Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو-ساعت‌های هوشمند اکنون به بسیاری از ویژگی‌های سلامتی مجهز شده اند. با این حال، هنوز نمی‌توان آن‌ها را به عنوان جایگزین کاملی برای ابزار‌های پزشکی نظارت بر سلامتی دانست.

به گزارش فرارو، مدتی است که ساعت‌های هوشمند شروع به ارائه حسگر‌هایی مانند SpO2 کرده اند. اما هنوز هیچ ساعت هوشمندی نتوانسته با سنسور SpO2 خود به جایگزین مطمئنی برای ابزار‌های پزشکی تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرین گزارش نشان می‌دهد که گلکسی واچ ۴ می‌تواند به ابزاری مفید برای اهداف پزشکی تبدیل شود. در مطالعه‌ای که اخیرا توسط مرکز پزشکی سامسونگ و سامسونگ الکترونیکس انجام شده و در مجله علمی بنیاد ملی خواب (NSF) به چاپ رسیده است، با آزمایش ۹۷ بزرگسال مبتلا به اختلالات خواب به این نتیجه رسیدند که گلکسی واچ ۴ به طور بالقوه می‌تواند به غلبه بر هزینه‌های بالای مربوط به ابزار‌های سنتی که برای اندازه گیری استفاده می‌شود، کمک کند.

گلکسی واچ ۴ مجهز به یک ماژول پالس اکسیمتر بازتابی است که هنگام استفاده از ساعت با پوست انسان مرتبط می‌شود. سنسور SpO2 دارای هشت فتودیود است که نور منعکس شده را حس کرده و با فرکانس نمونه برداری ۲۵ هرتز سیگنال‌های PPG را دریافت می‌کند. محققان دریافتند که اطلاعات دریافت شده توسط ساعت هوشمند سامسونگ با دستگاه‌های پزشکی سنتی برابری می‌کند. آن‌ها ثابت کردند که گلکسی واچ ۴ می‌توان میزان اشباع اکسیژن خون را در خواب به طور دقیق اندازه گیری کند. این قابلیت به کاهش هزینه‌های پزشکی بیماران کمک خواهد کرد.

آپنه یا وقفه تنفسی خواب، یک اختلال شایع در خواب است که تقریبا ۳۸ که درصد بزرگسالان از آن رنج می‌برند. این شرکت همچنین در حال توسعه یک ساعت هوشمند جدید مجهز به سنسور دمای بدن است. جدید بودن این فناوری باعث می‌شود که نتوان به این زودی به عنوان یک دستگاه نظارتی روی آن حساب کرد.

منبع: wccftech

منبع: فرارو

کلیدواژه: گلکسی واچ ۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۰۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ببینید | تدابیر پیشگیری از خواب آلودگی بهاری
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • خواب آلودگی راننده پژو جان پاکبان گرگانی را گرفت
  • ریتم شبانه‌روزی یا ساعت بدن چیست؟
  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود