Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@01:17:50 GMT

بررسی معضلات محلات پایتخت در شورای ششم

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۱۰۴۱

بررسی معضلات محلات پایتخت در شورای ششم

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به معضلات محله بریانک، گفت: شرایط جوی‌ها و فاضلاب محله بریانک قابل قبول نیست.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ناصر امانی امروز، یک‌شنبه دوم مردادماه_ در صحن شورای اسلامی شهر گزارش محله‌گردی از «بریانک» را قرائت و اظهار کرد: بزرگراه شهید نواب صفوی یکی از پروژه‌های آغاز توسعه شهر تهران در دهه ۷۰ محسوب می‌شد که علی‌رغم تأثیری که در ترافیک تهران و نوسازی بافت فرسوده آن منطقه به جا گذاشت، اما نوسازی از پوسته و جداره بزرگراه فراتر نرفت و خیابان‌ها و محله‌های حاشیه این بزرگراه با پدیده‌های اجتماعی و فرهنگی جدیدی مواجه شدند که پس از گذشت ده‌ها سال از بهره‌برداری از این بزرگراه همچنان شاهد آسیب‌های اجتماعی آن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: انقطاع حاصل شده توسط این بزرگراه بین خیابان‌های شرقی و غربی که البته در بخش‌های شمالی به وسیله پل‌های رو گذر برقرار شده در بخش جنوبی به ویژه در خیابان‌های محبوب شرقی، دفتری و بریانک همچنان منقطع است و علی‌رغم قول مدیریت‌های شهری در دوره‌های مختلف پلی جهت ارتباط این خیابان‌ها نصب نشده است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: محله بریانک یکی از محلات حاشیه این بزرگراه است که وقتی در اولین خیابان بعد از جداره قدم می‌گذاریم، بیگانگی و غریبگی عمق آن با پوسته و ظاهرش نمایان می‌شود. امکان کار و زندگی عادی نداشتن در برج‌های کنار بزرگراه زمینه حضور افراد مخل نظم و امنیت را فراهم کرده و سرقت و خفت‌گیری یکی از مشکلات اهالی است. آخرین مورد آن قتل یک نوجوان در اسفند ماه سال گذشته در این معابر بوده که به خاطر سرقت موبایل سارقان نوجوان را به قتل رساندند.

وی اضافه کرد: محله‌ای با ۳۰ هزار نفر جمعیت که علاوه‌بر ناامنی از خدمات مدیریت شهری یعنی نظافت، جمع آوری صحیح و اصولی پسماند به صورت کامل برخوردار نیست و در سطح معابر و جوی‌های محله پسماندهای رها شده در ساعات اولیه روز قابل مشاهده است؛ موضوعی که شهردار منطقه آن را ناشی از عملکرد پیمانکاری می‌داند که از قبل از سال جدید به دلیل پایین بودن نرخ قرارداد حاضر به ادامه کار نبوده اما همچنان علی‌رغم افزایش حقوق کارگران که در قرارداد آنها لحاظ نشده کار را ادامه داده و طبیعی است در چنین شرایطی انتظار کار دقیق و اصولی از چنین پیمانکاری نمی‌توانیم داشته باشیم.

امانی با بیان اینکه شرایط جوی‌ها و مدیریت فاضلاب قابل قبول نیست، گفت: جوی آبی که از خیابان شهید صفدری عبور می‌کند به دلیل اختلاف سطح دچار آب گرفتگی شده و سبب ازدیاد حیوانات موذی و استشمام بوی تعفن و جمع شدن زباله شده است.

کد خبر 590571

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شورای ششم مدیریت شهری محله های شهر ناصر امانی عضو شوراي شهر تهران خدمات شهروندان قتل آب و فاضلاب شهری معضلات شهري شورای اسلامی شهر تهران محله محوری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق خیابان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۱۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: انتقال پایتخت ۱۰۰ میلیارد دلار لازم دارد

آفتاب‌‌نیوز :

احمد وحیدی وزیر کشور وی با بیان اینکه تقسیمات کشوری یک ابزار برای اداره بهتر و رسیدگی بهتر است، گفت: در استان تهران توازن خوبی نداریم، در بعضی شهر‌های استان وضع خوب است و در برخی شهر‌ها وضعیت مناسبی نداریم لذا مدتی است که بحث تقسیم استان تهران مطرح شده است.

وزیر کشور هدف از تقسیمات استان تهران را جلوگیری از تمرکززدایی، امکان رسیدگی بهتر به شهر‌های کمتر توسعه یافته و اداره بهتر عنوان کرد و افزود: سیاست دولت در راستای ایجاد عدالت و بهبود رفاه برای شهروندان است و برای بهتر اداره شدن، تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران را در برنامه داریم.

احمدی با اشاره به اینکه در شهرستان‌های غرب تهران ۳ میلیون نفر جمعیت ساکن است، ابراز کرد: این جمعیت از میزان جمعیت بسیاری از استان‌های کشور بیشتر است لذا به منظور ابزار اداره، توسعه، توازن و عدالت بهتر استان‌های جدید در غرب و شرق تهران تشکیل می‌شود.

تقسیم استان تهران در دست بررسی است

وی تقسیمات استان تهران را یک آورده مهم دانست و اظهار کرد: این موضوع توسط دولت در دست بررسی است و مصوبه مجلس را لازم دارد که باید توسط مجلس بعدی بررسی و تصویب شود.

وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: انتقال پایتخت از سالیان طولانی مطرح بوده که این موضوع نیز باید به طور کارشناسی بررسی شود و نمی‌توان فوری تصمیم‌گیری کرد ضمن اینکه هزینه گزافی در حدود یک‌صد میلیارد دلار بودجه برای این کار لازم است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: انتقال پایتخت ۱۰۰ میلیارد دلار لازم دارد
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شده‌اند
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آن‌ها بازگردانیم
  • نکات کلیدی برای خرید و فروش ملک در ستارخان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات
  • ترافیک پرحجم و روان در معابر پایتخت