Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، کسانی که در خانه بیماری دارند علاوه بر رنج و اندوهی که از دیدن ناراحتی و درد کشیدن عزیزشان می‌بینند، فکر کردن به تأمین هزینه‌های درمان، خود معضلی است که می‌تواند نگرانی‌های آنان را چند برابر کند. 

در شرایطی که اوضاع اقتصادی برای اغلب آحاد جامعه به سختی می‌گذرد و کمبود دارو دلمشغولی افراد بیمار و اطرافیانشان را دو چندان می‌کند، مسأله بیمه و خدمات درمانی نقش مهمی در تأمین هزینه‌های بیماری ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر خدمات درمانی درست و به وقت ارائه شود می‌تواند تا حد زیادی اطمینان خاطر خانواده بیمار و حتی خود مریض را فراهم کند. 

جامعه بزرگ ایثارگران به خصوص قشر جانبازان از جمله کسانی هستند که با موضوع بیمه و دارو و ... بسیار مواجه می‌شوند، اما در طول سال‌های گذشته، به گواه جامعه هدف، کمتر زمانی بر این افراد گذشته که با مشکلات خدمات درمانی و بیمه روبه‌رو نباشند و دست و پنجه نرم نکنند؛ خصوصا جانبازانی که سال‌ها دست به گریبان مجروحیت‌هایی هستند که بر جانشان نشسته و هرچه از عمر این جراحت‌ها می‌گذرد، شکل مشکلاتشان هم تغییر می‌کند و بر تعدادش افزوده می‌شود. 

کاظمی، یکی از جانبازان است که با مشکلات ریوی ناشی از جراحت شیمیایی روبه‌روست. او  می‌گوید: «برای تهیه دارو و استفاده از بیمه درمانی به هر کجا هم مراجعه می‌کنیم، ما را به سازمان یا ارگان دیگری حواله می‌دهند. سال ۹۹ برای چند ماهی اوضاع خوب شد، اما باز برگشتیم سر پله اول. در این روزهای گرم تابستانی با هزینه‌های بالای زندگی و درآمد اندکی که دارم، باید در به در دنبال مراکز درمانی یا داروخانه‌ای بگردم که همچنان با بیمه دی قرارداد داشته باشد.»

پورقاسم، یکی دیگر از جانبازانی است که با ما تماس می‌گیرد و می‌گوید: «جواب دقیقی به ما نمی‌دهند. نه حقوق بیش‌تر می‌خواهیم، نه امکانات رفاهی. فقط به ما بگویند باید از چه کسی بخواهیم مشکل ریشه‌دار دارو و درمان در بنیاد شهید حل شود؟ به بیمه دی شکایت می‌کنیم، می‌گویند ما مقصر نیستیم، بنیاد شهید بدهی‌هایش زیاد شده و بار مالی این بیمه توان ادامه همکاری با مراکز درمانی بیش‌تر را ندارد. به بنیاد می‌رویم می‌گویند بودجه تامین نشده.»

حق‌شناس یکی دیگر از جانبازان می‌گوید: «من ۵ میلیون درآمد ماهانه دارم که از این مبلغ، بیش از ۳ میلیون هزینه دارو و درمانم را پرداخت می‌کنم. وقتی با فاکتورهایم به مراکز بیمه دی مراجعه می‌کنم، می‌گویند فعلا از پول خبری نیست و حتی فاکتورها را دلشان بخواهد می‌گیرند، دلشان هم نخواهد نمی‌گیرند. وقتی این شرکت بیمه توان مدیریت چنین وضعی را ـ که در بنیاد سابقه طولانی دارد ـ در خود نمی‌بیند؛ چرا باید دوباره در مناقصه شرکت کند و اتفاقا دوباره هم برنده شود؟!»

در پی این مشکلات با معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید تماس گرفتیم تا علت این مشکلات را جویا شویم، اما پاسخ درستی داده نشد. فردی که پشت خط با ما صحبت کرد، گفت: باید برای پرسیدن سوالاتتان با روابط عمومی بنیاد شهید نامه‌نگاری کنید.

این در حالی است که موضوع خدمات درمانی این قشر، وام مسکن و یا مسأله اشتغال نیست که با یک پروسه خسته ‌کننده اداری راهش طی شود تا شاید در آخر پس از سال‌ها حل شود یا نشود. این دور باطل می‌تواند لحظات سخت یک جانباز صعب‌العلاج را تلخ‌تر کند. آیا نمی‌شود با یک برنامه‌ریزی درست و برآورد شفاف هزینه‌های این بخش، یک‌بار برای همیشه این موضوع حل و فصل شود؟

انتهای پیام/

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ایثارگران خدمات درمانی بنیاد شهید خدمات درمانی بنیاد شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۴۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری زمین به خانوار‌های ایثارگر در آذربایجان شرقی

همزمان با سفر وزیر راه و شهرسازی به آذربایجان شرقی و با حضور سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و سرپرست شرکت مادر تخصصی عمران شهر‌های جدید ایران ۵۹ قطعه زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد.

 در این مراسم که در فرهنگسرای هشت بهشت شهر جدید سهند برگزار شد به صورت نمادین چند فقره از قرارداد‌های واگذاری قطعات مسکونی در این شهر اهدا شد.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در آیین واگذاری این زمین‌ها گفت: در این مرحله به ۱۷۷ ایثارگر مشمول ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی مسکن زمین واگذار شد و طبق توافقی که با شرکت عمران شهر جدید سهند صورت گرفته پس از انجام فرآیند اداری در مراحل آتی ۴۲۳ نفر از ایثارگران واجد شرایط نیز صاحب زمین برای ساخت مسکن خواهند شد.
 
 سلمانی افزود: به غیر از این توافق که حاصل یک اقدام ابتکاری در سطح استان بود مصوبه پنجمین جلسه کارگروه مسکن ایثارگران در تاریخ بیست و دوم آبان ۱۴۰۲ با امضای معاون محترم رئیس جمهور و ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرعامل وقت شرکت مادر تخصصی عمران شهر‌های جدید ایران مقرر داشته که در اجرایی شدن مفاد ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران شرکت عمران شهر جدید سهند زمین مسکونی ۷ هزار نفر از ایثارگران واجد شرایطِ آذربایجان شرقی را واگذار کند که بنیاد شهید استان پیگیر تحقق این مصوبه در اسرع وقت است.
 
وی یادآوری کرد: حدود ۲۵۰۰ ایثارگر ساکن در آذربایجان شرقی در اولویت نخست واگذاری مسکن قرار دارند و بیش از ۵۵۰۰ ایثارگر استان در اولویت‌های بعدی واگذاری مسکن در آذربایجان شرقی هستند.
 
وی یادآوری کرد: در سنوات گذشته مجموعاً نزدیک به ۵۰۰ نفر از ایثارگران مشمول ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در آذربایجان شرقی صاحب مسکن شدند و امیدواریم با همکاری مناسب ادارات و مجموعه‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی در استان تامین مسکن همه ایثارگران واجد شرایط استان تحقق یابد.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی افزود: قانون تکلیف تامین زمین برای مسکن جامعه ایثارگران را بر عهده وزارت راه و شهرسازی قرار داده است و بنیاد شهید تحقق این تکلیف قانونی را با جدیت دنبال می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • موانع تامین مسکن ایثارگران در شهر جدید سهند بررسی شد
  • بازدید مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح های اقتصادی ایثارگران در سیستان
  • واگذاری زمین به خانوار‌های ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی
  • واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت