Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از وبدا، پدرام پاک آیین با اشاره به اجرای ماده ۵۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: این وزارتخانه برای حمایت از سلامت مادر باردار، ارتقاء مراقبت‌های بهداشتی در دوران بارداری، زایمان ایمن و  هوشمندسازی خدمات بهداشتی درمانی حوزه سلامت مادران اقدام به راه اندازی سامانه ای ملی  و یکپارچه  کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سامانه،   اطلاعات مادران باردار و  همین طور افراد نابارور و خدماتی که  مراکز بهداشتی، درمانی، آزمایشگاهها، مراکز درمان ناباروری و مراکز تصویربرداری در بخش دولتی و خصوصی به  اشخاص ارائه می کنند، ثبت و ارزیابی می شود.  

سخنگوی وزارت بهداشت با اعلام اتصال این سامانه الکترونیک به سامانه های نظام پزشکی، بیمه ها، ‌سامانه «سپاس» و سامانه «سیب» که  بانک اطلاعاتی مرجع سلامت به شمار می آید، همچنین آزمایشگاه ها و مراکز تصویربرداری، تصریح کرد : سامانه حاضر، سامانه ای پیشرو برای  ارتقای  مراقبت ها و خدمات مبتنی بر سلامت مادر و کودک  از یک سو ومؤثرسازی درمان ناباروری از سوی دیگر است.  

پاک آیین  همچنین با رد برخی شایعات گفت : چیزی تحت عنوان «گشت بارداری» در مراکز بهداشتی ودرمانی وجود ندارد و کلیه خدمات  بهداشتی، درمانی و مشاوره ای درباره بارداری و درمان ناباروری در سطوح مختلف توسط پزشکان، ماماها و بهورزان به طور حضوری یا از طریق سامانه یکپارچه باروری سالم  ارائه می شود.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود به امکانات سامانه باروری سالم اشاره و تصریح کرد: کاربران اعم از مادران باردار و افراد نابارور از  طریق این سامانه خدمات مشاوره ای تلفنی رایگان و  پیامک های مراقبتی دریافت خواهند کرد.

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین  با تکذیب برخی شایعات مبنی بر  ارتباط بین این سامانه و  تغییر در مرجع صدور مجوز سقط جنین گفت: پیش از ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت هم  سقط جنین جز در مواردی که به موجب قانون استثنا شده است، ممنوع بود، نه در اختیار والدین و یا پزشکان. در واقع این موضوع همواره در صلاحیت مراجع قضایی قرار داشته  و از طریق پزشکی قانونی صورت می گرفته  و  نظام سلامت در این مورد ذیصلاح شناخته نمی شد.

وی با ارائه توضیحاتی بیشتر درباره سامانه ملی باروری سالم ادامه داد : از زمانی که مادر باردار به پزشک مراجعه می‌کند و درخواست آزمایش یا سونوگرافی صورت می‌گیرد، نتایج  در این سامانه  ثبت  و مجموعه اقدامات در آن  بارگذاری می شود.

وی با بیان این که یکی از امکانات این سامانه، پنل یکپارچه نسخه نویسی الکترونیک است، گفت: پزشکان صرف نظر از این که بیمار آنها تحت پوشش کدام یک از بیمه ها باشد، می توانند با امضای دیجیتال از خدمات یکپارچه این سامانه استفاده کنند.

پاک آیین سیاست وزارت بهداشت در حوزه جمعیت را  آسان سازی و ارزان سازی  دسترسی مادران به ویژه در دوره بارداری و شیردهی به تسهیلات و خدمات مشاوره ای پزشکی و گسترش پوشش بیمه‌ای هزینه‌ زایمان آنها دانست و گفت: درمان ناباروری  و تقویت نهادها و مؤسسات تخصصی این حوزه از اولویت های وزارت بهداشت  است.

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین از برنامه این وزارتخانه برای توسعه مراکز درمان ناباروری خبر داد و  افزود: در هر نقطه ای که دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد، دست کم یک مرکز سطح دو درمان ناباروری ایجاد می شود تا دسترسی مردم به این خدمات آسان و ارزان شود.  

پاک آیین گفت: خوشبختانه کمتر از ۲۵ درصد زوجین نابارور نیازمند درمان تخصصی مانند آی وی اف هستند و بخش بیشتری از آنها با درمان ساده‌تر، فرزندآوری خواهند داشت.

وی عقیم ‌سازی دائم زنان و مردان و یا مواردی را  که احتمال برگشت ‌پذیری در آنها ضعیف یا بسیار دشوار باشد، به دلیل عوارض پزشکی مطابق قانون ممنوع خواند و  اضافه کرد: مواردی که بارداری برای مادر  اولا خطر جانی یا عوارض جسمی جدی داشته باشد، ثانیا راه دیگری  نداشته و ثالثا دفع ضرر  با پیشگیری های موقت ممکن نباشد، از این قاعده مستثناست.
 

برچسب‌ها پدرام پاک آیین ناباروری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پدرام پاک آیین ناباروری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پدرام پاک آیین ناباروری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت درمان ناباروری وزارت بهداشت باروری سالم پاک آیین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۴۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفر‌های استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی دارو‌های خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی دارو‌های بیماران خاص، گفت: دارو‌ها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و دارو‌های آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان دارو‌های مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از دارو‌های خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است، اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشور‌های منطقه، تقاضا برای دارو‌های تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • همایش پیاده روی در یاسوج
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد