Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته امنیت کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: اینکه عده ای بخواهند با قانون شکنی و با ادعای انقلابی گری در جامعه دو قطبی ایجاد کنند پذیرفتنی نبوده و باید با آنان برخورد شود.

جلال رشیدی کوچی در گفت وگو با ایران اکونومیست، با اشاره به ممانعت عده ای از برگزاری کنسرت در اهواز، بیان کرد: به طور کلی زمانی که متولی امر یعنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجوز برگزاری کنسرت را صادر می کند، یعنی این مجوز همراه است با هماهنگی لازم با فرماندار استان و ائمه جمعه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و اگر شرایط حساس باشد تایید شورای تامین استان نیز گرفته می شود. یعنی تمام این مراحل طی می شود و بعد مجوز برگزاری کنسرت داده می شود. پس زمانی که مجوز صادر شده یعنی تمام هماهنگی های لازم به عمل آمده است.

وی در ادامه اظهار کرد: اینکه بعد از صدور مجوز شاهد لغو کنسرت باشیم تبعات بدی به همراه دارد. اینکه عده معدودی بخواهند قانون شکنی کرده و با داد و فریاد و چماق کشیدن جلوی اجرای یک کنسرت را که فرآیند قانونی آن طی شده است را بگیرند، در نظام جمهوری اسلامی معنایی ندارد. بدتر اینکه این افراد این رفتار را به اسم اسلام و دین و انقلاب انجام دهند.

نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: این رفتارها مطمئنا نتیجه عکس به دنبال دارد. این رفتارها از سوی هیچ گروهی پذیرفته شده نیست. اگر واقعا عده ای تحت عناوین مختلف سعی کرده باشند که در جامعه دوقطبی ایجاد کنند و با سرو صدا و چماق کشی قصد ممانعت از اجرای کنسرت را داشته اند، باید موضوع با جدیت بررسی شود. اگر مداحی پخش کرده باشند که عذر بدتر از گناه است. چراکه هر چیزی در نظام جمهوری اسلامی جایگاه خود را دارد.

رشیدی در پایان تاکید کرد: موسیقی جایگاه خود را دارد و مداحی و عزاداری برای اهل بیت نیز جایگاه خود را دارد و هیچکدام نباید نافی یکدیگر باشد. این رفتارها نادرست است که باید قطعا با آن برخورد شود. باید در برابر این رفتارهای غیرقانونی ایستاد وگرنه این رفتارها در سطح جامعه افزایش پیدا می کند و فرآیند قانونی برای اجرای هر برنامه ای تحت الشعاع قرار خواهد گرفت.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: لغو کنسرت سیروان خسروی در اهواز ، مجلس یازدهم ، استانی سیاسی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: لغو کنسرت سیروان خسروی در اهواز مجلس یازدهم استانی سیاسی برگزاری کنسرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۸۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا پنج کنسرت در تهران لغو شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رویداد «ایران اکسپو» از امروز ۸ اردیبهشت‌ آغاز شده و تا ۱۲ اردیبهشت میزبان بیش از ۲۰۰۰ نفر از ۸۰ کشور در محل نمایشگاه بین‌المللی خواهد بود. در همین راستا اما نهادهای ذی‌صلاح دستور لغو کنسرت‌های موسیقی که قرار بود از ۶ تا ۱۲ اردیبهشت در دو سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی و اسپیناس پالاس برگزار شوند را صادر کرده‌اند و بدین ترتیب برگزاری این کنسرت‌ها به تاریخ دیگری موکول شده‌ است.

کنسرت‌هایی که لغو شده‌اند شامل کنسرت‌های مهدی احمدوند پنجشنبه ۶ اردیبهشت، فرزاد فرزین جمعه ۷ اردیبهشت (اسپیناس پالاس)، معین زندی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت، امید حاجیلی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت، کنسرت گرشا رضایی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت می‌شوند؛ البته اجرای ناصر زینلی که قرار بود چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در اسپیناس پالاس برگزار شود، هنوز در وضعیت بلیت‌فروشی قرار دارد و مشخص نیست که برگزاری آن لغو می‌شود یا خیر!

به گزارش ایسنا، زمانی که خبر لغو یک کنسرت موسیقی منتشر می‌شود، شاید اولین مقوله‌ای که به ذهن متبادر شود بحث احترام به مخاطب است؛ زیرا زمانی که یک هنرمند یا گروه موسیقی خبر برگزاری کنسرت خود را اعلام می‌کند، طرفداران او برای حضور در کنسرت برنامه‌ریزی و هزینه می‌کنند. گاه این برنامه‌ریزی‌ها برای حضور در یک کنسرت وقت و هزینه زیادی را می‌طلبد؛ چراکه به هر حال مخاطب باید چند ساعتی را برای حضور در یک کنسرت در نظر بگیرد و خرید بلیت‌ها حتی برای یک نفر هم هزینه سنگینی به همراه دارد.

با این وجود بارها شاهد بوده‌ایم که کنسرت‌های موسیقی پس از بلیت‌فروشی و در حالی که در چند قدمی برگزاری بوده‌اند، لغو شده‌اند؛ گویی که وقت و پول مردم هیچ ارزشی نداشته باشد.

برگزاری «ایران‌اکسپو» نیز رویدادی نیست که همین هفته پیش برای برگزاری آن تصمیم گرفته شده باشد که بخواهند کمتر از یک هفته مانده به برگزاری، کنسرت‌های دو سالن اسپیناس پالاس و میلاد نمایشگاه را لغو کنند. درحقیقت زمانی که قرار است بیش از ۲هزار نفر آن هم از ۸۰ کشور جهان در یک رویداد شرکت کنند، برگزارکنندگان باید همه جوانب از محل اقامت این افراد تا ایجاد ترافیک در محل برگزاری و اطراف آن را در نظر بگیرند که نخواهند دقیقه ۹۰ پول و زمان مردم را به هیچ بشمارند و به راحتی و بدون اینکه گویا اهمیتی داشته باشد، ۵ کنسرت را لغو کنند!

اما این در حالی است که کنسرت ناصر زینلی که قرار است ۱۲ اردیبهشت برگزار شود، در حال بلیت‌فروشی است؛ اگرچه که این روز مصادف است با روز آخر «ایران اکسپو» و از آنجایی که هتل اسپیناس در محدوده برگزاری این رویداد قرار دارد و احتمالا محل اقامت تعدادی از میهمانان باشد، با هجوم مخاطبان کنسرت به سالن و با وجود فعال بودن اکسپو، ترافیک سنگینی در آن محدوده ایجاد خواهد شد. از طرفی مشخص نیست که چرا وقتی که اعلام شده تمامی کنسرت‌های دو سالن اسپیناس پالاس و میلاد نمایشگاه تا روز ۱۲ اردیبهشت باید لغو شوند، چرا این کنسرت هنوز بلیت‌فروشی می‌کند؟!

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900224

دیگر خبرها

  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • برخورد تریلر و پراید در حمیدیه ۶ مصدوم بر جای گذاشت
  • دور جدید اجراهای پاپ در استان خوزستان آغاز شد
  • چرا پنج کنسرت در تهران لغو شد؟
  • ماجرا‌های کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود
  • وعده یک تهیه‌کننده برای از سرگیری کنسرت‌ها در خوزستان
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • ماجراهای کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود
  • تبدیل ۴۰۰ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا (فیلم)
  • لغو پی در پی کنسرت‌ها در ایران/ وقتی وزارت ارشاد نمی‌تواند پای مجوز خودش بایستد (فیلم)