Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا،عبدالرضا روشن نژاد روز سه شنبه در همایش مدیران امور اراضی سراسر کشور که در مجموعه دهکده ورزشی شهرستان چهارباغ برگزار شد، با بیان اینکه کارهای خطیر و حساسی به آن ها سپرده شده است، افزود: یک تخریب در یک روز هزینه گزافی دارد به طوریکه امروز در نزدیکی همین مجموعه شاهد عملیات تخریبی بودیم که بالغ بر ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان هزینه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هزینه های موجود را برای ادوات و ماشین آلاتی همچون لودر، خاور، جرثقیل و ادوات لازم اجرای احکام و جابجایی ها عنوان کرد و گفت: برای اجرای تبصره دو تدبیری اندیشیده شود و کاری شود زیرا با این سبک و سیاق سازمان های جهاد کشاورزی از نظر مالی امکان استطاعت مالی این حجم عملیات را ندارند.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان البرز اظهار داشت: سازمان امور اراضی کشور هزینه های تخریب و رفع تصرف ها را پرداخت می کند ولی این هزینه در زمان خودش پرداخت نمی شود و با کمی تاخیر پرداخت می شود.

وی در ادامه بیان اینکه مشکلات و مسایل در استان ها مشابه است، گفت: امور اراضی کشور و استان ها در حال پوست اندازی است و نیروهای با تجربه و کهنه کار که دارای دانش فنی بسیار بالا هستند به واسطه بازنشستگی یا هر علت دیگری از این مجموعه در حال جدا شدن هستند.

عبدالرضا روشن نژاد افزود: این موضوع تهدیدی برای مجموعه امور اراضی کشور است ولی جایگزینی افراد جوان تر نیز این فرصت را می دهد که شادابی به این بخش وارد شود ضمن اینکه باید دید که این افراد جوان و جدید تجربه و پختگی افراد سابق را داشته و یا نیروسازی و تربیت نیرو انجام شده است.

وی اظهار داشت: بایستی برنامه ریزی و تدبیر لازم برای توانمندسازی و کسب دانش فنی در این بخش برای جوانان انجام شود ضمن اینکه این نیروهای جوان از نظر امنیت شغلی در پایین ترین سطح قرار دارند.

همایش مدیران امور اراضی کشور به مدت ۲ روز در استان البرز ادامه دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی تصرف اراضی اراضی کشاورزی قلع و قمع استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تصرف اراضی اراضی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی تصرف اراضی اراضی کشاورزی قلع و قمع استان البرز امور اراضی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۷۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه


 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه  ، حمیدرضا کریمی در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، افزود: در این راستا شرکت آب منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را جهت انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد.
دادستان کرمانشاه تصریح کرد: باتوجه به پیامد‌های منفی حفرچاه‌های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است.
وی یادآورشد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌های آب کشاورزی استان براساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد.
به گفته این مقام قضایی، اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است.
کریمی در ادامه اشاره‌ای هم به اجرای طرح کاداستر (حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در شش ماه دوم سال ۱۴۰۲ و سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان‌ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد.
وی در ادامه بر لزوم پیشگیری از تغییرکاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند از هرگونه ارائه خدمات و برقراری انشعاب برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز نگرفته اند، خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت.
مدعی العموم استان اعلام کرد: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند.

دیگر خبرها

  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد
  • رفع تصرف ۱۰۰۰ متر از اراضی ملی منطقه گشت رودخان فومن