Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از شرکت دانش‌بنیان سامان داروی هشتم مشهد با بیان اینکه نیازی به واردات واکسن کرونا نیست و تولید واکسن‌های ایرانی در واحد‌های نورا، فخرا، برکت، رازی، پاستووک و سیناژن نیازمان را تامین کرده‌اند، گفت: برکت به تازگی واکسن مقابله با ویروس امیکرون را تولید کرده که در مسیر پیشگیری بسیار کارگشا بوده و نمونه آن را در کشور دیگری نداشتیم که شرکتی ویژه یک سویه خاص تولید واکسن داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: در حال حاضر نه تنها توانایی تامین و و تولید واکسن را در کشور داریم بلکه در حال حاضر حدود ۴۰ میلیون در کشور موجود است و بخشی از آن در کشور توزیع و بخشی دیگر ذخیره شده است و نه تنها هیچ کمبودی در این خصوص نبوده، بلکه نیازی هم به واردات نیست، ضمن اینکه ۵ میلیون دز آماده اهدا به دیگر کشور‌ها بوده که یکی از آن‌ها ونزوئلا با ۳۰۰ هزار دز است.

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه کشورمان آمادگی اهدا واکسن به کشور‌های آفریقایی را دارد ادامه داد: یکی از نکاتی که موجب شده است که همه‌گیری بیماری کرونا در جهان به پایان نرسد نابرابری در واکسیناسیون است به گونه‌ای که برخی از کشور‌ها از جمله ایران از پوشش مناسبی در این زمینه برخوردارند، اما در برخی کشور‌های آفریقایی ۶ درصد جمعیتشان واکسینه شدند و این امر موجب تغییر سویه ویروس می‌شود و امیدواریم که با اهدا واکسن‌ها بتوانیم در مسیر رفع این بیماری در دنیا گام برداریم.

عین اللهی با بیان اینکه شرکت داروسازی ثامن از شرکت‌های پیشرفته نه تنها در کشور بلکه در دنیا است و تمام سیستم‌های آن علمی و منحصر به فرد است بیان کرد: تولیدات این شرکت در حوزه محلول‌های دیالیز صفاقی به طور مستقیم به دست بیماران می‌رسد که این امر خدمت بسیار بزرگی به بیماران است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: مقام معظم رهبری بر حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرده‌اند و وظیفه خود می‌دانیم تا در مسیر خودکفایی کشور که گام‌های بلندی هم برداشته شده حمایت لازم را داشته باشیم.

رونمایی از ۲ داروی ویژه بیماران جراحی قلب باز در مشهد

با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دارو‌های پلاسمالایت و سنتوماس ۲ تولید داروسازی ثامن رونمایی شد.در جریان بازدید عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شرکت‌های داروسازی ثامن و سامان داروی هشتم دو داروی پلاسمالایت و سنتوماس ۲ تولید داروسازی رونمایی شد.

کاربرد هر دو دارو برای جراحی قلب باز در بازه‌های زمانی کوتاه مدت و بلند مدت بوده، دارو‌هایی که کاملاً بومی بوده و متناسب با نمونه خارجی‌اش و حتی فراتر از آن اثربخشی دارد. برای میزان تولید این دارو‌ها سقفی معین نشده و این شرکت تولیدکننده این توانایی را دارد تا متناسب با نیاز جامعه دارو‌های مذکور را تولید کند.

بخش دیگری از برنامه‌های تولیدکنندگان این دارو پس از تامین نیاز داخلی فعالیت در زمینه صادرات دارو‌های پلاسمالایت و سنتوماس ۲ بوده تا نه تنها نیازی به هیچ گونه وارداتی در این خصوص نداشته باشیم، بلکه صادرات آن را با تعداد گسترده شاهد باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا در ایران شرکت داروسازی ثامن درمان و آموزش پزشکی وزیر بهداشت دارو ها نه تنها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۴۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی

میثم کهربائی گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ موجب شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، موجب شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها موجب شده علاقه مندی به تولید از بین برود.

عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیفتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصان مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری سبب می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در تولید بی‌بدیل است
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!