Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

بهرام عین‌االهی روز چهارشنبه در اجلاس معاونان و مدیران بین‌المللی دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان‌های تابعه در سالن دارالفنون دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: در برخی جوامع شناخت صحیح از جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد و دشمنان با امپراطوری رسانه‌ای خود علیه جمهوری اسلامی تبلیغات می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از وزارت بهداشت، وی با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت گفت: ایران دارای یکی از پیشرفته‌ترین نظام‌های سلامت به شمار می‌رود و حوزه سلامت ما از قوی‌ترین حوزه‌ها در منطقه است.

وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم تقویت حوزه بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی افزود: در دانشگاه بسیاری از فعالیت‌ها می‌توانند پیوست بین‌الملل داشته باشد. همه زیرساخت‌ها در حوزه سلامت تکمیل است و نیازمند ایجاد مدیریت و سیستم هستیم.

عین‌اللهی بر لزوم آمایش در بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌ها تاکید و تصریح کرد: هر منطقه از کشور دارای مزیت‌های خاص خود است و بومی‌سازی و ارتقای آموزش در بین‌المللی‌سازی اهمیت دارد. وقتی از بین‌الملل‌سازی سخن می‌گوییم همه توجهات به سمت جذب دانشجو معطوف می‌شود در حالی که جذب دانشجو یکی از ارکان مهم بین‌المللی‌سازی است اما تنها رکن نیست.

وی با بیان اینکه باید جذب دانشجوی خارجی با برنامه و هدفمند باشد، تصریح کرد: باید به گونه‌ای هدف‌گذاری کنیم که یک دانشجوی خارجی پس از دوران تحصیل خود به مبلغ ایران تبدیل شود.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه باید زیرساخت های بین المللی سازی ایجاد شود، گفت: با همکاری وزارت امور خارجه می‌توان در حوزه سلامت از طریق سفارتخانه‌ها و کنسول‌گری‌ها دیپلماسی سلامت را توسعه داد.

وی با بیان اینکه هر دانشگاه باید شناسنامه سیاستی خود را ارائه کند، افزود: دانشگاه‌ها برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت ارائه دهند و دیدگاه ما این است هیچ مرزبندی بین دانشگاه‌های کشور وجود ندارد و هر دانشگاهی با توجه به امکانات می تواند برنامه خود را بنویسد.

وزیر بهداشت با اشاره به حمایت از شرکت‌های دانش بنیان گفت: کارهای شایسته ای در حوزه تولید دارو انجام شده و علاوه بر تامین نیاز داخل باید به سمت صادرات حرکت کرد؛ چرا که تقاضای بسیاری برای استفاده از داروی ایرانی به ویژه در بازارهای منطقه وجود دارد.

عین‌اللهی با بیان اینکه از همکاری بین دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه‌های منطقه ای استقبال می‌کنیم، افزود: باید استادان و دانشمندانمان نقش دیپلماسی علمی را به عهده گیرند؛ به این معنا که ابتکارات علمی را با عشق به آرمان های ملت و به انگیزه تحقق اهداف کشور دنبال کنند.

وزیر بهداشت گفت: بحث فرهنگ از بحث بین المللی سازی جدا نیست و باید برای بین المللی سازی پیوست فرهنگی در نظر بگیریم.

ایران می‌تواند کانون صنعت گردشگری پزشکی در منطقه باشد

رییس شورای راهبردی روابط خارجی نیز با بیان اینکه می‌توانیم به کانون صنعت گردشگری پزشکی در منطقه تبدیل شویم، گفت: این صنعت می تواند هم برای ما درآمدزایی کند و هم چهره علمی ایران را به دنیا بهتر معرفی کند.

کمال خرازی با اهمیت‌ خواندن دیپلماسی علم و فناوری اظهار داشت: علم و فناوری یکی از مولفه های قدرت است. کشورها تلاش می‌کنند با علم و فناوری روابط خود را با سایر کشورها تنظیم و اقتدار خود را نشان دهند.

رییس شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر اینکه از ابتدای انقلاب تاکنون توجه بسیار زیادی بر توسعه علم و فناوری شده و توانسته سبب اقتدار ایران شود، عنوان کرد: امروز اقتدار ایران در حوزه پزشکی بر کسی پوشیده نیست اگر ما در حوزه پزشکی به ویژه در تولید دارو و تجهیزات پزشکی تصمیمات راهبردی نگرفته بودیم تا چه اندازه کشور را به بیرون از مرزهای خود محتاج می‌کردیم؟

خرازی تاکید کرد: امروز ایران یکی از پیشتازترین کشورها در حوزه پزشکی تولید دارو و تجهیزات پزشکی است.

وی با تاکید بر اینکه سیاست جمهوری اسلامی توسعه علم و فناوری است، خاطرنشان کرد: کشور دارای استعدادهای بی نظیری در حوزه های مختلف است اما آنگونه که باید و شاید در حوزه علم و فناوری سرمایه گذاری نکردیم زیرا که زیرساخت های خوبی برای توسعه علم و فناوری در کشور وجود دارد.

رییس شورای راهبردی روابط خارجی با بیان اینکه علم و فناوری در حکمرانی و احراز اقتدار از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: جذب دانشجوی خارجی یکی از وسایل توسعه علم و فناوری است البته در این حوزه از وضعیت خوبی نیز برخوردار هستیم ما باید از لحاظ رسیدگی و ایجاد روابط انسانی بیشتر تلاش کنیم تا این دانشجویان به مبلغی توانمند برای کشور تبدیل شوند.

خرازی با بیان اینکه می‌توانیم به کانون صنعت گردشگری پزشکی در منطقه تبدیل شویم تصریح کرد: این صنعت می تواند هم برای ما درآمدزایی کند و هم چهره علمی ما را به دنیا بهتر معرفی کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: وزیر بهداشت داروی ایرانی توسعه علم و فناوری بین المللی سازی جمهوری اسلامی وزیر بهداشت دانشگاه ها حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۱۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی و عملیاتی در جهان اسلام تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت در دیدار با رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، با اشاره به اهمیت توسعه پژوهش در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: فعالیت‌های تحقیقاتی و مستندسازی پژوهشی با توجه به تحریم‌ها و چالش‌های مختلف موجود، توسعه یافته است.

وی، اقدامات عملیاتی و کاربردی در حوزه پژوهشی و فناوری را در پیشبرد اهداف این حوزه ضروری خواند و با تاکید بر اهمیت گام برداشتن در مسیر توسعه دانش  و مقالات علمی، از روند افزایشی تعداد مقالات و تحقیقات علمی در مجموعه سلامت فارس با شیب معناداری خبر داد.

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) نیز در این نشست، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز را ریشه تنومند حوزه علمی استان و کشور معرفی و بر تلاش برای افزایش همکاری و اقدامات مشترک این موسسه با مجموعه سلامت فارس تاکید کرد.

سید احمد فاضل‌زاده از برگزاری ۱۵ نشست مشترک مسئولان موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) با مراکز عالی علمی در استان‌های مختلف کشور خبر داد و بر تداوم نشست مشترک با محوریت مشارکت داده‌ها و تبادل تجربه‌ها، دانش و علم تاکید کرد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در این حوزه، گزارشی از معرفی فعالیت‌های موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) با محوریت رصد و پایش وضعیت علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی و همچنین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان فارس ارائه داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی