Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان  سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی گیلان گفت: وجود پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی کشور در گیلان از ظرفیت های ارزشمند استان محسوب می شود.

دکتر حمیدرضا مسکنی امروز در دیدار با بهروزی فر نماینده مردم فومن در مجلس شورای اسلامی که در دفتر مرکزی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان برگزار شد، اظهار کرد: وجود پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی کشور در گیلان از ظرفیت های ارزشمند استان محسوب می شود که استان های مختلف در کشور از ظرفیت و گستره فعالیت های پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی آگاهی دارند اما در گیلان کمتر از ظرفیت های این پژوهشکده استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی بانک خون بندناف، واحد درمان سرطان پستان، درمان ناباروری، مهارت افزایی در حوزه اشتغال، توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، توسعه ظرفیت ها در حوزه صنایع دستی  و... را از جمله فعالیت ها و قابلیت های مغتنم و نفیس جهاد دانشگاهی گیلان عنوان کرد. 

مسکنی با بیان اینکه گیلان در مواجهه با بیماری سرطان پستان و ناباروری در کشور، آمار بالایی دارد، افزود: همه همت ما این است که چنین مشکلاتی در استان کاهش یابد و گام های موثری نیز برداشته شده است. 

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی گیلان خاطرنشان کرد: در سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان پنج مرکز مهارت آموزی وجود دارد و برای توسعه فعالیت های این مراکز از جمله مرکز آموزشی فومن نیاز به حمایت های لازم برای تکمیل زیرساخت ها داریم.

وی سازمان دانشجویان را یکی دیگر از ظرفیت های قابل توجه عنوان کرد و گفت: فضای فرهنگی و جهادی خوبی در این مجموعه دانشجویی وجود دارد و با ساختار توانا و برنامه هایی که داریم می توانیم با تکیه بر توانمندی ها و تجربه های جهادگران در مسیر پیشرفت و تقویت روحیه جهادی دانشجویان سراسر استان نقش آفرین باشیم.

 سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی گیلان تصریح کرد: از ویژگی های مهم جهاد دانشگاهی گیلان وجود کارکنان جهادی و دلسوز است که سرمایه های ارزشمندی برای پیشبرد اهداف و فراهم کردن زمینه های رشد و شکوفایی محسوب می شوند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی محیط زیست فومن مجلس شورای اسلامی پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۰۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای

امیر عبدوس درباره راهکارهای کاهش اثرات مخرب کیسه‌های پلاستیکی بر محیط زیست اظهارکرد: یکی از موضوعات مهم در این زمینه اهمیت تفکیک پسماند از مبدا و تحویل آن به به مراکز مجازی است که در ماه‌های اخیر از طریق برنامه های کاربردی اقدام به خرید پسماندهای قابل بازیافت شهروندان می‌کنند چراکه این کار به مراتب هزینه‌های کمتری نسبت به تفکیک آن‌ها در مقصد دارد.

وی یکی از راه‌های کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی را به همراه داشتن کیسه‌های چند بار مصرف یا پارچه‌ای برای خرید ذکر کرد و گفت: اگر هنگام خرید ناگزیر به استفاده از کیسه‌های پلاستیکی بودیم، تلاش کنیم از کیسه‌های کمتری استفاده کنیم.

عبدوس درباره اقدامات سازمان محیط زیست برای کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی توضیح داد: این سازمان در نخستین گام با همکاری وزارت صمت و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بر اساس آیین‌نامه کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی تلاش کرده است طی هفته زمین پاک (۳ تا ۹ اردیبهشت‌) کیسه‌های پلاستیکی به‌طور رایگان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع نشود تا مردم به استفاده از کیسه‌های چند بار مصرف و پارچه‌ای برای خرید ترغیب شوند.

مدیر کل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به این پرسش که آیا پیش از این فروشگاه‌های زنجیره‌ای هیچ مبلغی را برای ارایه کیسه‌های پلاستیکی به مشتریان دریافت نمی‌کردند، پاسخ منفی داد و تصریح کرد: هزینه صرف شده برای ارایه این کیسه‌ها در حاشیه سود فروشگاه‌ها لحاظ می‌شد بنابراین قرار است طی هفته زمین پاک این مبلغ در فاکتور خرید لحاظ شود تا کسانی که از کیسه برای حمل خریدهای خود استفاده می‌کنند از مبلغ پرداخت شده برای آن اطلاع یابند این در حالیست که علت تمایل مردم برای خرید از برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای، کیفیت بالای کیسه‌های پلاستیکی آن‌هاست.

وی اضافه کرد: در این شرایط تلاش می‌شود با اجرای طرح آزمایشی ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای اثرات مخرب کیسه‌های پلاستیکی بر محیط زیست کاهش یابد.

عبدوس درباره علت استفاده کم از بیلبوردهای شهری برای اطلاع‌رسانی در زمینه این طرح و پیامدهای مصرف کیسه‌های پلاستیکی برای محیط زیست اظهارکرد: شهرداری تهران در یک حرکت سراسری از بیلبوردهای شهری برای اطلاع‌رسانی درباره برنامه کاربردی نوماند - که به منظور جمع‌آوری پسماند خشک شهروندان طراحی شده است- استفاده می‌کند. با بهره‌گیری از این نرم‌افزار کاربردی مردم پسماند خود را به پیمانکاران دارای مجوز تحویل می‌دهند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا بهتر نبود سازمان محیط زیست برای طرح ممنوعیت یک هفته‌ای عرضه کیسه‌های پلاستیکی علاوه بر رسانه‌های تصویری و مکتوب از ظرفیت بیلبوردهای شهری هم استفاده می‌کرد، اذعان کرد: این نظر، درست است البته اقدامات ما در این زمینه تازه شروع شده است و به‌طور قطع در مراحل بعد از ظرفیت بیلبوردهای شهری بیشتر بهره خواهیم برد.

عبدوس در پایان تاکید کرد: برای کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در هماهنگی کامل با اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران و سازمان مدیریت پسماند این شهرداری هستیم، با این حال برای اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در این زمینه از همه رسانه‌ها استمداد می‌طلبیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • توقیف ۲۰ خودرو تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • رئیس‌جمهور: بازدید از اکسپوی تهران فرصتی بسیار ارزشمند برای آشنایی آفریقا با ظرفیت‌های ایران است
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد