Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه گفت: طی سه ماهه نخست امسال صادرات کالاهای شرکتهای دانش بنیان کشور به ۸۳۶ میلیون دلار رسیده و این در حالی است که طی سال گذشته حجم صادرات کالاهای این شرکتها ۴۰۰ میلیون دلار بوده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، مهدی صفری که در راس هیاتی برای تبادل نظر با استاندار، مدیران و بازرگانان خراسان رضوی به مشهد سفر کرده بود در جمع اعضای اتاق بازرگانی مشهد افزود: زارت امور خارجه با همکاری سایر وزارتخانه‌ها و پارکهای علم و فناوری به طور ویژه پیگیر توسعه صادرات خدمات فنی، مهندسی و محصولات شرکتهای دانش بنیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به زمینه‌های گسترش روابط اقتصادی خارجی استان خراسان رضوی با تاکید بر توسعه صادرات به کشورهای مختلف به ویژه همسایه، توسعه صادرات محصولات دانش بنیان و توسعه گردشگری سلامت را مورد بررسی قرار داد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امورخارجه به تشریح برنامه‌های کاری اقتصادی این وزارتخانه در خصوص پیگیری توسعه صادرات کالاها و تولیدات داخلی و به ویژه صدور خدمات فنی مهندسی به ویژه صادرات تولیدات شرکتهای دانش بنیان که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز هست پرداخت.

صفری افزود: وزارت امورخارجه با هماهنگی وزارت صنعتف معدن و تجارت پیگیر افزایش تعداد رایزنان بازرگانی ایران در خارج از کشور است ضمن این که وزارت امورخارجه دوره‌های فشرده آموزش برای کارشناسان اقتصادی که قصد عزیمت به ماموریت و انجام فعالیت در نمایندگی‌های وزارت امورخارجه در خارج از کشور را دارند برگزار کرده است تا ضمن به روزآوری اطلاعات اقتصادی کارشناسان با سفر آنها به ۲۰ استان کشور از نزدیک با ظرفیتهای اقتصادی کشور آشنا شوند تا به محض ورود به محل ماموریت و شناسایی فرصت های اقتصادی کشور مقصد، پیگیر صادرات کالا و خدمات فنی مهندسی شرکتهای ایران به کشورهای هدف باشند.

وی تاکید کرد: وزارت امور خارجه پیگیر توسعه روابط اقتصادی با کشورهای همسایه و کشورهای اروپایی و آفریقایی و آمریکای لاتین است و تمامی سفرا و روسای نمایندگی‌های وزارت امورخارجه در خارج از کشور آماده ارائه خدمات به بازرگانان شرکتهای ایرانی در راستای توسعه صادرات محصولات ایرانی به ویژه صادرات خدمات فنی و مهندسی و شرکت دانش بنیان هستند و دولت سیزدهم دولت همکاری‌های اقتصادی با اولویت کشورهای همسایه و توسعه صادرات و واردات با اولویت ارزآوری است.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امورخارجه گفت: هم اکنون اولویت با افزایش مراودات ترانزیتی با کشورهای همسایه است و سیاست ما همکاری اقتصادی ۱۰۰ درصدی با افغانستان است همچنین اولویت کاری ما ارائه خدمات برای تولیدات مشترک شرکتهای دانش بنیان در خارج از کشور است.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانش بنیان شرکتهای دانش بنیان وزارت امورخارجه خارج از کشور توسعه صادرات خدمات فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۴۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محصولاتی، چون دستگاه همو دیالیز و یا تجهیزات صنایع بالادستی ازجمله این محصولات فناورانه است که در کنار جلوگیری از خروج ارز، با توسعه بازار صادراتی ارز آوری برای کشور هم داشتند. 


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی بنابر اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری هم اکنون بیش از ۹ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می کنند که از این تعداد هزار شرکت محصولاتشان را به عرصه صادرات رسانده اند.

دیگر خبرها

  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • آشنایی هیاتی از وزارت خارجه با توانمندی صادراتی دانش بنیان‌ها
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها