Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام مرتضی شعبان زاده شامگاه چهارشنبه در دویست و هفتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی قم، در سالن اجتماعات تالار شهر استان همچنین افزود: در این استان ۷۰۰ مسجد فعال وجود دارد که ۵۶۷ مسجد در شهر قم و مابقی نیز در شهرستان‌ها است.

وی با یادآوری اینکه در محرم سال گذشته با همراهی اداره‌کل آموزش و پرورش استان، در ۲۰۰ الی ۳۰۰ مدرسه هیات‌های عزاداری برپا شد بیان داشت: امسال نیز با توافق‌های صورت گرفته، در هر مدرسه‌ای که تقاضا داشته باشد، امکان برپایی مجالس عزاداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تبلیغات اسلامی قم با بیان اینکه در محرم امسال ۳۰۰ هیات مهاجران برنامه دارند گفت: ۲۷۰ هیات از مهاجران افغان و ۳۰ هیات نیز از مهاجران پاکستانی هستند.

شعبان زاده گفت: امام جماعت ۱۰ درصد مساجد قم از مهاجران هستند، و ۷۰ امام جماعت افغانی داریم.

وی وجود ۳۰۰ روضه خانگی در قم را مورد توجه قرار داد و گفت: در ماه رمضان امسال ۱۱۴ روضه خانگی مورد بازدید و ارزیابی قرار گرفتند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی قم با اشاره به وجود بیش از هزار مداح فعال در این استان خاطرنشان کرد: در ماه محرم بیش از ۲ هزار مبلغ و مبلغه فعال داریم، که هزار تَن آنها به صورت انفرادی و گروهی با هماهنگی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه، از اداره‌کل تبلیغات حکم می‌گیرند.

وی با ذکر این نکته که برنامه‌های ماه محرم در قالب سه نوع مختلف تبلیغ، اعم از حقیقی، محیطی و مجازی انجام می‌شود گفت: ۲۰ درصد مردم جامعه از طریق تبلیغ محیطی فرهنگ پذیر می‌شوند، از این رو قراردادی با شهرداری قم منعقد شده که بر اساس آن، یکهزار سازه آویز، ۱۵۰ سازه تبلیغاتی و ۲ تلویزیون شهری شهرداری فعال می‌شود.

وی ادامه داد: به دنبال این هستیم که در همه اداره‌های استان، شعار، "نجات همه عالم حسین (ع) است"، برجسته‌تر شود.

وی گفت: باید تبلیغ محیطی را جدی‌تر بگیریم، و در این زمینه نیز همه نگاه‌ها به شهرداری نباشد.

شعبان‌زاده با اشاره به وجود بیش از ۲۰ خبرگزاری فرهنگی و دولتی و خصوصی در شهر قم گفت: در حوزه خبرگزاری جامعه هدف خوبی دادیم و حداقل ۲۰۰ هزار تَن از مردم استان اخبار را از خبرگزاری‌هایی مانند تسنیم، ایرنا، ایلنا و فارس دنبال می‌کنند که باید این مخاطبان را پای گفتمان مشترک بیاوریم و یک فضای خوبی ایجاد شود.

وی گفت: خبرگزاری‌ها باید علاوه بر تمرکز بر گفتمان مشترک، محافل مذهبی استان را نیز معرفی کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی در ادامه با اشاره به وجود کانال‌های پرمخاطب در شبکه‌های اجتماعی گفت: در زمینه نشر معارف دینی از طریق شبکه‌های اجتماعی دچار ضعف هستیم.

وی در بخشی از سخنان خود بودجه فرهنگی این استان را ۲ هزار میلیارد ریال ذکر و تصریح کرد: برغم اختصاص این بودجه برای استان، اما مساجد، هیات‌های مذهبی و کانون‌های فرهنگی هنری بودجه لازم را دریافت نمی‌کنند.

وی گفت: شورای فرهنگ عمومی یک تیم حقیقت یاب شکل دهد، تا مشخص شود این بودجه با چه سیاست‌هایی توزیع می‌شود.

وی گفت: اگر این بودجه در جای خودش مصرف شود، به معنای واقعی از نهادها و مجموعه‌های مردمی پشتیبانی صورت گرفته است.

۷۰۰ دانش‌آموز قمی عضو هیات‌های مذهبی هستند

مدیرکل آموزش و پرورش قم نیز با اشاره به برپایی هیات‌های مذهبی با حضور ۷۰۰ تَن از دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم گفت: هیات‌های مذهبی دانش‌آموزی در شهادت حضرت قاسم (ع) تحت عنوان احلی من العسل راه‌اندازی می‌شود.

علیرضا رحیمی با اشاره به ایجاد هیات‌های حضرت رقیه و حضرت علی اصغر برای دانش‌آموزان دختر و پسر ابتدایی اضافه کرد: در مدارس سعی می‌کنیم، مجالس سوگواری را با مدیریت معلمان و انجمن اولیا داشته باشیم، چرا که  این فرهنگ هر چه در سطوح سنی پایین عمومی‌تر شود، تاثیرگذاری نهضت عاشورا بر نسل آینده بیشتر خواهد شد.

فرماندار قم نیز با تاکید بر برگزاری جلسه‌های توجیهی برای هیات‌های مذهبی گفت: تردد هیات‌های مذهبی از معضل‌های جدی است که باید توجیه‌های لازم صورت گیرد.

عباس ذاکریان همچنین با تاکید بر توجه سازمان آتش‌نشانی به مباحث ایمنی هیات‌های مذهبی به‌ویژه هیات‌های که اقدام به نصب چادر می‌کنند گفت: با توجه به خیز جدید بیماری کرونا، در خصوص رعایت مسائل بهداشتی دقت کافی شود.

مصلی شهر قم مشکلات عدیده‌ای دارد

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه قم نیز با گرامیداشت پنجم مردادماه سالروز اقامه نخستین خطبه نماز جمعه در سخنانی، مشکلات متعدد مصلی شهر قم را مورد توجه قرار داد و گفت: مشکل‌های ایمنی مصلی قدس شهر قم، توسط هلال احمر و آتش‌نشانی احصا شده است.

حجت‌الاسلام علی مهدی‌زاده با تاکید بر توجه شورای تامین و دیگر دستگاه‌های استان به بحث امنیت مصلی قدس گفت: استاندارد نبودن درب‌ها، ایمنی نداشتن ورودی و خروجی طبقه فوقانی مصلی که ویژه بانوان نیز است، و همچنین کمبود تجهیزات سرمایشی و گرمایشی از جمله مشکل‌های مصلی قم به شمار می‌آید.
 
وی با بیان اینکه مصلی قدس شهر قم محل برنامه‌های خاصی می‌باشد خاطرنشان کرد: مصلی قدس در دوران کرونا با تزریق ۲۲۰ هزار دُز واکسن، بزرگترین مرکز واکسیناسیون استان بود.

مهدی زاده با اشاره به تدابیر و پشتیبانی‌های لازم برای مساله مواسات گفت: ده‌ها هزار سبد کالا جهت توزیع در مصلی قدس، تدارک دیده شد.

وی با اشاره به حضور فعال دستگاه‌های اجرایی در مصلی قدس بیان کرد: میز خدمت در رقابت از برنامه‌هایی است که پیش از خطبه‌های نماز جمعه برگزار می‌شود.

برچسب‌ها ماه محرم قم هیأت عزاداری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ماه محرم قم هیأت عزاداری ماه محرم قم هیأت عزاداری مدیرکل تبلیغات اسلامی هیات های مذهبی مصلی قدس شهر قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۰۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌ها تبلیغات دشمن پس از حمله به اسرائیل را خنثی کردند

امام جمعه رشت ضمن تشکر از رسانه‌ها گفت: از رسانه‌های مکتوب، گفتاری و رسانه ملی که به نحو مطلوب نسبت به انعکاس پاسخ جمهوری اسلامی به اسرائیل و ماجرای اصفهان کوشیدند و با ورود به‌موقع، تبلیغات شوم دشمن را خنثی کردند تشکر می‌کنم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آیت‌الله رسول فلاحتی امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مصلی امام خمینی(ره) ضمن تشکر از رسانه‌ها جهت انعکاس پاسخ سخت و مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران به اسرائیل گفت: از رسانه‌های مکتوب، گفتاری و رسانه ملی که به نحو مطلوب نسبت به انعکاس پاسخ جمهوری اسلامی به اسراییل و ریزپرنده‌های اصفهان کوشیدند و با ورود به‌موقع، تبلیغات شوم دشمن را خنثی کردند تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به اهمیت عدل در تعاملات اجتماعی اظهار داشت: خداوند در آفرینش انسان، عدل را رعایت کرده است؛ طبق روایات منظور از عدل رعایت انصاف در زندگی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان ضمن گرامیداشت 11 اردیبهشت‌ماه روز جهانی کار و کارگر، به دیدار جمعی از کارگران با رهبر معظم انقلاب اشاره و بیان کرد: 14 میلیون کارگر زحمتکش در کشور داریم که نیازمند توجه ویژه مسئولان هستند.

