Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@23:49:04 GMT

درباره آزمایش سواب پوستی کرونا چه می‌دانید؟

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۴۱۴۶۰

درباره آزمایش سواب پوستی کرونا چه می‌دانید؟

پژوهشگران انگلیسی در جدیدترین یافته‌های خود اظهار کرده‌اند که در آینده‌ای نزدیک، دیگر نیازی به انجام آزمایش دردناک سواب بینی برای تشخیص کرونا نیست، چرا که با یک آزمایش سواب پوستی می‌توان بیماری کووید-۱۹ را تشخیص داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از اس اف، سواب‌های پوستی می‌توانند به زودی نقطه پایانی در استفاده از سواب بینی آزاردهنده و گاهی دردناک برای تشخیص کووید-۱۹ باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان دانشگاه ساری (University of Surrey) انگلیس اخیرا دریافته‌اند که آزمایش و شناسایی تغییرات رخ‌داده در چربی‌ها و روغن‌های پوست بیمار به طرز شگفت‌آوری در غربالگری کرونا موثر است.

نویسندگان مطالعه مذکور اظهار کردند که یک سواب غیرتهاجمی می‌تواند سبوم (چربی طبیعی که در سرتاسر بدن از جمله پوست وجود دارد) را از پوست فرد جمع‌آوری کند و بیماری کووید-۱۹ را با دقتی نزدیک به ۹۰ درصد تشخیص دهد و به طور بالقوه افراد را از دست آزمایش درناک سواب بینی خلاص کند.

در این مطالعه، پژوهشگران آزمایش‌هایی را بر روی ۸۳ بیمار بستری در بیمارستان که برخی از آنها مبتلا به کووید-۱۹ بودند، انجام دادند و نمونه‌های خون، بزاق و پوست آنها را برای بررسی و مقایسه، جمع‌آوری کردند.

پروفسور ملانی بیلی (Melanie Bailey) گفت: کووید-۱۹ به ما نشان داده است که آزمایش سریع در پایش و شناسایی بیماری‌های جدید حیاتی است. در تحقیقات خود، روابط بین مایعات مختلف بدن و اینکه چه تغییراتی در یک قسمت از بدن انسان می‌تواند در مورد سلامت کلی بیمار به ما بگوید را بررسی کردیم. نتایج ما نشان می‌دهد در حالی که آزمایش خون دقیق‌ترین روش برای شناسایی این ویروس است، سواب‌های پوستی هم عملکرد خوبی دارند و در واقع، نتایج سواب پوستی به طرز شگفت‌آوری دقیق است.

چگونه کووید-۱۹ را در پوست افراد شناسایی کنیم؟

سبوم (Sebum) یک ماده روغنی و مومی‌شکل است که توسط غدد چربی بدن تولید می‌شود. این ویروس به طور قابل توجهی ساختار لیپیدهای بیمار را در تعدادی از مایعات مختلف بدن از جمله خون و سبوم تغییر می‌دهد.

پس از اندازه‌گیری تغییرات لیپیدها و سایر متابولیت‌ها در این نمونه‌ها، نتایج نشان می‌دهد که سواب‌های پوستی هنگام آزمایش دقت کووید-۱۹، دقتی در حدود ۰.۸۸ دارند. امتیاز ۱.۰ دقیق‌ترین و حساس‌ترین امتیاز در شناسایی ویروس است. دقت آزمایش خون ۰.۹۷ و دقت آزمایش بزاق ۰.۸۰ بود که در واقع کمتر از یک سواب پوستی بود.

مت اسپیک (Matt Spick) از محققان این مطالعه گفت: تحقیقات ما نشان می‌دهد که سبوم پوست به تغییرات سیستم ایمنی در بیماران کووید-۱۹ پاسخ می‌دهد. در واقع، ما معتقدیم که این بیماری می‌تواند تعادل طبیعی بدن در سراسر طیف وسیعی از سیستم‌های بیولوژیکی از جمله پوست، سلامت گوارش و غیره را تغییر دهد.

پروفسور دبرا اسکن (Debra Skene)، یکی از نویسندگان مطالعه گفت: وعده آزمایش غیرتهاجمی برای تشخیص کووید-۱۹ دلیلی برای شادی بسیاری از افراد جامعه است.

یافته‌های این مطالعه در مجله Scientific Reports منتشر شده است.

تماشاخانه ببینید| رباط خارق‌العاده‌ای که مثل مار حرکت می‌کند و زنده‌ها را در زیر آوار پیدا می‌کند ببینید| تعقیب و گریز گربه دشتی آفریقایی و موش خرمایی/ با یک حرکت اشتباه کار موش خرمایی تمام است فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سواب پوستی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۱۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی