Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، سید مسعود حسینی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به هشدارهای هواشناسی و اعلام احتمال بارندگی شدید اظهار کرد: شهرداری همدان در پی اطلاع‌رسانی‌ احتمال وقوت سیلاب در آماده‌باش کامل برای رفع آبگرفتگی‌های معابر و منازل قرار داشت.

حسینی با بیان اینکه سرازیری بارش‌ها از بالای شهر به سمت مناطق کم‌برخوردار به ویژه منطقه سه باعث تشدید آبگرفتگی می‌شود گفت: آبگرفتگی و ورود آب به منازل در نقاطی از شهر به ویژه منطقه سه و چهار رخ داد که با بسیج همکاران عوامل مختلف خدمات شهری، آتش نشانی، امور شهر و مناطق و نواحی آبگرفتگی های داخل منازل رفع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مناطق سه و چهار بیشترین آسیب را از بارندگی می‌بینند عنوان کرد: اصلاح هندسی معابر، آسیب‌شناسی مسیرهای خروجی آب باید در بودجه سال آینده دیده شود تا شاهد این مشکلات نباشم.

شهردار همدان ضمن تقدیر از روابط عمومی برای اطلاع رسانی در خصوص اقدامات شهرداری در پی بارش‌ها افزود: اقدامات لازم برای لایروبی رودخانه ها و ساماندهی از قبل صورت گرفته بود.

وی افزود: در پی این بارش‌ها، اقدامات لازم برای اسکان مسافرانی که در سطح شهر چادر زده بودند در ورزشگاه شهید مدنی شهرداری صورت گرفت.

معاون خدمات شهری شهرداری همدان نیز با اشاره به پیش بینی بارش های سیل‌آسا اظهار کرد: معاون خدمات شهری با هماهنگی مدیران مناطق اقدام به پاکسازی رودخانه ها، کانال‌ها و نهرها کرده است.

حامد جلیلوند با بیان اینکه نقاط پایین‌ بیشترین آبگرفتگی را دارند افزود: با توجه به نقشه طرح تفصیلی در حوزه هدایت و دفع آب‌های سطحی شهر اقدامات خوبی در سال گذشته رخ داده که با لحاظ بودجه ۱۴۰۱ کل موانع آبگرفتگی سطح شهر رفع می‌شود.  

وی تمهیدات لازم و حضور و هماهنگی کامل چهار منطقه و خدمات شهری را عامل کاهش خسارات دانست و گفت: با حضور عوامل و ۵۰ کف کش و آماده باش کامل ماشین آلات بخش خصوصی و خدمات موتوری کمترین آسیب به شهروندان وارد شد.

مدیر منطقه سه همدان نیز با اشاره به اینکه در پی بارش های شب گذشته پس‌زدگی فاضلاب رخ داد گفت: با حضور میدانی شهردار، خدمات شهری، چهار منطقه، امور شهر و اکیپ‌های فوریت‌های سطح منطقه در محل اقدامات لازم برای رفع  آبگرفتگی صورت گرفت.

محمدرضا فیض منش فیض منش ورودی آب به منطقه سه را چند برابر دانست و از آماده‌باش کامل عوامل این منطقه خبر داد و افزود: از هفته گذشته لایروبی رودخانه مفتح و بلوار خلیج فارس انجام شد.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری همدان نیز از آماده‌باش کامل ده ایستگاه آتش‌نشانی خبر داد و عنوان داشت: قبل از بارش ها کف کش ها، هشت خودرو فوریت‌های خدمات شهری، دو دستگاه بیل مکانیکی، دوازده خودروی سبک ناحیه، هشت دستگاه خودروی خدمات شهری در  آمادگی کامل قرار داشتند.

سیدصادق پورسینا افزود: سه ایستگاه بهشت، غدیر و انبار نفت مستقیم درگیر بودند و سایر ایستگاه‌ها و ایستگاه مرکزی به عنوان پشتیبان عمل می‌کردند.

وی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای تخلیه آب منازل افزود: سازمان آتش نشانی در کنار سایر مجموعه شهرداری از آمادگی کامل برای بارش‌های احتمالی برخوردار است.

انتهای پیام/ 3140/

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: اسکان مسافران لایروبی رودخانه آماده باش کامل خدمات شهری آتش نشانی منطقه سه بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۹۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با تعرفه ترجیحی پرستاران در مناطق محروم اظهار کرد: تعرفه ترجیحی با هدف نگه داشت پرستار در مناطق محروم ایجاد شده است. در این طرح تعرفه پرستاران با توجه به میزان محرومیت منطقه‌ای که در آن حضور دارند افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: مناطق محروم تعرفه خاص خودشان را دارند و همه به یک شکل نیستند. تعرفه‌های پزشکی براساس محرومیت شهرها و میزان برخورداری آن ها با یک دیگر متفاوت است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: بخشی از نیرو‌های مناطق محروم را نیرو‌های بومی تشکیل می‌دهند، اما قالب ارائه دهندگان خدمت سلامت در این مناطق بومی نبوده و به صورت اجباری، برای گذراندن طرح یا به صورت اختیاری در آن مناطق حضور دارند. بنابراین وزارت بهداشت برای نگه داشت پرستاران درمناطق محروم باید جذابیت‌های لازم را ایجاد کند که طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم، یکی از همین جذابیت‌ها است.

رحیمی با بیان اینکه بیمارستان‌های مناطق محروم ضریب اشغال کمی دارند افزود: منظور از ضریب اشغال تعداد بیمارانی است که در یک ماه بستری می‌شوند؛ باتوجه به این موضوع اگر به پرستاران این مناطق تعرفه ترجحی هم اضافه شود باز هم نمی‌تواند پاسخگوی نیاز آنها باشد.

وی تصریح کرد: در مناطق کمبرخوردار تجهیزات پزشکی به اندازه لازم وجود ندارد بنابراین مردم به شهر‌های بزرگ‌تر رفته تا خدمات درمانی دریافت می‌کنند در نتیجه تعداد بیماران بیمارستان‌های مناطق محروم کم و سپس تعرفه نیز کاهش می‌یابد اکنون اگر تصور کنیم که تعرفه‌های ترجیحی در همه جا ۱۰۰ درصد افزایش داشته باشد بازهم پاسخگوی هزینه‌زندگی پرستاران نیست. ضریب اشغال در بیمارستان‌های تهران بیشتر از ۷۰ یا ۸۰ درصد است درحالی که همین آمار در مناطق محروم به ۳۰ یا ۴۰ درصد می‌رسد.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور گفت: طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم یک طرح خوب و روبه جلو است؛ اما به عقیده بنده تاثیر مثبتی در جهت حفظ و نگه داشت پرستار در مناطق محروم نخواهد داشت. البته که الان برای قضاوت قطعی بسیار زود است و باید صبر کرد تا نتیجه خروجی سامانه‌های پرداخت مشخص شود.

رحیمی با اشاره به اسکان پرستاران در مناطق محروم یادآور شد: طبق قانون باید اسکان نیروی طرحی با محل کار باشد؛ اما قالباً این قانون اجرا نشده و پرستار مجبور است خانه‌ای اجاره کرده و هزینه اسکان را پرداخت کند. یکی از اقداماتی که می‌تواند ماندگاری پرستار را در مناطق محروم بیشتر کند اسکان است.

وی در پایان به معضل اسکان در شهر تهران اشاره کرد و گفت: حتی در مناطق برخوردار مانند تهران، معضل اسکان وجود دارد. اکنون تعداد پرستاران تهران هم پاسخگوی نیاز این کلانشهر نیست. اگر بخواهیم از شهر‌های دیگر پرستار جذب کنیم، حتما باید به فکر اسکان آنها باشیم. یکی از دلایل کمبود پرستار همین موضوع اسکان است، زیرا تامین مسکن در شهر‌های بزرگ بسیار سخت است، زیرا نسبت به شهر‌های کوچک‌تر اجاره خانه بیشتری را باید پرداخت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • منطقه پردیسان قم صاحب مجتمع نانوایی می‌شود
  • افتتاح چند هزار میلیارد پروژه شهری طی دهه کرامت در قم
  • آماده‌باش کامل شهرداری شیراز برای بارندگی‌های پایان هفته جاری
  • بلیط لحظه آخری، برگه شانس مسافران همیشه آماده ! +توضیحات کامل
  • حضور ۷۷۰ امدادگر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان ۱۳ استان/ اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • اختصاص بودجه ویژه برای مناطق کمتر برخوردار شهر گرگان
  • مهار آتش در هتل محدوده میدان ولیعصر تهران و آخرین وضعیت مسافران آن
  • ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