آیت‌الله فلاحتی با بیان اینکه لوازم زندگی‌ مردم محصول رنج و زحمت کارگر است تصریح کرد: به امنیت شغلی کارگران باید توجه شود؛ اینکه بعضی کارفرمایان، کارگر را 89 روزه جذب می‌کنند، بی‌انصافی است و لذا همه کسانی‌که درصدد جذب‌ کارگر هستند باید به امنیت شغلی وی توجه کنند.

امام جمعه رشت با اشاره به 12 اردیبهشت‌ماه سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری خاطرنشان کرد: دشمنان این مرز و بوم چهره‌های شاخص کشور را زودتر شناختند و آنان را به شهادت رساندند؛ شهید مطهری از عالمان برجسته تاریخ معاصر بود و مکتوبات و رساله‌های علمی ایشان هنوز قابل بهره‌برداری و منشأ اثر برای همه کسانی است که دغدغه درک معارف اسلامی دارند.

وی با بیان اینکه شهید مطهری یک اسلام‌شناس در تراز جامعه اسلامی بودند تصریح کرد: ایشان در عین حال که به آموزه‌های اسلامی پایبند و‌ معتقد بودند، یک شخصیت زمان‌شناس و فقیه تمام‌عیار بودند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با اشاره به برخی مزایا و دستاوردهای سفر اخیر رئیس جمهور به کشور پاکستان تصریح کرد: با توجه به اینکه روابط دو کشور به‌دلیل جنایات گروهک‌های تروریستی از جمله گروهگ جیش‌الظلم، کمی تیره و ملتهب شده بود و لذا یکی از دستاوردهای سفر رییس‌جمهور به این کشور‌، رفع این التهابات بود و مسئولان و مرزداران دو کشور توافقاتی کردند که منجر به رفع التهابات و رونق صادرات خواهد شد.

آیت‌الله فلاحتی با بیان اینکه میان دو کشور ایران و پاکستان یک وحدت رویه ملی علیه رژیم غاصب صهیونیستی برقرار است افزود: دشمن در تلاش بود روابط میان دو کشور تیره شود و این موضوع توسعه اقتصاصی و سیاسی دو کشور را نیز تحت تأثیر قرار دهد اما به اهدافشان نرسیدند.

امام جمعه رشت با ابراز تأسف از وتوی آمریکا علیه قطعنامه عضویت فلسطین در سازمان ملل خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها اینکه نامی از فلسطینی‌ها در تاریخ بماند را هرگز نمی‌پذیرند و اسراییلِ غاصب را دولت برتر می‌دانند اما در این ایام با اعتراضاتِ شدید جوانان دانشگاه‌های خود هم مواجه شدند و این تظاهرات در آمریکا استخوانی دیگر در گلوی صهیونیست‌ها است؛ جوانان در اعتراضات خود گفتند که مسئولیت اداره فلسطین باید با حماس باشد؛ چیزی که برای آمریکا و صهیونیست‌ها پذیرفتنی نیست.

انتهای پیام/612

دیگر خبرها

  • نمایشگاه آثار هنری کنگره جهانی محمد(ص) در شورای شهر شیراز برپا شد
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • حمایت ساواک از حسینیه ارشاد؟!
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم عزاداری فوت عروس ارشد امام (ره)
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • اگر حکومت دینی برپا نمی‌شد چه اتفاقی می‌افتاد؟
  • آیا ادعای سید حسین نصر درباره‌ی همکاری شریعتی با ساواک حقیقت دارد؟
  • رسانه‌ها تبلیغات دشمن پس از حمله به اسرائیل را خنثی کردند