Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@20:48:25 GMT

راهکارهای خروج بازار لوازم‌خانگی از رکود

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۱۸۴۰۱

راهکارهای خروج بازار لوازم‌خانگی از رکود

«علیرضا محمدی دانیالی» امروز در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: اکنون تخمین زده می‌شود بین ۳۰ تا ۴۰ درصد ارزش بازار لوازم خانگی کشور کالای قاچاق باشد.

محمدی دانیالی تاکید کرد: به دستور رییس‌جمهور مبنی بر پیگیری مساله قاچاق و اقدامات انجام شده از سوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مقابله با این پدیده شوم در دستور کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با توجه به تولید لوازم‌خانگی بیش از میزان نیاز کشور، صادرات این محصولات و برقراری روابط حسنه تجاری به‌ویژه با کشورهای منطقه و همسایگان باید به عنوان راهکار دوم در دستور کار قرار بگیرد.

به گزارش ایرنا، پیشتر معاون صنایع عمومی وزارت صنعت معدن و تجارت گفته بود:‌ حجم کالای قاچاق لوازم‌خانگی سالیانه یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار است.

صادرات ۳۰۰ میلیون دلاری لوازم خانگی

عضو هیات مدیره انجمن صنایع لوازم خانگی ایران یادآور شد: حجم صادرات لوازم‌خانگی ایران به‌طور متوسط سالیانه ۳۰۰ میلیون دلار است و به‌منظور ارتقای صادراتی باید ضمن عادی شدن روابط تجاری، مناسبات بنکی نیز عادی شود تا تولیدکنندگان با سهولت بیشتری به مبادله کالا پرداخته و پول‌شان را دریافت کنند.

وی همچنین از لزوم افزایش درآمدهای سرانه مردم در بلندمدت و ارتقای قدرت خریدشان به عنوان راهکار دیگر حل مساله رکود بازار یاد کرد.

دانش‌بنیان شدن صنعت لوازم‌خانگی

محمدی دانیالی همچنین با اشاره به نامگذاری امسال به «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین»، تصریح‌کرد:‌ برای دانش بنیان شدن صنعت لوازم‌خانگی، باید کار اصلی در مراکز علمی و تحقیقاتی انجام شود و همچنین شرکت‌ها برای رشد و توسعه و دانش بنیان کردن این صنعت تلاش کنند.

وی  به تشکیل کانون هماهنگی «دانش، صنعت و بازار لوازم‌خانگی» با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ماه‌های گذشته اشاره کرد و گفت: به این ترتیب، این صنعت گام نخست را در جهت دانش‌بنیان شدن و استفاده از تحقیقات آکادمیک در مسیر تعالی و تکاملی برداشت.

این مقام صنفی خاطرنشان‌کرد: با تشکیل این کانون، شخصیت‌های آکادمیک و علمی و پژوهشی با بدنه صنعت لوازم‌خانگی مرتبط خواهند شد که حلقه پایانی آن بازار بوده و مدرنیزه‌کردن، به‌روز آوری و جهانی‌سازی این صنعت را در دستور کار خواهد داشت.

این انجمن با سه هدف اصلی رشد و توسعه صنعت لوازم خانگی، تاثیرگذاری مثبت بر مجامع و مجاری تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی و همچنین دفاع از منافع بیش از ۲۵۰ عضو خود فعالیت می‌کند.

وی بیان‌داشت: این انجمن با تجمیع نظرات کارشناسی فعالان این حوزه و صنعتگران و همچنین پیگیری مشکلات آنها، سعی دارد با ارائه پیشنهادات و دفاع از برنامه‌ها در نهادهای تصمیم‌گیری همچون دولت و مجلس، تاثیرگذاری مثبت داشته باشد.

روز سه‌شنبه هفته گذشته (۲۱ تیرماه)‌ با برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه (نوبت دوم) انجمن صنایع لوازم‌خانگی ایران در محل اتاق بازرگانی ایران، اعضای جدید هیات مدیره این انجمن مشخص شدند.

برچسب‌ها لوازم خانگی داخلی اتاق بازرگانی ایران لوازم خانگی توسعه صادرات قاچاق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لوازم خانگی داخلی اتاق بازرگانی ایران لوازم خانگی لوازم خانگی داخلی اتاق بازرگانی ایران لوازم خانگی توسعه صادرات قاچاق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز صادرات غیر نفتی صنعت لوازم خانگی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۸۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حمیدرضا اینانلو با اشاره به توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت گفت: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی دارد، می‌تواند توانمندی خود را به کشور‌های دیگر ارائه دهد، همچنین درباره خدمات ضروری برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی، ایران آمادگی کمک به کشور‌های آفریقایی و بهره برداری از این مراکز با صد در صد تجهیزات پزشکی را دارد.

مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو افزود: زمینه همکاری درباره انتقال فن آوری و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با گسترش روابط با این کشور‌ها امکان پذیر است.

دومین نشست بین‌المللی ایران و آفریقا با حضور بیش از ۲۰ کشور آفریقایی از ۷ تا ۱۰ اردیبهشت در تهران برگزار شد.

دیگر خبرها

  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • نرخ رهن بازار مسکن؛ رهن کامل یک واحد نوساز با ۵۰۰ میلیون تومان
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور