Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین کارگروه مجمع زنان دفتر نمایندگی ولی فقیه دراستان برگزار شد دراین کارگروه حجت الاسلام علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان ونیز خانم علاسوند عضو شورای فرهنگی زنان کشور وجمعی از زنان فرهیخته عضو مجمع زنان کرمان نیز حضورداشتند.

شفیعی دبیرکارگروه با اشاره به تشکیل ۷ کمیسیون زیرمجموعه این مجمع گفت: این کمیسیون‌ها در طول سال جلسات متعددی را برگزار و درحوزه‌های مختلف تصمیم سازی و برنامه ریزی برای جامعه زنان مداخله می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او این کمیسیون‌ها را کمیسیون فرهنگی تربیتی، اجتماعی، رسانه وفضای مجازی، اقتصاد ،اشتغال وتوانمندسازی، آموزش وپژوهشی وحقوقی ذکر کرد.

در این جلسه نماینده ولی فقیه دراستان نیز ازبرگزاری جلسات مجمع و دغدغه مندی در حوزه زنان حمایت کرد.

 حجت الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی گفت: هرآنچه درجامعه امروز با آن مواجه هستیم می‌تواند با نگاه ویژه به زنان در خانواده به بهترین شکل پیش برود.

خانم علاسوند عضو جامعه زنان شورای فرهنگی کشور وعضو پژوهشکده زنان کشور نیز گفت: در برخی صحبت‌های رهبری از برخی حوزه‌ها تعبیر به جبهه می‌شود که این کلمه کاملا هوشمندانه بکاربرده می‌شود، چون جبهه مرزبندی‌های سیاسی و اجتماعی نداشته وجایی تشکیل می شود که همه احاد در آن بخش احساس خطر می کنند.

او علت برخی ناکارآمدی‌ها در حوزه زنان را تسری ندادن مطالعات وپژوهش‌ها به بدنه جامعه ذکر کرد.

علاسوند گفت: مسئولان باید با نگاه فراگیرتری در مجامع زنان حضور یافته وبه برنامه ریزی و تصمیم سازی برای جامعه زنان ایرانی بپردازند.

او با اشاره به اینکه کرونا در کنار معایبی که داشت به تقویت بنیه نرم افزاری مطالعات علمی جامعه کمک کرد گفت: باید اساس کار برای زنان برمبنای بانک‌های اطلاعاتی و آماری باشد.

علاسوند دغدغه جمعیت برای پژوهشکده زنان کشور را متعلق به ۲۰ سال قبل ذکر کرد و گفت: مساله جمعیت برای سال‌های متمادی دغدغه ما بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حجاب و عفاف زنان فرهیخته نماینده ولی فقیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۶۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سالمندی سالم در تبریز

 فرهودی در جلسه‌ اطلاع رسانی برگزاری کنگره‌ سالمندی سالم گفت: این کنگره با هدف رسیدن به سالمندی سالم توسعه دانش در حوزه سالمندی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های کشوری و بین المللی برگزار می‌شود.

 وی افزود: این کنگره در بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برگزار خواهد شد و بزرگترین رویداد علمی در حوزه سالمندی در سطح ملی و منطقه‌ای می‌باشد که زمینه تبادلات علمی و بهره گیری از توانمندی‌ها و تجارب ارزشمند کشوری و جهانی را فراهم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه جمعیت سالمند کشور طی پنجاه سال گذشته در سنین ۶۰ سال به بالا ۶.۳ و ۶۵ سال به بالا ۶.۴ برابر شده است گفت: جمعیت کل کشور ۴.۲ برابر است که نشان می‌دهد جمعیت سالمند به صورت قابل توجهی افزایش پیدا کرده است.

فرهودی ادامه داد: اکنون ۱۰ میلیون نفر از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند که سرعت چند برابر آن در کشور نگران کننده است و پیش بینی می‌شود در سال ۱۴۳۰ ما سه برابر جمعیت فعلی سالمند داشته باشیم.

وی با بیان اینکه افزایش جمعیت سالمندی تبعات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را در پی دارد خاطرنشان کرد: مدیریت تبعات سالمندی نیازمند عزم عمومی و حاکمیتی است که به نوعی مسئولیت اجتماعی همگانی هم محسوب می‌شود. 

رئیس پژوهشکده سالمندی دانشکده علوم پزشکی تبریز اذعان کرد: این پژوهشکده سال ۱۳۹۵ با حساسیت به موضوع سالمندی در دانشگاه علوم پزشکی با سه مرکز تحقیقاتی آغاز به کار کرد که اخیرا یک مرکز تحقیقاتی دیگر به این پژوهشکده اضافه شده است.

وی مرکز تحقیقات علوم اعصاب، روان پزشکی، طب فیزیکی و توانبخشی و مرکز تحقیقات طب تلفیقی در سالمندی را از چهار مرکز زیر مجموعه این پژوهشکده برشمرد و بیان کرد: با برگزاری این کنگره سعی می‌کنیم نگاه جامعی به مقوله‌ سالمندی داشته باشیم و با درگیر کردن گروه‌های هدف در این زمینه حل مشکلات سالمندی را به ثمر برسانیم.

وی افزود: با تشکیل میزگرد‌هایی در ارتباط با سالمندی، هدف اصلی ما حساس سازی مسئله سالمندی در جامعه است که به این مقوله صرفا با نگاه مشکل و چالش نگاه نکرده بلکه به عنوان فرصتی برای سالم سپری کردن سالمندی صورت گیرد.

وی ارسال خلاصه مقالات را ۴۳۰ مورد، پروپوزال ۶۸، ایده ۴۹ و تجارب موفق را ۱۷ مورد اعلام کرد که بیشترین ارسال آثار از آذربایجان شرقی بوده اما از شهر‌ها و حتی کشور‌های دیگر هم به این کنگره آثار ارسال شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • برگزاری خاکریز امنیت ۸ در گیلان
  • برگزاری «خاکریز امنیت ۸» در گیلان
  • لاله زار دومین ایستگاه سرد کشور
  • برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سالمندی سالم در تبریز
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا (ع) برگزار شد
  • آغاز به کار ستاد برگزاری دومین کنگره شهدای چهارمحال و بختیاری
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا(ع) برگزار شد
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • برگزاری دومین جلسه کارگروه نظارت و صیانت با حضور رئیس فدراسیون فوتبال
  • آشنایی نسل جوان جامعه با ایثارگری‌های شهدا