Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهندس فرزاد اسدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به‌دلیل کامل نشدن طرح هنوز برآورد دقیقی از میزان خرید نان و مصرف آرد از طریق دستگاه کارتخوان نمی توان ارائه داد.

وی نداشتن پروانه کسب و مشکلاتی در شماره تلفن همراه برای اتصال به سامانه شاپرک را از جمله دلایل برای مجهز نشدن تمامی واحدهای نانوایی استان عنوان کرد و گفت: برخی از واحدهای نانوایی هم برای اجرا نشدن طرح به عمد اقدامی برای رفع مشکلات شان و نصب کارتخوان هوشمند یارانه ای نان انجام نمی دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گیلان گفت: مهلت ۴۵ روزه ای به این واحدهای نانوایی برای رفع مشکلات در نصب و تجهیز به کارتخوان هوشمند داده شد که اکنون حدود ۲۵ روز آن گذشته و فقط ۲۰ روز مهلت دارند تا اشکالات را رفع کنند.

اسدی تاکید کرد: در صورتی که این واحدهای نانوایی در مهلت یاد شده به دستگاه کارتخوان هوشمند مجهز نشوند، سهمیه آرد یارانه ای آن‌ها قطع می شود.

وی با بیان اینکه ۶ ماه نخست سال به دلایلی همچون فعالیت های کشاورزی، جمعیت شناور و حضور گردشگران و مسافران مصرف نان در استان بیشتر می شود  افزود: با اجرای این طرح  و تعداد تراکنش ها نسبت به سهمیه تعلق گرفته، می توان آماری از تخلفات و مصرف واقعی نان مردم بدست آورد که البته به‌دلیل کامل نشدن طرح در استان هنوز این آمار را نمی توان بطور دقیق اعلام کرد.

اسدی تکرار تراکنش های یک کارت، اشتباه در ثبت نان و دریافت وجه بیشتر از مشتریان را از جمله تخلفات انجام شده واحدهای نانوایان در اجرای طرح مدیریت هوشمند آرد یارانه ای عنوان کرد و گفت: اختلاف قیمت بسیار آرد آزاد با آرد یارانه ای موجب می شود تا تخلفاتی همچنان در حوزه آرد داشته باشیم .

وی با اشاره به شلوغی نانوایی ها در استان گفت: این شلوغی به دلیل مراجعه مردم  به نانوایی ها در ساعاتی خاص  است که به طور مثال بیشتر  واحدهای نانوایی در ساعت ۱۶ تا ۱۸ و ۳۰ دقیقه  خلوت هستند و بیشترین مراجعه های مردمی برای خرید نان از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه تا ۲۳  است. 

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی با بیان اینکه مشکلی در تامین آرد نداریم، اظهار داشت: با دستور وزارت کشور و تصمیم کارگروه آرد و نان، شرکت غله حدود ۳۰ هزار کیسه آرد بیشتر، نسبت به خردادماه در اختیار واحدهای نانوایی استان قرار داده است تا کمبودی در این حوزه ایجاد نشود  

حدود چهار هزار و ۲۰۰ واحد نانوایی در گیلان فعال است و طرح هوشمند سازی یارانه ارد سنتی از شانزدهم خرداد ماه در گیلان آغاز شد.

برچسب‌ها رشت آرد گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت آرد گیلان رشت آرد گیلان واحدهای نانوایی کارتخوان هوشمند یارانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۶۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند

      به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: هزار و ۶۴۵ حلقه چاه آب مجاز صنایع در استان واجد شرایط هوشمندسازی هستند که تاکنون ۸۸۲ فقره از این تعداد به کنتور هوشمند مجهز شده و ۷۶۳ حلقه چاه صنایع هنوز به کنتور هوشمند مجهز نشده اند.   محمد علی نعمت‌نژاد افزود: طبق مصوبه کمیته تخصصی کارگروه ملی سازگاری با کم آبی مقرر شده چاه های آب تمام صنایع استان خراسان رضوی تا پایان مهر امسال به کنتور هوشمند تجهیز شوند.   مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی ادامه داد: طبق این مصوبه، صنایع متخلف با قطع برق روبرو خواهند شد.   نعمت نژاد گفت: ۹۶ درصد چاه‌های کشاورزی در استان خراسان رضوی نیز برای جلوگیری از برداشت بی‌رویه و غیر اصولی آب از منابع زیرزمینی، به کنتور هوشمند مجهز شده است.   او افزود: فرو نشست زمین از تبعات برداشت غیر اصولی آب از منابع زیرزمینی است و طبق برآوردهای انجام شده، نرخ فرو نشست زمین در بخش مرکزی دشت مشهد بین ۱۵ تا ۱۷ سانتی‌متر در سال است، درحالیکه که ۵۰ درصد جمعیت استان در همین بخش ساکن هستند.   مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گفت: عمده فشار برنامه‌های کنترل و مدیریت مصرف آب و تعادل آبخوان بر روی بخش کشاورزی است، بخش‌های شرب و صنعت نیز باید نقش خود را در این زمینه ایفا کنند.   خراسان رضوی هفت درصد گستره کشور را داراست که ۷۶ درصد آن خشک و بقیه دارای اقلیم نیمه خشک است، ۳۷ حوضه آبریز در خراسان رضوی وجود دارد که به دلیل برداشت بی رویه از منابع آب زیرزمینی، این آبخوانها دچار افت شدید شده و ۳۴ محدوده از ۳۷ محدوده در حالت ممنوعه و ممنوعه بحرانی قرار دارد.

دیگر خبرها

  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها در یزد
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها
  • ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی تشکیل شد
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • سفره همدانی‌ها با نان سبوس‌دار کامل می‌شود
  • عدم کفایت مستمری نهادها و یارانه نقدی برای پوشش فقرمطلق
  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود
  • تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند
  • هزار و ۶۴۵ حلقه چاه آب مجاز صنایع در خراسان رضوی واجد شرایط هوشمندسازی هستند
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا