Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس شورای اسلامی اسلامی در هفته جاری انتخاب حقوق‌دانان شورای نگهبان و بررسی طرح بانکداری اسلامی را در دستور کار دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلس شورای اسلامی در هفته جاری روزهای یکشنبه، سه شنبه و چهارشنبه جلسات علنی خود را برگزار می کند و موارد زیر در دستور کار نمایندگان قرار می گیرد:

 ۱-ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها درموردطرح نحوه تشکیل وفعالیت تشکلهای صنفی– تخصصی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    

۲-گزارش کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در موردطرح دوفوریتی اصلاح جدول۴-۲۴محرومیت زدایی(جداول منابع و مصارف تبصره ۱۴) قانون بودجه سال ۱۴۰۱.

۳-گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابعطبیعی ومحیط زیست درموردلایحه تصویب اصلاحات ضمایم کنوانسیون بین‌المللی جلوگیری از آلودگی دریا ناشی از کشتی‌ها.

۴- گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درموردلایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و مجمع مجالس آسیایی در رابطه با حقوق، مزایا و مصونیت‌های دبیرخانه دایمی مجمع مجالس آسیایی .

  ۵-گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد :لایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کرواسی در مورد کمک و همکاری متقابل در امور گمرکی.     

۶ - گزارش کمیسیون عمران در مورد:طرح اصلاح قانون حمایت از بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده پیرامون حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) و حرم مطهر حضرت معصومه (س).

۷- گزارش کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها درموردرفع ایرادات شورای نگهبان به طرح دوفوریتی شفافیت قوای سه گانه و دستگاه های اجرایی و سایر نهادها.

۸ -گزارش شوردوم کمیسیون اجتماعی در مورد طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق‌های بازنشستگی.     

۹- گزارش شوردوم کمیسیون اقتصادی در موردطرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران.      

۱۰ - گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در موردطرح اصلاح قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی.

۱۱-گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در موردطرح تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش(این طرح با طرح الحاق تبصره (۱۱) به ماده (۱۷) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی ثبت(۱۸۹) و طرح ساماندهی و تأمین و تربیت نیروی انسانی وزارت آموزش وپرورش ثبت(۵۰۵) و طرح اصلاح قانون الحاق یک تبصره به ماده الحاقی قانون تعیین ‌تکلیف استخدامی معلمین حق‌ التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش ثبت(۵۲۰) و طرح الحاق یک تبصره به ماده (۱۷) قانون تعیین استخدامی معلمین حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش ثبت(۶۳۷) با هم ادغام شده است.

۱۲-گزارش شور دوم کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در موردطرح اصلاح موادی از قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی.       

۱۳- گزارش کمیسیون اجتماعی در موردطرح یک فوریتی نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس.

۱۴-  گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران.

۱۵-  بررسی طرح نحوه مواجهه با قانع کننده نبودن پاسخ وزیر (دراجرای تبصره(۲)ماده (۱۴۱)آئین نامه داخلی مجلس با اولویت در دستور قرارگرفت.     

۱۶-گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد طرح تبیین وضعیت شاخص‌های اقتصادی در پایان هر دولت .  

۱۷- گزارش کمیسیون اجتماعی در موردلایحه اصلاح تبصره (۵) الحاقی به ماده واحده قانون سرباز قهرمان.

 ۱۸-گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد لایحه اصلاح قانون به کارگیری سلاح توسط مأمورین نیروهای مسلح در موارد ضروری.    

۱۹- گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح تأسیس شرکتهای تعاونی توسعه و عمران شهرستانی و یا استانی.

۲۰-گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در موردلایحه حمایت از حقوق افراد مبتلا به اختلالات روانی.   

۲۱-گزارش شوردوم کمیسیون اقتصادی در موردلایحه اصلاح ماده (۸) قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه.

۲۲-گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد لایحه اصلاح تبصره(۱) ماده(۲) قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی 

۲۳- گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری درموردلایحه موافقتنامه بین جمهوری اسلامی ایران و سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) در خصوص تأسیس مرکز منطقه‌ای آموزشی و پژوهشی مدیریت خطرپذیری و تاب‌آوری زلزله برای غرب و مرکز آسیا در پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله (پژوهشگاه) تهران، به عنوان مرکز گروه (۲) تحت حمایت یونسکو با تمرکز بر مدیریت و کاهش خطرپذیری بلایا.       

۲۴- گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درموردلایحه موافقتنامه همکاری‌های امنیتی و انتظامی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری قرقیزستان.

۲۵- گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در موردلایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن و مجازات عبوردهندگان غیرمجاز افراد از مرزهای کشور.

۲۶ -گزارش کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در موردلایحه اصلاح تبصره¬های(۱)و(۷) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور .       

۲۷- گزارش کمیسیون عمران در مورد طرح اصلاح ماده(۱۰۰) قانون شهرداری‌ها.

۲۸- گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در موردطرح  قانونی استفساریه ماده(۶) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور.

۲۹-گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در موردطرح ممنوعیت خروج مسؤولین و مدیران نظام جمهوری اسلامی پس از اتمام مسؤولیت از کشور تا سپری شدن مراحل قانونی.

۳۰-گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در موردطرح جامع مدیریت شهری و روستایی. 

۳۱-گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در موردطرح استفساریه ماده(۱۱) قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون‌های سراسری.

۳۲-گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در مورد بررسی عملکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نحوه حذف دارو از سبد ارز ترجیحی(موضوع جزء«۱» بند«س» تبصره(۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور.

همچنین انتخاب سه ­نفر عضو حقوقدان شورای نگهبان از بین افراد معرفی شده از سوی رئیس قوه ‌قضائیه  وسوال احمد راستینه نماینده شهرکرد، بن و سامان و تعدادی دیگر از نمایندگان از سید حمید سجادی وزیر  ورزش و جوانان برای روز سه شنبه از دیگر برنامه های هفته جاری مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

 

انتهای پیام/ک

منبع: دانا

کلیدواژه: گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی کمیسیون اقتصادی در مورد کمیسیون اجتماعی در مورد جمهوری اسلامی ایران تحقیقات و فناوری لایحه موافقتنامه کمیسیون آموزش شورای نگهبان دولت جمهوری اصلاح قانون لایحه اصلاح مورد طرح طرح اصلاح ۲ گزارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۶۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری گفت: بر اساس طرح مذکور، تنها حساب غیرتجاری ۵ دهم درصد از کل جمعیت کشور که بالاترین تراکنش‌ها را داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد. - اخبار سیاسی -

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری گفت:‌ شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده 8 این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است. 

مجلس مصوب کرد: معافیت بورس از مالیات بر عایدی سرمایه

 

وی افزود: با توجه به اینکه ماده 8 از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده 8 یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است. 

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند. 

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها 5 دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند. بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود. 

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را 85 میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری 42 هزار و 500 نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار  می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت