Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدرضا پاکدل مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، درباره وضعیت پایداری ارتباطات پس از وقوع سیل در این استان اظهار کرد: با توجه به هشدار سطح قرمز اداره کل هواشناسی استان و شروع فعالیت سامانه بارشی در استان یزد و جاری شدن سیل در بیشتر مناطق شهری و روستایی، در بازدیدهای میدانی و ارزیابی‌های فنی توسط حوزه‌های مرتبط و اپراتورهای ارتباطی، قطعی‌های جزئی شناسایی و توسط تیم های امدادی رفع شد و هم اکنون زیرساخت‌های ارتباطی در سراسر نقاط استان یزد پایدار و از پوشش مناسبی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره مصرف داده در روزهای بحرانی سیل به عدد بی‌سابقه ۱۵۰ گیگابیت بر ثانیه، گفت: این رکورد بی سابقه مصرف داده در روزهایی که یزد در گیر سیل بوده، بیانگر پایداری مناسب ارتباطات ثابت و سیار در شرایط بحرانی و همچنین تاثیر دسترسی مردم، نهادهای خدمات رسان و مجموعه مدیریت بحران به زیرساخت‌های ارتباطی و اینترنت پرسرعت برای اطلاع رسانی به‌موقع است.

پاکدل با اشاره به این که اولین نیاز مردم، نهادهای خدمت رسان ‌و مجموعه مدیریت بحران در این شرایط حساس، دسترسی به ارتباطات پایدار و شبکه پرسرعت برای اطلاع رسانی، هماهنگی، سرعت عمل، اعلام هشدار و کاهش خسارات است، گفت: با درخواست استاندار و تایید وزارت ارتباطات، در سه نوبت پبامک‌های اطلاع رسانی و هشدار توسط اپراتورهای تلفن همراه برای عموم مردم ارسال شد.

آمادگی برای رفع قطعی احتمالی در بوشهر

علی سملیان مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان توضیح داد: تاکنون بیشترین بارش در شهر برازجان با ۹۰ میلی‌لیتر به ثبت رسیده است. روز پنجشنبه خطوط ارتباطی برخی از شهرهای استان دچار اختلال که با تامین باتری‌های ذخیره، مشکل برطرف شد.

او افزود: حفظ پایداری ارتباطات در شهرها و روستاهای سیلابی، بررسی مسیرهای فیبرنوری داخل استان و پایداری آنها در مقابل حوادث و شرایط بحرانی در اولویت این اداره کل قرار دارد.

سملیان خاطرنشان کرد: با انجام هماهنگی‌ها و پیگیری‌های لازم برای اعزام نیروهای پشتیبان فنی، آمادگی لازم وجود دارد تا با اعزام نیروها نسبت به قطعی ارتباطات احتمالی اقدام شود.

او تصریح کرد: در شرایط بحران، داشتن شبکه ارتباطی پایدار و بدون اختلال برای تیم‌های مدیریت بحران و مردم از جمله مهمترین الزاماتی است که بر آن تاکید فراوان شده است.

کد خبر 694416 برچسب‌ها سيل وزارت ارتباطات‌ و فناوری اطلاعات مخابرات اینترنت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سيل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مخابرات اینترنت فناوری اطلاعات اطلاع رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۵۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: با توجه به بارندگی‌های صورت گرفته و هشدارهای لازم بسیاری از شهرستان‌های خراسان جنوبی از جمله نهبندان، سرایان، زیرکوه وبشرویه دچار سیل شده‌اند.

محمدعلی آخوندی، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: با توجه به بارندگی‌های صورت گرفته و هشدارهای لازم در استان بسیاری از شهرستان‌ها دچار سیل شده‌اند و بارندگی در سرایان نیز جزو هشدارها بود که به صورت نقطه‌ایی و رگباری شدید خواهد بود که روان آب را به دنبال خود داشته است.

وی بیان کرد: در شهرستان سرایان منطقه‌ایی است کهع مستعد سیل خیزی است و زمانی که سیل می‌آید به مناطق شهری مانند سه قلعه، و بخش‌های مرکزی را نیز درگیر می‌کند و خارج از مناطق مسکونی در فردوس نیز درگیری‌هایی ایجاد می‌کند که اراضی کشاورزی و اگر در اطراف شهر کارخانجاتی باشد تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

آخوندی تصریح کرد: در سرایان خسارات به راه‌های روستایی، آبنماها و روکش راه‌ها بوده است که مورد ارزیاابی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: در فردوس، بشرویه خساراتی نیز بر اثر سیل وارد شده  است که در بشرویه 3 روستا دچار آبگرفتی شده است که 15 دستگاه ابنیه فنی دچار مشکل شدند، 10 واحد مسکونی دچار آبگرفتی و 12 رشته قنات و خسارت به مزارع و جاده‌ها بیشتر از باقی مناطق بوده است.

وی با بیان اینکه تا به الان با توجه به سیل‌های رخ داده در استان خسارات جانی گزارش نشده است، بیان کرد: در نهبندان حدود 30 روستا درگیر سیل شده‌اند که تا دیشب نیز هنوز سیل ادامه داشته است و خساراتی نیز در تمام ابعاد از جمله راه‌ها و اراضی کشاورزی، قنوات، استخرهای ذخیره آب و واحدهای مسکونی و زیرساخت شبکه انتقال آب روستایی و مزارع و شبکه‌های انتقال برق و... دچار خسارت شده‌اند.

آخوندی بیان کرد: در حال حاضر هیچ راهی در استان مسدود نیست اما تردد در برخی از محورها باید به صورت بسیار کنترل شده و محورهای آهنگران – زیرکوه و شهداد-نهبندان مقداری ناایمن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • پیش‌بینی جوی نسبتاً پایدار و آرام برای کرمان در هفته جاری
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند
  • جریان گاز در مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی و کرمان پایدار است/ اعزام تیم‌های امداد برای خدمت‌رسانی
  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه