Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد فخاریان معاون پژوهشی دانشگاه آزاد قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در رابطه با طرح پویش و اهمیت اجرای این طرح در راستای ایجاد اشتغال پایدار گفت: طرح پویش، طرحی در راستای کارآموزی است که، در واحد قزمین، فعلاً فقط شامل دانشجویان دوره‌ی کارشناسی می‌شود. دانشجویان پس از اینکه تعداد معینی از واحدهای درسی خود را پشت سر می‌گذراند، وارد یک دوره سه ماهه کارآموزی داوطلبانه می‌شوند که یکی از کاربردهای آن، ورود دانشجو به محیط صنعتی است که مرتبط با رشته خود دانشجو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این طرح، وظایفی به دانشجو محول می‌شود تا تحت نظارت سرپرست و مربیان دانشگاه و مجموعه صنعتی انجام دهند و به نوعی با کار عملی در محیط‌های کارگاهی آشنا شوند. اگر شرکت دانشجویان داوطلب در این دوره با موفقیت انجام شود، دانشجو هم به علاقمندی‌های خود پی می‌برد و هم باعث آشنایی اون با محیط کار، مهارت افزایی و کسب تجربه در محیط‌های عملیاتی می‌شود

فخاریان در ادامه در مورد زمینه و نحوه اجرای طرح پویش افزود: در طرح پویش، دانشگاه با سازمان‌ها و صنایع مختلف رایزنی می‌کند تا تعدادی از دانشجویان توسط صنعت به عنوان کارآموز پذیرفته شوند و علاوه بر بحث کارآموزی که توسط دانشجویان در مجموعه‌های طرف همکاری گذرانده می‌شود، قراردادی نیز با دانشجو بسته شده تا بعد از اتمام تحصیل در اولویت استخدام در همان صنعت باشد و در واقع بستری برای اشتغال دانشجویان فراهم شود.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد قزوین در رابطه با مشمولین شرکت در طرح پویش ادامه داد: پس از انتشار فراخوان و انجام مصاحبه توسط دانشگاه، تعدادی از دانشجویان انتخاب شده و به صنعت مربوطه معرفی می‌شوند که عموماً دانشجویان رشته‌های فنی و مهندسی هستند و امکان حضور در طرح برای دانشجویان رشته‌های دیگر کمتر است. جهت گیری اصلی طرح پویش شرکت دانشجویان رشته‌های فنی و مهندسی است اما باب آن بر روی دانشجویان دیگر رشته‌ها بسته نیست.

این عضو هیئت علمی دانشگاه در ارتباط با موانعی که در این طرح وجود دارد افزود: یکی از مشکلاتی که ممکن است در این طرح وجود داشته باشد، به وجود آمدن بار مالی‌ای است که این طرح برای بسیاری از شرکت‌ها، مخصوصاً صنایع کوچک به همراه داشته باشد که به همین خاطر عموم صنایع از این طرح استقبال نمی‌کنند؛ اما امیدواریم صنایع بزرگ استان در راستای مسئولیت اجتماعی خود به عنوان صنعت پیشرو، در این طرح مشارکت کنند. مشکل دیگری که برای دانشجویان آقا وجود دارد، این است که پس از فارغ التحصیلی باید به خدمت سربازی رفته و طبق قانون نمی‌توانند در هیچ مجموعه‌ای به صورت تمام وقت اشتغال داشته باشند؛  اما برای داشجویان خانم و افراد دارای معافیت دائم سربازی مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی در پایان یادآور شد: دفاتر ارتباط با صنعت می توانند صنایعی را که علاقمند به همکاری و مشارکت در این طرح هستند را به معاونت آموزشی معرفی کنند که تا مذاکرات لازم از طرف دانشگاه با این صنایع انجام شود. هم اکنون با بعضی صنایع و مجموعه‌های استان قزوین، مانند شرکت هفت الماس، شرکت روزانه و شرکت زاک صحبت‌ها و مذاکرات اولیه صورت گرفته و قرار بر این است تا تعدادی از دانشجویان داوطلب و مستعد را به این صنایع معرفی کنیم.

خبرنگار: حدیثه کاظمی الموتی

انتهای پیام /

کد خبر: 1148107 برچسب‌ها طرح پویش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: طرح پویش طرح پویش رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۵۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • نخستین نمایشگاه کار استان همدان برگزار می‌شود
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • فیلم| عاقبت آزادی‌بیان درآمریکا؛ قرار دادن دانشجویان و اساتید اخراجی دانشگاه کلمبیا در لیست سیا و منع آنها از تحصیل و اشتغال
  • جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی