Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اعلام کرد: مجوز طرح‌های نیمه‌فعال یا غیرفعال بازنگری و تعیین تکلیف قانونی می‌شود.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی در جمع مدیران این شرکت با بیان اینکه در سال‌های گذشته حدود ۱۵۵ موافقت اصولی احداث طرح‌های پتروشیمی صادر شده است، گفت: کمیته بازنگری مجوزهای طرح‌های پتروشیمی در شرکت ملی صنایع پتروشیمی، ضمن نظارت کامل بر روند فعالیت طرح‌های توسعه‌ای در صنعت، مجوز طرح‌های تعطیل و نیمه‌تعطیل را بازنگری خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر تسریع در تعیین تکلیف طرح‌های غیرفعال از سوی سهامداران این طرح‌ها گفت: سرمایه‌گذاران، سهامداران و شرکت‌هایی که مجوز احداث را دریافت کرده‌اند، باید نسبت به فعال کردن این طرح‌ها اقدام کنند.

معاون وزیر نفت بر عزم دولت در تکمیل زنجیره ارزش و توسعه متوازن صنعت پتروشیمی تأکید کرد و افزود: شرکت ملی صنایع پتروشیمی به‌عنوان تسهیل‌گر و حمایت‌کننده به‌دنبال آن است برنامه‌های توسعه‌ای پیش‌بینی‌شده، در موعد مقرر به بهره‌برداری برسند که در این مسیر دولت از طرح‌های فعال پتروشیمی به‌طور کامل حمایت و پشتیبانی می‌کند.

شاهمیرزایی درباره تعیین تکلیف طرح‌های نیمه فعال یا تعطیل پتروشیمی تصریح کرد: بر اساس قانون، با طرح‌های پتروشیمی غیرفعال برخورد می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی درباره نحوه دریافت مجوز سرمایه‌گذاران برای احداث طرح‌های پتروشیمی افزود: وزارت نفت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی با در نظر گرفتن مواردی نظیر نحوه تأمین خوراک، تخصیص یوتیلیتی، شرایط محیط زیست و انتقال محصولات تنها مراجع قانونی دریافت مجوز احداث طرح‌های پتروشیمی هستند.

وی در ادامه نشست، با اشاره به برگزاری شانزدهمین نمایشگاه ایران‌پلاست از ۳۰ شهریور تا دوم مهرماه امسال گفت: از همه شرکت‌ها، فعالان و علاقه‌مندان برای حضور و برگزاری این رویداد تخصصی و اختصاصی دعوت می‌کنم.

معاون وزیر نفت یادآور شد: تنها راه توسعه صنعت پتروشیمی همگرایی و هم‌افزایی توانمندی‌های تخصصی بخش دولتی و بخش خصوصی است و نمایشگاه ایران‌پلاست با اعتبار جهانی خود در صنایع پلیمری و صنایع پایین‌دست پتروشیمی، محل مناسب برای تحقق اهداف برنامه­‌های راهبردی بلندمدت برای تسلط بر بازار محصولات پتروشیمی است.

گفتنی است که در این نشست مدیران و رؤسای واحدهای کنترل تولید، طرح‌ها، سرمایه‌گذاری، منابع انسانی، صنایع پایین‌دستی، امور مجامع و سهام و روابط عمومی گزارش‌هایی از روند فعالیت‌های جاری مدیریت خود ارائه و دیگر شرکت‌کنندگان نیز نظرها و دیدگاه‌های مختلفی را درباره گزارش‌های ارائه‌شده مطرح کردند.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت ملی صنایع پتروشیمی نمایشگاه ایران پلاست شرکت ملی صنایع پتروشیمی طرح های پتروشیمی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۰۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه

مریم آزادی معاون صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با بیان اینکه موضوع مدیریت مصرف انرژی و خصوصا تامین برق همواره یکی از دغدغه مهم صنایع استان بوده، گفت : از همین رو تعدادی از صنایع شاخص به روش‌هایی از جمله احداث نیروگاه و یا تهیه ژانراتور برای تامین برق خود روی آورده اند.

وی ادامه داد: سه واحد سیمان مدلل، ذوب آهن بیستون و پتروشیمی پلیمر در این زمینه پیشقدم شده و در مجموع سه نیروگاه کوچک با ظرفیت ۵۸ مگاوات شامل نیروگاه ۲۴ مگاواتی در سیمان مدلل، نیروگاه ۲۲ مگاواتی در پتروشیمی پلیمر و نیروگاه ۱۲ مگاواتی در ذوب آهن بیستون در دست احداث بوده که ظرف یک یا دو سال آینده وارد مدار بهره‌برداری خواهند شد.

آزادی تاکید کرد: پتروشیمی بیستون نیز از دیگر واحد‌های متقاضی احداث نیروگاه در کرمانشاه است.

وی افزود: برخی از صنایع بدنبال تامین برق مورد نیاز خود از طریق تهیه ژنراتور هستند که مجموعه کشت و صنعت نازگل نیز در این دسته قرار دارد.

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمانشاه معتقد است، راه‌اندازی این نیروگاه‌ها کمک بسزایی به تامین برق مورد نیاز این صنایع و کاهش فشار به شبکه خواهد کرد و باعث می‌شود این صنایع دیگر در فصل گرما دغدغه خاموشی و محدودیت مصرف برق را نداشته باشند.

آزادی یکی دیگر از اقداماتی که در زمینه مدیریت مصرف انرژی در دستورکار قرار دارد را جایگزینی پساب تصفیه شده به جای آب مورد نیاز صنایع بزرگ اعلام کرد و گفت: این کار قرار است فعلا در سه شهرستان کرمانشاه، هرسین و اسلام‌آبادغرب انجام شود.

به گفته آزادی، در شهرستان اسلام‌آبادغرب پتروشیمی اسلام آباد، در هرسین مجموعه ذوب آهن و در کرمانشاه نیز واحد‌های مستقر در شرق مرکز استان برای دریافت این پساب اعلام تمایل کرده اند.

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمانشاه از ظرفیت کنونی حدود ۲۲ میلیون مترمکعبی پساب تصفیه‌خانه شهر کرمانشاه یاد کرد که می‌تواند نیاز چند واحد بزرگ از جمله پتروشیمی کرمانشاه، پتروشیمی پلیمر، نیروگاه بیستون و زاگرس و همچنین شهرک صنعتی زاگرس را پوشش دهد.

آزادی با بیان اینکه این واحد‌ها متقاضی استفاده از پساب هستند، اظهار کرد: با توجه به سرمایه‌گذاری بالای مورد نیاز برای اجرایی کردن این کار، مقرر شده کنسرسیومی از این واحد‌ها برای انتقال پساب پای کار بیایند و اجرای خط انتقال نیز با همکاری آب و فاضلاب یا آب منطقه‌ای انجام شود.

وی با بیان اینکه اکنون کار در مرحله انتخاب مشاور و برگزاری مناقصات است، ابراز امیدواری کرد، هرچه زودتر استفاده از پساب برای صنایع در کرمانشاه آغاز شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پسوند آبی ها عوض می شود؛ استقلالِ خلیج فارس برابر تیم های عربی!
  • رسمی: خطیر در استقلال ماندنی شد
  • تیم دوم استقلال زنده می‌شود
  • علی‌عسکری: استقلال گوهری برای هلدینگ خلیج فارس است
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند