Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@02:38:55 GMT

استان همدان می تواند به قطب منطقه ای پوشاک تبدیل شود

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۲۲۵۱

استان همدان می تواند به قطب منطقه ای پوشاک تبدیل شود

به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران روز شنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان گفت: استان همدان به عنوان یکی از استان‌های فعال در زمینه صنایع کوچک محسوب می‌شود و سه محصول صنعتی آن شهرت جهانی دارد.

رضا رحیمی افزود: «سفال»، «مبل» و «صنایع چوب» استان همدان در کشور سرآمد است و قابلیت‌های بسیار زیادی برای صادرات این محصولات و ارزآوری برای کشور وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: استان همدان همواره در تولید این محصولات رتبه نخست کشور را دارد و سایر استان‌ها می‌توانند با الگو برداری از همدان، کیفیت تولیدات خود را ارتقا دهند.

رحیمی تصریح کرد: استان همدان ظرفیت‌های بسیار فراوانی در رابطه با توسعه صنایع کوچک دارد و نباید به این شرایط قانع باشد.

وی تاکید کرد: در حوزه پوشاک کشورهایی همچون بنگلادش و ترکیه به قطب تولید منطقه تبدیل شده اند در حالی که استان همدان این ظرفیت را دارد تا در این حوزه و سری دوزی، به قطب در منطقه تبدیل شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: سفال لالجین به عنوان یک محصول منحصر به فرد، توانایی بسیار زیادی برای توسعه سرمایه گذاری، اشتغال و ارزآوری دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان نیز گفت: در راستای تحقق گام دوم انقلاب یک جوان انقلابی، خوشفکر، دارای برنامه، پای کار و از بدنه شرکت شهرک‌های صنعتی، به عنوان مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان منصوب شده است.

ظاهر پورمجاهد افزود: از واحدهای صنعتی استان درخواست داریم در طول پیک مصرف برق از ۱۵ تیر تا ۱۵ مرداد با مصرف بهینه در تامین برق مشترکان خانگی ما را یاری کنند.

وی اظهار داشت: با توجه به افزایش آمار مبتلایان به کرونا، ستاد مقابله با کرونا، استفاده از ماسک را در استان همدان الزامی کرده است تا در اجتماعات عمومی، قطار، اتوبوس و آیین‌های مذهبی از ماسک استفاده شود.

پورمجاهد ادامه داد: در حوزه رفع موانع تولید، ستاد تسهیل استان همدان یک سامانه دارد و تولیدکنندگان می‌توانند از کارگاه خود وارد سامانه شوند و درخواست‌ها و مشکلات خود را پیگیری کنند.

وی افزود: تلاش داریم در جلسات هفتگی ستاد تسهیل که با حضور استاندار برگزار می شود، همه مشکلات واحدهای تولیدی استان برطرف شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان اظهار داشت: سفر رییس جمهور به استان همدان در پیش است و با همکاری و هم فکری واحدهای صنعتی، امیدواریم بهترین میزبانی را از رییس جمهور داشته باشیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز گفت: مدیر عامل سابق شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان، در طول فعالیت خود زحمات زیادی کشیدند و از تلاش‌های وی برای توسعه صنعتی استان قدردانی می کنیم.

احمد شانیان با آرزوی موفقیت برای مدیرعامل جدید شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان، افزود: همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین، مردمانی از جنس آسمانی دارد و این مردم لایق بهترین‌ها هستند.

شانیان تصریح کرد: یکی از برکات انقلاب اسلامی تربیت مدیران فعال و کار بلد است که با وجود آن‌ها به سمت‌وسوی توسعه حرکت می‌کنیم.

وی با بیان اینکه امیدواریم در عرصه‌های پیشرفت و توسعه، رو به رشدی حرکت کنیم، ادامه داد: باید صنعت استان همدان را در بدنه آموزشی و محصولات صادرات محور توسعه دهیم و فضای رو به رشدی را برای صنعت‌گران فراهم کنیم.

مدیرعامل سابق شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان نیز گفت: در ابتدای فعالیت من در این مجموعه، شرایط کرونایی موجب کاهش تولید و مشکلاتی در شرکت شهرک‌های صنعتی شده بود.

محمدرضا بادامی افزود: موجی از حضور سرمایه گذاران برای سرمایه‌گذاری در همدان و شهرستان بهار آغاز شده بود که با همفکری صورت گرفته، برای جذب آن‌ها همکاری شد.

وی با اشاره به اینکه زمینه‌های ایجاد ناحیه صنعتی شهرستان درگزین، آماده شده است، اظهار داشت: اراضی ناحیه ۲ شهرک صنعتی لالجین به مساحت ۵۷ هکتار و ۳۰ هکتار نیز برای توسعه در سال‌های آینده آن، تملیک شد.

بادامی خاطرنشان کرد: توسعه شهرک صنعتی فرسفج به مساحت ۱۵ هکتار انجام شد و نخستین واحد آن نیز به یک سرمایه گذار خارجی واگذار شد.

وی با اشاره به اینکه توسعه شهرک صنعتی بهاران به مساحت ۴۰ هکتار با فعالیت ۱۰۰ واحد صنعتی انجام شد، گفت: ناحیه صنعتی فامنین و صالح‌آباد در حد زمین خالی بود که در حال حاضر هر کدام ۱۰۰ واحد صنعتی دارد.

مدیرعامل سابق شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان افزود: شهرک صنعتی ملایر ۲ که در زمینه مبل و منبت فعال است، توسعه یافت و ۲۰ هکتار به آن افزوده شد.

وی ادامه داد: شهرک صنعتی ویان که قطب فولاد استان است توسعه یافت و یک میلیون متر مکعب آب در سال برای تامین شد.

مدیرعامل جدید شرکت شهرک‌های استان همدان نیز گفت: با برنامه‌های که پیش رو داریم امیدواریم در راستای تحقق شعار سال، گام‌های ارزشمندی در راستای تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین در استان همدان برداریم.

مصطفی حقیقی افزود: استان همدان ظرفیت‌های ارزشمندی دارد که باید با یک برنامه ریزی دقیق و مدون، به سوی توسعه اقتصای و صنعتی این استان حرکت کنیم.

وی اظهارداشت: مشکلات شهرک های صنعتی و تولیدکنندگان و صنعتگران با جدیت دنبال و راه برای توسعه هموار شود.

در پایان این آیین که با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران برگزار شد، «مصطفی حقیقی» به عنوان مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان معرفی و از خدمات «محمدرضا بادامی» مدیرعامل سابق قدردانی شد.

برچسب‌ها سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شهر همدان صمت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شهر همدان صمت سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شهر همدان صمت سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شرکت شهرک های صنعتی استان همدان همدان نیز گفت شهرک صنعتی برای توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۲۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم

سیاست شکست خورده ممنوعیت واردات پوشاک، نه تنها ایران را به بستری مناسب برای قاچاقچیان این کالا تبدیل کرده است؛ بلکه طبق جدیدترین اظهارنظر فعالان صنعت پوشاک، ایران تبدیل به مرکز کالا‌های استوک منطقه شده است.

به گزارش اکوایران، با تشدید تحریم‌های ایران در اوایل سال ۱۳۹۷ دولت واردات پوشاک را همچون بسیاری از اقلام وارداتی دیگر ممنوع کرد. بدین ترتیب واردات رسمی به نفع قاچاق کنار کشید. موضوعی که همواره مورد نقد فعالان صنعت نساجی و پوشاک بود.

اخیرا نمایندگان بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی تهران به چالش‌های صنعت نساجی و پوشاک پرداختند. طبق اظهارات فعالان این صنعت، موضوع تخصیص و بازگشت ارز صادراتی، قاچاق به‌ویژه قاچاق پوشاک استوک از جمله مهمترین چالش‌های این روز‌های آنهاست.

هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران گفت: با وجود گذشت یک ماه از سال جدید، هنوز همه صنایع درگیر بلاتکلیفی هستند. ما نمی‌دانیم قیمت ارز در روز‌ها و ماه‌های آتی چه روندی را طی خواهد کرد و این یعنی نمی‌توانیم برای ورود به بازار‌های بین‌المللی و فعالیت در آن برنامه‌ریزی داشته باشیم. بی‌ثباتی طی سال‌های اخیر باعث شده است که ما متاسفانه از تمام بازار‌های بین‌المللی دور بمانیم.

مهدی پورقاضی، عضو سابق هیات نمایندگان اتاق تهران نیز گفت: آنچه صنایع را رنج می‌دهد، این است که سیاست‌های پولی و بانکی و ارزی است که بانک مرکزی و دولت به کار می‌گیرند همان سیاست‌هایی است که سال‌ها به کار برده شده و نتایجش هم معلوم است. برای مثال اصرار دارند که نرخ دستوری پایینی برای ارز اعلام کنند و از این طریق به افراد و گروه‌های خاص ارز ارزان بدهند.

امین مقدم، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران به مشکلات موجود در حوزه نقل‌وانتقال پول، مبادلات ارزی و بازگشت ارز صادراتی سخن گفت و خواستار رفع آن‌ها شد.

طبق گزارش اتاق بازرگانی تهران، تراز صنعت نساجی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن ۳ برابر منفی شده در حالی که حدود ۸۰درصد کالا‌های ما در کشور در حال تولید است.

مسعود شاه‌بختی، بازرس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفت: جهش تولید در صنعت نساجی و به طور کلی دیگر صنایع اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه سیاست‌های بانکی ما اصلاح شود. در حال حاضر بسیاری از کشور‌ها از ما تقاضای کالا دارند، اما همکاران ما در این صنعت به دلیل تحریم‌های بانکی و مشکلات ارزی قادر به صادرات کالا نیستند.
مرکز توزیع کالای استوک

سعید جلالی قدیری، دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات صنایع نساجی و پوشاک ایران در این نشست با نقد از وضع موجود گفت: مساله اول ما تخصیص ارز و مساله دیگر قاچاق است. در مورد تخصیص ارز شفافیت وجود ندارد و همه اعم از صراف و ترخیص‌کار از رانت‌های موجود استفاده می‌کنند.

او افزود: در مورد قاچاق هم با وجود ممنوعیت واردات پوشاک که ما مخالف آن هستیم؛ ما اکنون مرکز توزیع کالای استوک در منطقه شده‌ایم. پنج سال است تلاش می‌کنیم بگوییم قاچاق بد است. ما نباید واردات را ممنوع کنیم و ممنوعیت واردات مشکلی از ما حل نخواهد کرد. قدیری تاکید کرد: ما در صادرات پوشاک و نساجی مزیت داریم؛ اما اینکه با چه مدلی جلو برویم مهم است.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • سرقت در شهرک صنعتی سمنان/ سارق نگهبان سابق همان شرکت بود
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند