Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان میراث فرهنگی بحرین به دلیل مخالفت با عادی سازی روابط با اسرائیل، برکنار شد.

به گزارش عصرایران، پادشاه بحرین (شیخ حمد بن عیسی آل خلیفه) در حکمی رئیس سازمان میراث فرهنگی را تغییر داد. منابع سیاسی و رسانه ای می گویند دلیل این برکناری، مخالفت رئیس سابق با عادی سازی روابط این کشور با اسرائیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سابق سازمان میراث فرهنگی یعنی خانم شیخه "می بنت محمد آل خلیفه" از اعضای خانواده حاکم و پادشاهی بحرین (آل خلیفه) بود.

بسیاری از رسانه های عربی تیتر زده اند "اسرائیل باعث برکناری مقام ارشد بحرینی شد".
او وزیر سابق اطلاع رسانی و فرهنگ بحرین است. شیخه می برای بیش از 20 سال در زمینه رسانه، اطلاع رسانی، فرهنگ و میراث فرهنگی در عالی ترین سطح فعالیت کرده بود.

شیخه می بنت محمد آل خلیفه رئیس سابق سازمان میراث فرهنگی بحرین



سایت خبری "الرای الیوم" در لندن در این باره نوشت: "شیخه می" همیشه یک شخصیت اختلاف برانگیز در بحرین بود. عضویت در خانواده حاکم این قدرت را به او داد که با وزیرانی که زیرمجموعه آنها کار می کرد مخالفت کند.

رسانه ها می گویند در 26 خرداد 1401 ( 16 ژوئن 2022) سفیر امریکا در منامه برای درگذشت مادرش، در خانه اش مراسم برگزاری کرده بود و برخی سفرا و مسوولین نیز حضور داشتند که از جمله می توان به سفیر اسرائیل در بحرین (ایتان نائیه) و "شیخه می بنت محمد" رئیس سازمان میراث فرهنگی بحرین اشاره کرد.


وزیر دفاع اسرائیل: برای حمله به ایران، عجله نمی کنیم / ایران کشورهای جنوب خلیج فارس را تهدید می کند سفر رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل به مراکش برای اولین بار

 

در مراسم، حاضران باهم دست می دادند. وقتی شیخه می به سفیر اسرائیل رسید به او اطلاع دادند که طرف مقابل، سفیر اسرائیل در منامه است. در این هنگام، او دست خود را پس کشید و از دست دادن با سفیر اسرائیل خودداری کرد و از خانه سفیر امریکا خارج شد. وی همچنین از سفارت امریکا خواست هیچ عکسی از حضور او در مراسم منتشر نکند.

قبل از این هم شیخه می با یهودی سازی برخی مناطق قدیمی پایتتخت (منامه) شامل منطقه "باب البحرین" و خیابان "المتنبی" تا کنیسه یهودیان در خیابان "صعصعه بن صوحان" مخالفت کرده بود.

وی همچنین با سرمایه گذاری سرمایه گذاران یهودی امریکایی برای ایجاد محله یهودی در منطقه باب البحرین تا کنیسه یهودیان در پایتخت بحرین مخالفت کرده بود.

دیدار وزیر خارجه وقت اسرائیل (یائیر لاپید ) با پادشاه بحرین (شیخ حمد بن عیسی آل خلیفه) در منامه - آرشیو

علاوه بر این، مرکز زیرنظر شیخه می (مرکز شیخ ابراهیم) در سال گذشته میلادی میزبان مورخ و مفکر یهودی "ایلان بابیه" بود که در سخنرانی اش راه حل آینده برای مسئله فلسطین را "لغو استعمار شهرک سازی و نژادپرستانه صهیونیستی علیه فلسطینی ها" دانست. برگزاری این برنامه به عنوان مخالفت با روند عادی سازی روابط بحرین و اسرائیل تعبیر شد.

برکناری شیخه می از ریاست سازمان میراث فرهنگی زمانی صورت گرفت که او در سفر رسمی به کشورهای بالکان بود.

او در واکنش، با انتشار تویتی از افرادی که از او اعلام حمایت کرده و با وی اعلام همبستگی کرده بودند تشکر کرد.

 

شماری از فعالان مجازی و شخصیت ها در بحرین و فلسطین و دیگر کشورها از شیخه می حمایت کردند. "ایهاب بسیسو" وزیر فرهنگ سابق فلسطین با انتشار متنی در فیسبوک از مخالفت این مقام ارشد بحرینی با عادی سازی روابط با اسرائیل تجلیل کرد.

دو سال قبل بحرین و اسرائیل از عادی سازی روابط خبردادند. براساس این توافق، منامه و تل آویو یکدیگر را به رسمیت شناختند و برای یکدیگر سفیر اعزام کردند. بحرین و اسرائیل در دو سال اخیر از همکاری های نزدیک در سایر حوزه ها ازجمله نظامی – امنیتی خبر دادند.

ببینید| کابوسی که محقق شد: سگ رباتیک روسی تیرانداز (+عکس) فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سازمان میراث فرهنگی عادی سازی روابط سفیر اسرائیل آل خلیفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۳۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش الجزیره، تارنمای آکسیوس گزارش داد که بلینکن به نتانیاهو اطلاع داده است که عملیات نظامی احتمالی در رفح در جنوب نوار غزه با مخالفت واشنگتن مواجه خواهد شد و بر روابط ایالات متحده و رژیم صهیونیستی تأثیر منفی خواهد گذاشت.

در همین رابطه آکسیوس پیش‌تر به نقل از ۲ مقام رژیم صهیونیستی خبر داده است که دولت جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا، هفته گذشته ارسال یک محموله مهمات ساخت ایالات متحده به این رژیم را به تعویق انداخته است.

مقامات رژیم صهیونیستی به آکسیوس گفته‌اند که این موضوع نگرانی‌های جدی در میان مقامات اسرائیل به وجود آورده و آن‌ها را به تکاپو انداخته است تا از دلیل جلوگیری از ارسال این محموله مطلع شوند.

طبق این گزارش، کاخ سفید از اظهار نظر در این باره خودداری کرده است و وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، وزارت خارجه آمریکا و دفتر نخست وزیر رژیم اسرائیل نیز به پرسش‌ها در این باره پاسخ نداده‌اند.

این گزارش خاطرنشان می‌کند که بایدن با انتقاد شدیدی در میان آمریکایی‌هایی که مخالف حمایت وی از رژیم اسرائیل هستند، روبه‌رو است. در همین حال دولت بایدن در ماه فوریه (بهمن/اسفند) از اسرائیل خواست تا تضمین دهد که نیروهایش در غزه از تسلیحات ساخت ایالات متحده مطابق با قوانین بین‌المللی استفاده کنند. اسرائیل در ماه مارس (اسفند/فروردین) یک تضمین‌نامه را امضا و ارائه کرد.

 تارنمای «هیل» به تازگی با اشاره به اعتراضات دانشجویان آمریکایی علیه جنگ غزه و کمک ۲۶ میلیارد دلاری جدید برای رژیم اسرائیل که در کنگره ایالات متحده تصویب شد، نوشت: رئیس جمهور آمریکا این قانون را در بحبوحه تشدید بحران انسانی در غزه و حمله قریب الوقوع اسرائیل به شهر رفح، جایی که بیش از یک میلیون غیرنظامی فلسطینی آنجا پناه گرفته‌اند، امضا کرد.

بر اساس این گزارش، منتقدان سیاست متداول ایالات متحده در قبال اسرائیل، از بایدن خواسته‌اند که از تمایل اسرائیل به سلاح‌های آمریکایی به عنوان اهرم فشار (علیه این رژیم) برای کاهش رنج مردم غزه استفاده کند، جایی که بیش از ۳۴ هزار فلسطینی در طول حدود هفت ماه جنگ جان خود را از دست داده‌اند.

از سوی دیگر، بیش از ۵۰ عضو دموکرات کنگره آمریکا به تازگی در نامه‌ای به رئیس‌جمهور این کشور درباره تداوم حمایت تسلیحاتی واشنگتن از تل‌آویو در آستانه عملیات نظامی رژیم اشغالگر در رفح هشدار داده‌اند.

بایدن هفته گذشته قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، رژیم اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی‌یف را امضا کرد و مدعی شد که این قانون جهان را امن‌تر می‌کند.

حمایت از مردم غزه و اعتراض‌ها به سیاست‌های دولت بایدن، این بار از سوی اقشار مختلف دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا آغاز شده است. از زمان شروع اعتراض‌ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاه‌های آمریکا، تاکنون بیش از یک هزار دانشجو دستگیر شده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • چرا مقاومت بحرین شرکت «تراک‌نت» اسرائیل را هدف قرار داد؟
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • یک مقام ارشد اطلاعات ارتش تل آویو: نتانیاهو اسیر مواضع افراطی بن گویر و اسموتریچ است
  • حمله به ایلات اسرائیل؛ این‌بار «سرایاالأشتر» + فیلم
  • دومین حمله پهپادی مقاومت اسلامی بحرین به اسرائیل
  • مخالفت آمریکا با استفاده اوکراین از سلاح‌های آمریکایی در خاک روسیه 
  • جدیدترین شاخه مقاومت اسلامی در بحرین چگونه متولد شد؟