Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@17:49:01 GMT

آبیاری گیاهان آپارتمانی در سفر

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۳۹۴۵

آبیاری گیاهان آپارتمانی در سفر

یک کارشناس تولید و پرورش گل و گیاهان زینتی استفاده از شش روش را برای آبیاری گیاهان آپارتمانی در زمان سفر را کارآمد دانست و گفت: روش اول استفاده از بطری آب است که به مدت پنج روز آب مورد نیاز گیاه را تامین می‌کند.

زهره حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در رابطه با راهکار آبیاری گیاهان آپارتمانی در زمان سفر اظهار کرد: برای آبیاری گیاهان آپارتمانی هنگامی که در سفر هستیم چند راهکار وجود دارد که روش اول استفاده از بطری آب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مدت زمان آبیاری گیاه در این روش را پنج روز دانست و افزود: در این روش باید نخست روی در بطری سوراخی ایجاد کرد و پس از پرکردن بطری با آب، آن‌را برعکس داخل خاک گذاشت که این روش برای گیاهانی که به مراقبت زیادی نیاز دارند، مناسب است.

این کارشناس تولید و پرورش گل و گیاهان زینتی روش دوم را وان گیاهان آپارتمانی معرفی کرد و گفت: این روش مناسب گیاهان استوایی و گیاهانی است که به نور خورشید نیاز ندارند؛ مدت زمان آبیاری گیاه در این روش یک هفته است که در مرحله‌ی اول باید وان یا سینک را با آب پر کرد (با ارتفاع آب حدود پنج سانتی متر)، مرحله‌ی دوم پهن کردن یک حوله کف وان و مرحله‌ی سوم گذاشتن گلدان‌ها روی حوله داخل وان است.

حسنی روش سوم را آبیاری گیاهان در هنگام سفر را اجرای سیستم آبیاری فتیله‌ای دانست و افزود: این روش مناسب گیاهانی است که سه بار در هفته به آب نیاز دارند و به مدت یک تا سه هفته آب مورد نیاز گلدان را فراهم می‌کند.

وی درباره شیوه اجرای این روش خاطرنشان کرد: در مرحله نخست باید یک طناب را به چند قسمت تقسیم کنید سپس انتهای طناب‌ها را داخل خاک و آب قرار دهید و گیاه را آب دهید و سطل را پر کنید.

این کارشناس تولید و پرورش گل و گیاهان زینتی با اشاره به روش چهارم ادامه داد: این روش آبیاری با کمک زیرگلدانی است که به مدت دو تا سه روز آب مورد نیاز گلدان را تأمین می‌کند و برای اجرای این شیوه باید در مرحله‌ی اول یک زیرگلدانی انتخاب شود، در مرحله‌ی دوم گیاه در گلدان مناسب قرار می‌گیرد و مرحله‌ی سوم پر کردن زیرگلدانی با آب است تا گل‌ها به مرور از آب داخل آن استفاده کنند.

وی این شیوه را مناسب برای ساکولنت و کاکتوس‌ها عنوان کرد و ادامه داد: روش پنجم ساخت گلخانه با کیسه پلاستیکی است که به مدت شش تا هشت ماه امکان تأمین آب برای گلدان را فراهم می‌کند.

حسنی با اشاره به کارایی این روش برای گیاهان آپارتمانی غیر از ساکولنت‌ها گفت: برای اجرای این شیوه باید پایه‌های چوبی را کار بگذارید در مرحله‌ی دوم گلدان را آب بدهید و آن را در نور غیرمستقیم آفتاب بگذارید و سپس یک کیسه پلاستیکی را دور پایه‌ها بپیچید.

کد خبر 590518

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آبیاری گیاهان گیاهان آپارتمانی گیاهان مقاوم به خشکی گیاهان آپارتمانی مقاوم تاثیر گیاهان در خانه آبیاری نوین آبیاری قطره ای شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آبیاری گیاهان آپارتمانی آبیاری گیاه مرحله ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۳۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت

به گزارش خبرنگار مهر، محسن سعادت فر ظهر امروز سه‌شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای با اشاره به اقدام‌های انجام شده برای مهار سیلاب و پایدارسازی تأمین آب آشامیدنی در بارش‌های بی‌سابقه اخیر در استان خوزستان گفت: با توجه به حجم بسیار زیاد باران در بالادست سد دز و ورود حجم زیادی آب گل آلود به مخزن سد، به منظور پایدارسازی تأمین آب آشامیدنی طرح غدیر، انتقال منبع تغذیه این طرح از دز به کرخه به سرعت در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: کاهش تدریجی آب از منبع تغذیه دز به منبع تغذیه کرخه با هماهنگی معاونت‌های شبکه‌های آبیاری و مطالعات جامع منابع آب سازمان آب و برق خوزستان صورت گرفت و با این اقدام جلوی کاهش کیفیت آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی خوزستان گرفته شد.

سعادت فر ادامه داد: انتقال روان آب‌های ناشی از بارندگی حوضه دز به رودخانه کرخه به منظور کنترل سیلاب در پایین دست سد دز به عنوان اقدامی فوری عملیاتی و در این مدت بخش قابل توجهی از سیلاب از طریق سه نقطه ارتباطی دز و کرخه در منطقه غرب شبکه آبیاری دز تخلیه و مهار شد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری از شبکه‌های آبیاری شمال خوزستان با اشاره به آماده‌باش کامل شرکت بهره برداری شمال خوزستان در بارندگی‌های اخیر، بیان کرد: بارش‌های سنگین و حجم زیاد روان آب بالا دست شهر آزادی اندیمشک موجب تخریب سیل بند کرخه شد که این سیل بند با اقدام فوری و جهادی ترمیم شده است.

کد خبر 6099683

دیگر خبرها

  • تقاضای تولید سالانه یک میلیون نهال صنوبر در همدان
  • کشف راه‌حل پرورش گیاهان در سیاره سرخ
  • کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان
  • منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت
  • انسان‌ها قبل از عصر کشاورزی چه می‌خوردند؟
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • شهری عجیب با شهروندانی در یک ساختمان! (+عکس)
  • افزایش دبی آب در شبکه آبیاری دشت قزوین
  • استان اردبیل در تنش آبی قرار دارد
  • گیاهان مفید برای رشد و تقویت مو‌های نازک