Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، این مطالعه که روی تقریباً ۴۳۰ هزار بیمار بریتانیایی مبتلا به کووید ۱۹ انجام شد، نشان داد که خطر ابتلاء به لخته شدن خون یا بی نظمی ضربان قلب به طور قابل توجهی در مدت یک ماه پس از عفونت افزایش یافته است. پس از آن، خطرات قلبی به شدت کاهش یافت، اما تا دو ماه دیگر تا حدودی بالا ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الگوی نسبتاً متفاوتی در مورد دیابت مشاهده شد: تشخیص‌های جدید دیابت در یک ماه پس از تشخیص کووید افزایش یافت، سپس به تدریج طی دو ماه آینده کاهش یافت و به حالت عادی بازگشت.

کارشناسان گفتند این یافته‌ها آنچه را که در مورد عوارض بالقوه کووید شناخته شده است تأیید می‌کند.

این مطالعه، سوابق پزشکی الکترونیکی بیماران مراقبت‌های اولیه در بریتانیا را بررسی کرد. بیش از ۴۲۸ هزار نفر در سال ۲۰۲۰ یا ۲۰۲۱ مبتلا به کووید تشخیص داده شده بودند و هیچ سابقه دیابت یا بیماری قلبی نداشتند. هر یک از این بیماران با بیمار دیگری از همان بخش مراقبت‌های اولیه، که مبتلا به کووید نبودند مقایسه شدند.

به طور کلی، محققان دریافتند، احتمال ایجاد لخته خون در رگ‌ها یا ریه‌ها به مدت یک ماه پس از تشخیص عفونت، در بیماران کرونایی ۵ تا ۱۱ برابر بیشتر از گروه مقایسه بود.

همچنین خطر ابتلاء به آریتمی دهلیزی در آنها بیش از شش برابر بیشتر بود. آریتمی دهلیزی به ضربان نامنظم قلب اشاره دارد که بر حفره‌های فوقانی قلب تأثیر می‌گذارد، و می‌تواند علائمی مانند تپش قلب، خستگی و سرگیجه ایجاد کند.

پس از ماه اول، همه این خطرات قلبی به شدت کاهش یافت، اما در طول دو ماه بعد تا حدودی افزایش یافت.

بیماران کرونایی همچنین با ۸۱ درصد احتمال بیشتر ابتلاء به دیابت روبرو هستند.

«اما رزل پاتس»، محقق ارشد از کالج کینگ لندن، توضیح داد: «اعتقاد بر این است که این ویروس باعث ایجاد رویدادهایی می‌شود که می‌تواند بر سیستم‌های متعددی در بدن، از جمله پاسخ ایمنی نامنظم و اختلال عملکرد سلولی تأثیر گذارد.»

وی گفت: «در مورد دیابت، این ویروس ممکن است سلول‌های لوزالمعده را که هورمون انسولین تولید می‌کنند، آلوده کند.»

خبر خوب این است که خطرات افزایش یافته کاهش می‌یابد. اما مردم باید آگاه باشند که احتمال ابتلاء به دیابت تا حدود سه ماه وجود دارد.

کد خبر 5543953

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 ریسک بیماری قلبی واکسن کرونا ویروس کرونا کووید 19 آمار کرونا طرح دارویار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسیناسیون شهدای سلامت رادیولوژی سازمان بیمه سلامت مدافعان سلامت آلزایمر شیوع کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزایش یافت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۸۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد

کمبود نگران‌کننده انسولین بیماران دیابتی در بریتانیا را به چالش کشیده و موجب افزایش استرس و اضطراب در میان ۴۰۰ هزار مبتلا به دیابت نوع یک در این کشور شده است‌.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بریتانیا در حال حاضر با کمبود داروهایی از جمله داروهای اختلال نقص‌توجه و بیش‌فعالی، صرع و انسولین مواجه است که این امر به‌ویژه موجب افزایش نگرانی میان بیماران دیابتی نوع یک و خانواده‌های آن‌ها شده است.

تأمین منظم انسولین در بدن برای زندگی ضروری است و دسترسی قابل‌اعتماد به آن بخشی حیاتی از زندگی مبتلایان به دیابت نوع یک به‌شمار می‌رود که بدن آن‌ها به دلیل یک وضعیت خود ایمنی، نمی‌توانند به‌طور طبیعی انسولین بسازد، بنابراین باید هر روز آن را تزریق و دوز انسولین خود را تنظیم کنند.

کمبود انسولین و افزایش خطر زندگی

اخبار مربوط به هر گونه کمبود این دارو موجب ایجاد اضطراب قابل‌توجهی در افراد مبتلا به دیابت نوع یک می‌شود که برای سلامتی این بیماران به‌شدت مضر است. مبتلایان به دیابت نوع یک در عرض چند روز بدون انسولین جان خود را از دست می‌دهند و استرس ناشی از کمبود آن این امر را تسریع می‌کند.

گفته می‌شود که کمبود دارو در بریتانیا یک امر عادی است که برگزیت به تشدید آن منجر می‌شود، با این حال اداره ملی سلامت بریتانیا درصدد اطمینان‌بخشی به مبتلایان به دیابت نوع یک برآمده است تا بدانند در صورت در دسترس نبودن محصولات انسولین معمولی که استفاده می‌کنند، می‌توانند از فرمول‌های جایگزین بهره ببرند. با این حال تعدادی از افراد به دلیل تزریق «دوز نامناسب» با مشکلاتی مواجه شده و به دلیل کتواسیدوز (یک عارضه جانبی بالقوه تهدید کننده زندگی دیابت نوع یک) در بیمارستان بستری شده‌اند.

بنابراین تأثیر کمبود این دارو بر بیماران و داروخانه‌های جامعه بریتانیا همچنان یک نگرانی عمیق محسوب می‌شود. این قبیل کمبودها نه‌تنها بر توزیع به موقع داروها تأثیر می‌گذارد، بلکه فشار زیادی را از نظر عملیاتی و مالی بر داروخانه‌های جامعه وارد می‌آورد. از سوی دیگر ماهیت نامطمئن عرضه دارو، شرایط تهدید کننده زندگی را برای بیماران سراسر بریتانیا برجسته کرده است و مردم خواستار ساماندهی سیستم شکننده عرضه داروهای بریتانیا توسط دولت شده‌اند.

کمبود نگران‌کننده انسولین به‌عنوان جدیدترین موردی که بریتانیا را تحت‌تأثیر قرار داده است، باعث ایجاد استرس بالایی برای ۴۰۰ هزار فرد مبتلا دیابت در این کشور شده است و گفته می‌شود این محصولات در میان کمبود تولید جهانی تا سال آینده در دسترس نخواهد بود.

کد خبر 749027

دیگر خبرها

  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد