاری نشده‌اند
وی با اشاره به  مشروط بودن تحویل کارت سوخت پس از پلاک‌گذاری تراکتورها،  تصریح کرد: در حال حاضر، ۱۶ هزار دستگاه تراکتور در سطح استان داریم که حداکثر تنها ۴ هزار دستگاه تاکنون پلاک‌گذاری شده‌اند و آیا می‌شود که مابقی تراکتورها از سهمیه سوخت، محروم شوند.

مدیرعامل اتحادیه کمباین‌داران مازندران، متذکر شد: علیرغم اینکه کشاورز، پول واریز کرده است و تحت پوشش بیمه قرار دارد نه از خدمات بیمه‌ای بهره‌مند می‌شود و نه تراکتورش، پلاک‌گذاری می‌شود.

بابایی یادآور شد: تعداد قابل توجهی از رانندگان تراکتور فاقد گواهینامه هستند و تا گواهینامه نداشته باشند نمی‌توانند از خدمات بیمه‌ای نیز بهره‌مند شوند.

به گزارش بلاغ؛ در حالی تنها یک‌چهارم تراکتورهای مازندران تاکنون پلاک‌گذاری شده‌اند که چندی پیش، صمدایی دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران، تحویل کامل سوخت به ادوات کشاورزی به ویژه تراکتور را مشروط به داشتن پلاک انتظامی اعلام کرد؛ باید دید با وجود آمار بالای تراکتورهای فاقد پلاک و مشکلات دارندگان تراکتورهای وارداتی چه تدابیری برای تحویل سوخت به تراکتورها در آستانه فصل برداشت اندیشیده خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان مازندران هزار دستگاه پلاک گذاری سهمیه سوخت شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۹۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روحانیون کاروان‌های حج مشعل داران معارف و مناسک هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید عبدالفتاح نواب در همایش متمرکز زائران حج تمتع ۱۴۰۳ مشهد با اشاره به توصیه‌های بزرگان دین درباره حج گزاری اظهار کرد: روحانیون کاروانهای حج مشعل داران معارف و مناسک هستند و مهمترین برنامه برای سفر حج اخلاص است و اگر کسی نیت دیگری داشته باشد این سفر را از دست داده است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت برنامه ریزی زائران برای استفاده از لحظه لحظه سفر حج را خواستار شد و به حاجیان توصیه کرد: زائری که برنامه ندارد سفر را از دست داده است، باید برای این سفر معنوی برنامه ریزی قبل و حین آن را داشته باشد تا بهره برداری لازم را کسب کند.

وی گفت: یک زائر باید برای قرآن خواندن و زیارت و بهره مندی از لحظات این سفر معنوی برنامه ریزی و سلامتی جسمی و روحی خود را در طول سفر حفظ کند تا در انجام اعمال و مناسک حج دچار مشکل نشود، لذا لازم است که قبل از سفر خود را از لحاظ معنوی و آمادگی جسمانی به حد مطلوب برساند.

گفتنی است؛ سرپرست حج و زیارت خراسان رضوی، مسؤول حراست حج و زیارت و رئیس پلیس فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد نیز در سخنان خود در این همایش نکات لازم در حوزه رعایت اصول امنیتی و حراستی و قوانین کشور میزبان در برخورد با هر گونه تخطی از قوانین را تشریح کردند.

کد خبر 6089109

دیگر خبرها

  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • سپاهان و تراکتور محکوم به پیروزی برابر استقلال و پرسپولیس
  • سهمیه مازندران در مسکن ملی ۱۶۴ واحد است
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • روحانیون کاروان‌های حج مشعل داران معارف و مناسک هستند
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • آبگرفتگی معابر داودآباد برای شهروندان اراکی دردسرساز شد