Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از کشاورزان خواست جهت ثبت اطلاعات کشت جدید محصولات به مراکز جهادکشاورزی مراجعه کنند.

حسین صالحی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از کشاورزان منطقه درخواست کرد قبل از هرگونه تصمیم گیری و برنامه ریزی برای انجام کشت محصولات کشاورزی در سال زراعی پیش رو، به مرکز جهاد کشاورزی مربوطه و کارشناس پهنه و ناظر کشاورزی روستای خود مراجعه کنند و در ادامه گفت: کشاورزان  با ثبت آمار و اطلاعات، مشورت فنی و علمی، برنامه ابلاغی سطح و میزان تولید انواع محصولات کشاورزی را دریافت و رعایت کنند، تا در زمان برداشت و تولید محصول خصوصاً محصولات پرخطر و دارای ریسک در بازار از جمله؛ سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی و هندوانه با مشکل فروش و عرضه محصول تولیدی خود مواجه نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان اظهار کرد: با توجه به بحران جهانی غذا که تحت تاثیر مناقشات سیاسی و درگیری نظامی رخ داده در دو کشور برتر تولید کننده محصولات غلات و دانه های روغنی (روسیه و اوکراین)  کشت محصولات استراتژیک در دستور کار و مورد حمایت است.

صالحی در ادامه نیز از وجود بسته های حمایتی و خرید تضمینی محصولات استراتژیک و اساسی کشت غلات و دانه های روغنی خبرداد و گفت: با توجه به ظرفیت بالای استقبال بازارهای جهانی در زمینه خرید این محصولات، ارز آوری به کشور  و ضرورت توجه به برنامه ها و سیاست های ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی، لازم است که کشاورزان منطقه ضمن مراجعه و اخذ مشورت از کارشناسان مستقر در مراکز جهاد کشاورزی مربوطه، نسبت به دریافت توصیه های فنی و اجرایی و بهره مندی از مساعدت های دولتی در زمینه تولید محصولات غلات و دانه های روغنی قبل از آماده سازی زمین و شروع تاریخ کاشت اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها اخبار شهرستان ها کرمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۷۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: برای مقابله با آفت و ایجاد شرایط لازم برای رسیدن به تولید بالا در نخلستان‌‌ها ۹ میلیارد ریال اعتبار برای عملیات هرس و تکریب نخل‌ها تخصیص یافته است. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگویی با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به وضعیت نخلستان‌های استان بوشهر یادآور شد: در زمان حاضر 8 هزار هکتار از نخلستان‌های استان بوشهر درجه 2 در شهرستان‌های دشتستان، تنگستان، دشتی، بوشهر و جم وجود دارد که به اصلاح بستر باغ و عملیات نوسازی و بهسازی نیاز دارند.

وی با بیان اینکه مدیریت باغات درجه 2 خرما ضعیف است و برخی از نخل‌ها تکریب نشده‌اند گفت: همین امر عاملی برای ایجاد آفت‌ها شده، بنابراین بهبود سازی و بهینه کردن شرایط باغ برای رسیدن به عملکرد بالاتر الزامی است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: با همکاری اعتبار استانی به مبلغ 9 میلیارد ریال با مشارکت باغداران برای اجرا عملیات تکریب نیاز به همت بیشتر باغداران برای همکاری با جهاد کشاورزی داریم.

توکلی تغذیه نخیلات، هرس، تکریب، آرایش و تنک کردن نخیلات و پوشش‌دهی خوشه خرما را یکی از برنامه‌های مهم در مدیریت نخل‌ها دانست و تأکید کرد: حمایت از کشاورزان و رفع مسائل و موانع در جهش تولید مورد توجه ویژه قرار دارد.

وی پایش مستمر ‌بررسی وضعیت آفت قرنطینه‌ای سوسک سر خرطومی حنایی در نخیلات استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: ردیابی و پایش روزانه نخیلات توسط کارشناسان در حال اجراست و آموزش و توصیه‌های لازم به بهره‌برداران ارائه می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از کشاورزان خواست ضمن پایش مداوم درختان نخل و عمل به هشدار‌ها و توصیه‌های کارشناسان این سازمان، در صورت مشاهده علائم خسارت آفت با مشورت کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی نسبت به مدیریت اصولی کنترل آفت اقدام کنند.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • حمل محصولات کشاورزی گلستان، برنامه ریزی های لازم را می خواهد
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • اتمام حجت معاون قضایی دادگستری کرمان پیرامون اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌های مدیران
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود