Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@13:11:58 GMT

برداشت مکانیزه ۱۸۵ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۱۰۵۰۲

برداشت مکانیزه ۱۸۵ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان

ایسنا/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره برداشت مکانیزه ۱۸۵ هزار هکتار از شالیزارهای استان، گفت: در راستای ورود دانش به عرصه های تولید، رقم های پر پتانسیل و با کیفیت بالا را در دستور کار قرار دادیم.

صالح محمدی در حاشیه آیین برداشت مکانیزه برنج در روستای آبکنار شهرستان بندرانزلی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار در استان گیلان وجود دارد، اظهار کرد: امسال در سطح شالیزارهای استان نشاء مکانیزه ۱۷۵ هزار هکتاری صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با توجه به شرایطی که بر اقتصاد دنیا و کشور حاکم است معرفی ارقام جدید در شالیزارهای استان گیلان را در دستور کار داریم.

وی با بیان اینکه امروزه اقتدار کشورها در کنار اقتدار نظامی، اقتدار غذایی هم هست، تصریح کرد: نمی‌توانیم عرصه های تولید را اضافه کنیم همین عرصه ها را باید حفظ نگهداری کرده و در همین راستا افزایش محصول را در واحد سطح در دستور کار خودمان داریم.

محمدی تاکید کرد: تا ۹۰ درصد شالیزارهای استان با ارقام بومی و محلی نشا می‌شوند و به لحاظ کیفیت و بازار پسندی جایگاه بسیار خوبی دارد اما عملکرد ما در این ارقام کیفی، پایین است و یک سری مخاطرات دارد.

وی گفت: حساسیت به خوابیدگی و ورس در برابر باران و باد و تنش‌های مکانیکی همچنین حساسیت به آفات و بیماری ها از جمله این مخاطرات هستند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به برداشت مکانیزه ۱۸۵ هزار هکتار از شالیزارهای استان، گفت: در راستای ورود دانش به عرصه های تولید، رقم های پر پتانسیل و با کیفیت بالا را در دستور کار قرار دادیم.

محمدی تصریح کرد: استفاده از این ارقام در کنار توجه به انجام فعالیت‌های کشاورزی به صورت مکانیزه باعث می شود درآمد کشاورز و بهره وری بیشتر شده و هزینه ها کاهش یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی برنج برداشت برنج برداشت نخستین کشت مکانیزه برنج شالیزارهای استان برداشت مکانیزه دستور کار هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۰۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به سطح زیر کشت زعفران در استان، گفت:سطح زیر کشت زعفران حدود ۸۰۰ هکتار است و سالانه بیش از ۳ تن و ۲۰۰ کیلو زعفران از مزارع استان برداشت می‌شود.

 محمد حسن کیانی فر افزود: بر اساس تقسیمات اقلیمی از ۱۳ اقلیم ۱۱ اقلیم در استان تفکیک شده است که لرستان به دلیل تنوع اقلیمی از لحاظ تنوع گونه‌های دارویی غنی است.

وی گفت:یکی از این گیاهان دارویی زعفران است وتوسعه گیاه دارویی زعفران درآمد زا است و به لحاظ اقتصادی برای کشاورز سودمند است.

کیانی فر افزود: زعفران به دلیل صادرات محور بودن برای کشور و استان ارز آور است،همین امر موجب شده است توسعه کشت زعفران در دستور سازمان جهاد کشاورزی قرار بگیرد‌.

وی متوسط عملکرد زعفران را چهار کیلو در هکتار عنوان کرد و افزود: زعفران لرستان طلای بی نظیری است که با توجه به آزمایشات انجام شده بر روی آن از لحاظ کیفیت در بالاترین رتبه‌ها قرار می‌گیرد.

 

 

دیگر خبرها

  • تصاویر| سراوان از دفن زباله بهسازی شد؛ استان گیلان
  • خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم در خرمشهر
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ jk گل محمدی در خراسان رضوی
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان