Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از روزنامه سان، به گفته کارشناسان، جامعه نظافت که به عنوان CleanTok شناخته می‌شود، در حال رشد است، ولی یکی از روندهای وایرال آن می‌تواند به طور بالقوه مضر باشد. اما این مشکل بزرگ چیست؟

با وجود هزاران حساب کاربری در تیک‌تاک که به ارسال ویدیوهای رضایت‌بخش عجیب و غریب از تمیز کردن فرش‌ها یا پنجره‌ها می‌پردازند، روند جدیدی به نام «محصول بیش از حد» کاربران را تشویق می‌کند تا چندین تمیزکننده را در یک منطقه با هم مخلوط کرده و اشکال زیبا بسازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف ساده است: مخلوط کردن رنگ‌های مختلف مواد شیمیایی تمیز کننده در یک فاضلاب یا توالت. برخی از کاربران حتی درخواست‌ها را می‌پذیرند و با ترکیب رنگ‌های دلخواه، فاضلاب خود را مسدود می‌کنند.

در حالی که این ویدئوها ۷۰۹.۷ میلیون بازدید داشته است، کارشناسان نسبت به این روند هشدار می‌دهند که به گفته آنها اتلاف منابع است و می‌تواند برای زندگی انسان و حیات وحش هم مضر باشد.

یکی از کارشناسان در این خصوص گفت: «نه تنها مخلوط کردن مواد شیمیایی در یک محیط کنترل‌نشده بدون دانش یا تخصص قبلی فوق‌العاده خطرناک است، بلکه استفاده بیش از حد از محصولات پاک‌کننده، حتی آنهایی که برای استفاده در آشپزخانه‌ها و حمام‌ها، دوست‌دار محیط ‌زیست و بی‌خطر هستند هم می‌تواند اثرات مخربی داشته باشد.»

او ادامه داد: «میزان محصول استفاده شده در یک مورد از این ویدئوها بیش از آن چیزی است که بسیاری از خانواده‌ها در طول ۶ ماه از آن استفاده می‌کنند!»

دکتر دبورا برازنان، متخصص انعطاف‌پذیری دریایی، به اینسایدر گفت که سفیدکننده‌های مبتنی بر کلر آسیب‌رسان است، زیرا سیستم‌های تصفیه در آبراه‌ها اغلب قادر به استخراج تمام سفیدکننده‌ها نیستند.»

او افزود: «هنگامی که کلر یک بار در آب با سایر مواد شیمیایی واکنش می‌دهد، دیوکسین‌هایی را می‌سازد که هم برای انسان و هم برای حیوانات مضر است. مطالعات نشان می‌دهد که آنها به کاهش جمعیت پرندگان و ماهی‌ها کمک می‌کنند.»

کد خبر 691381 برچسب‌ها شبکه‌ اجتماعی خبر مهم شوینده‌ها آبفا - آب و فاضلاب شیمی‌ علم شیمیایی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شبکه اجتماعی خبر مهم شوینده ها آبفا آب و فاضلاب شیمی علم شیمیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۰۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا

مدیرعامل آبفای خوزستان از آمادگی ۱۵۶ ایستگاه پمپاژ و ۳۸۰ پمپ مکنده برای دفع آب‌های سطحی در بارندگی‌های پیش رو خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، صابر علیدادی گفت: همه تیم‌های عملیاتی و تجهیزات آبفا از روز گذشته در حال آماده‌باش هستند تا در صورت آب‌گرفتگی، کار تخلیه را با شدت بیشتری انجام دهند.

مدیرعامل آبفای خوزستان با بیان اینکه همه پمپ‌های مکنده وارد مدار فعالیت شده‌اند، افزود: همچنین پمپ‌های اس دی، ماشین آلات رفع انسداد، مکنده‌ها و دیزل ژنراتورها نیز فعال هستند.

علیدادی گفت: ایستگاه‌های پمپاژ فاضلاب برای کمک به دفع آب‌های سطحی در آماده‌باش کامل هستند، هر چند ورود روانآب‌ها به شبکه فاضلاب موجب خسارت به شبکه می شود.

خسارات وارده در بارندگی‌های قبلی هنوز دریافت نشده

مدیرعامل آبفای خوزستان یادآور شد: در بارندگی‌های قبلی، هشت هزار میلیارد ریال به شبکه فاضلاب، پمپ‌ها و ماشین آلات خوزستان خسارت وارد شد که تاکنون ردیف بودجه‌ای برای این موضوع تعریف نشده است.

علیدادی بیان کرد: تمام تلاش خود را برای دفع فاضلاب در اهواز انجام می‌دهیم تا به شهروندان آسیبی وارد نشود.

تجهیزات در خطر سیلاب خوزستان شناسایی شدند

مدیر مخابرات منطقه خوزستان نیز با اشاره به آماده‌باش کامل برای پایداری ارتباطات مخابراتی در پی هشدار باران شدید و وقوع سیلاب احتمالی گفت: تجهیزات و منصوبات مخابراتیِ در معرض خطر سیلاب در استان شناسایی شده تا در صورت وقوع سیلاب بر اثر بارش باران، اقدامات لازم برای پایداری شبکه در منطقه انجام شود.

رحیم فلاح‌زاده افزود: اقدامات و آمادگی لازم برای جلوگیری از بروز حادثه و ایجاد اختلالات احتمالی در شبکه بر اثر بارش باران یا وقوع سیلاب پیش‌بینی شده و در صورت نیاز، اقدامات مقابله‌ای لازم برای رفع خرابی و پایداری ارتباطات مخابراتی و خدمت‌رسانی به مشترکین انجام می‌شود.

بر اساس گزارش هواشناسی بیشترین شدت بارش ها طی روزهای پنجشنبه و جمعه و بیشترین حجم بارش‌ها در مناطق مرکزی، جنوبی و مناطق مرتفع شرقی، شمال ِشرقی و شرقی و شمالی خواهد بود؛ همچنین ریزش تگرگ در برخی مناطق دور از انتظار نیست.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا
  • هشدار کارشناسان فرانسوی درباره ممنوعیت اینترنتبرای زیر ۱۳ ساله‌ها
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها
  • دسترسی کودکان فرانسه به گوشی و شبکه اجتماعی محدود شود
  • مخفی‌کاری و احتیاط عجیب درباره عالیشاه و بیرانوند
  • اجرای طرح زون بندی شبکه آب شوشتر
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • (عکس) محتویات عجیب یک صندوق قدیمی در کشتی غرق‌شده