Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@22:10:05 GMT

۹۰۰۰ خانوار در رودبار جنوب آب لوله کشی ندارند

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۲۷۸۵۶

۹۰۰۰ خانوار در رودبار جنوب آب لوله کشی ندارند

ایسنا/کرمان معاون بهاشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: از ۳۴ هزار خانوار شهرستان رودبار جنوب، ۹۰۰۰ خانوار فاقد شبکه لوله کشی آب هستند و براساس پیگیری ها و ورود استانداری و دانشگاه علوم پزشکی، از وزارت نیرو هفته قبل در منطقه حضور یافتند.

دکتر دادخدا صادقی امروز ۲۸ تیرماه در جلسه گروه کاری سلامت استان کرمان اظهار کرد: در بحث آب در جیرفت و رودبار جنوب مشکل جدی داریم و بعد از سیل مکاتبات زیادی برای حل مشکل رودبار انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از ۳۴ هزار خانوار رودبار، ۹۰۰۰ خانوار فاقد شبکه لوله کشی آب هستند و براساس پیگیری ها و ورود استانداری و دانشگاه علوم پزشکی، از وزارت نیرو هفته قبل در منطقه حضور یافتند.

صادقی با اشاره به اینکه در بحث ۹۰۰۰ خانوار فاقد آب لوله کشی مقرر شد کار به سپاه واگذار شود، تصریح کرد: کیفیت آب ۲۵ هزار خانوار دارای شبکه نیز به شدت مشکل دارد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: این خانوارها در ۲۴ ساعت یک یا دو بار آب دارند و همان آب نیز بی کیفیت است و در هر دو موضوع قرار شد آبفای استان و شهرستان با وزارت نیرو اقدامات لازم را انجام بدهند.

به گزارش ایسنا، در ادامه این نشست مدیرگروه سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به وضعیت سالمندی استان اظهار کرد: در سال ۱۴۳۰ حدود ۲۶ درصد جمعیت ما سالمند خواهد بود.

وی با تاکید بر لزوم مشارکت فعال تر دستگاه های مختلف برای سلامت سالمندان افزود: بافت و رابر بیشترین جمعیت سالمند را در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان دارند و وضعیت سالمندی دانشگاه علوم پزشکی کرمان از الگوی کشور پیروی می کند.

همچنین کوروش احمدیوسفی سرپرست دفتر اجتماعی استانداری کرمان نیز در این نشست اظهار کرد: نیاز سالمندان باید احصاء و برای نشاط اجتماعی آنها فکر کرد و درباره مسائلی که برای خوشایندسازی محیط برای سالمندان و بازنشستگان فکر شود.

وی افزود: لازم است موارد مربوط به سالمندان در چارچوب و قالب یک سند مشخص شود که در سال ۱۴۳۰ باید چه کارهایی انجام بدهیم و هر حوزه چه وظیفه ای دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آب لوله کشی جنوب کرمان سلامت اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ۹۰۰۰ خانوار لوله کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۷۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • کرمان/ فوت پسربچه ۵ ساله در سایه اهمال کاری‌ ها
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی