Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مهدی عمادی مدیر حفاظت و بهره برداری از منابع آبی شرکت آب‌ منطقه‌ای مازندران گفت: متاسفانه با وجود تاکید‌های مکرر در سال‌های اخیر درباره زیان‌های کشت دوم برنج برای وضعیت منابع آبی مازندران، همچنان شاهد اقدام به کشت دوم در مازندران هستیم.

او افزود: مازندران امسال در وضعیت استمرار خشکسالی قرار دارد و پرهیز از کشت دوم باید به طور جدی در دستور کار کشاورزان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمادی گفت: دست کم سه جلسه امسال با جهاد کشاورزی تشکیل شد و هر بار نیز مؤکدا اعلام کردیم شرایط برای کشت دوم در مازندران فراهم نیست.

او افزود: موضوع ممنوعیت کشت دوم در سال جاری نیز به طور مکتوب به فرمانداری ها، بخشداری‌ها و مدیران مرتبط نیز اعلام شد و جهاد کشاورزی مازندران هم با ممنوعیت کشت دوم موافق است اما متاسفانه کماکان شاهد بی‌توجهی جامعه به وضعیت منابع آبی استان هستیم.

او یکی از دلایل مهم بی‌توجهی به هشدار‌های مربوط به ممنوعیت کشت دوم را نبود اهرم‌های کنترلی در این زمینه دانست.

عمادی گفت: چالش مهم این است که امکان کشت دوم از طریق در دسترس بودن برق و تهیه سوخت غیرمجاز خارج از سیستم وجود دارد.

عمادی افزود: یکی از اهرم‌های کنترلی قطع برق چاه‌های کشاورزی در دوره کشت دوم است که اداره برق باید نسبت به قطع برق یا افزایش بسیار زیاد تعرفه برق کشاورزی در دوران کشت دوم اقدام کند.

او گفت: وضعیت بازار و قیمت برنج به گونه‌ای است که کشاورزان حتی در صورت قطع کردن برق هم با تأمین سوخت آزاد برای تأمین برق اقدام به کشت دوم می‌کنند که در این وضعیت طبیعتا به منابع آب زیرزمینی استان آسیب زیادی وارد می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب منطقه ای مازندران کشت دوم برنج شالیزارهای مازندران منابع آبی کشت دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۰۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب گفت: برای نخستین بار گلخانه‌ای به سطح ۳۸۰ متر مربع با ۱۰۳ درخت موز در شهرستان داراب ایجاد شد.
وی افزود: تاکنون ۶ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم موز از این گلخانه برداشت شده است.
فتحی گفت: تغییر الگوی کشت و اجرای کشت گلخانه‌ای یکی از مهم‌ترین سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دولت در بخش کشاورزی است که شرایط را برای حرکت به سمت کشاورزی پیشرفته و علمی فراهم می‌کند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب بیان کرد: کشاورزی در محیط گلخانه، علاوه بر آن که اثربخشی مستقیم بر مبارزه با آفات و امراض گیاهی دارد، در مدیریت مصرف آب هم نقش به‌سزایی داشته و برای شهرستانی چون داراب که با کمبود منابع آبی همراه است، بهترین روش برای استفاه مناسب از منابع آبی موجود خواهد بود.

دیگر خبرها

  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • کتاب کامبوزیا خط مقاومت در ایران را نشان می‌دهد
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • ۲۷ رقم برنج در کشور معرفی شده است
  • رشد تولید کشاورزی از ارکان تحقق شعار سال است
  • افت تراز آب های زیرزمینی در کهگیلویه/توقف کشت برنج با آب زیرزمینی
  • نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی