Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد هیاتی تجاری و فناور از ایران شهریورماه سال جاری برای توسعه بازار علمی کشور به ونزوئلا سفر می کنند.

 مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق ایرانی را برای آشنایی با زیرساخت‌های فناورانه ونزوئلا و توسعه بازار محصولات ایران‌اخت به این کشور اعزام خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌ها با حضور در این سفر ۴ روزه از برنامه‌هایی چون برگزاری نشست‌های رودررو با شرکت‌های متناظر، بازدید از مراکز تولید صنعتی، برگزاری سمینارهای آموزشی تجارت با ونزوئلا و برگزاری نمایشگاه محصولات دانش‌بنیان بهره‌مند می‌شوند.

این هیات تجاری و فناور ۱۴ تا ۱۹ شهریورماه سال ۱۴۰۱ به ونزوئلا سفر می کنند و شرکت های فعال در حوزه کشاورزی و دامپروری، داروها و مکمل های غذایی، تجهیزات پزشکی، ابزار دقیق و تجهیزات پیشرفته، نفت، گاز و پتروشیمی، پلیمر و مواد پیشرفته، صنایع خلاق، آی تی و تجارت الکترونیک و بازیافت و خدمات شهری می توانند در این سفر حضور داشته باشند و محصولات و توانمندی های خود را به فناوران، شرکت های تجاری و تجار و سرمایه گذاران ونزوئلایی معرفی کنند.

چندی پیش وزیر علوم و فناوری و وزیر کشاورزی ونزوئلا در راس هیاتی از شرکت های تجاری و فناور این کشور میهمان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بودند و با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از نمایشگاه دائمی فناوری‌های ایران ساخت بازدید کردند. این کار با هدف توسعه بازار تولیدات ایران‌ساخت در جهان، معرفی توانمندی‌های فناورانه کشورمان به ونزوئلا، افزایش تعاملات و تبادلات فناورانه میان شرکت های دانش بنیان و خلاق ایرانی و شرکت های متناظر ونزوئلایی و آشنایی با توانمندی ها و پیشرفت های فناورانه ایران؛ انجام شد.

وزیر علوم و فناوری ونزوئلا پس از بازدید از دستاوردها و محصولات شرکت های خلاق؛ آمادگی این کشور را برای میزبانی از این محصولات و توسعه صادرات تولیدات فرهنگی و خلاق ایران ساخت، اعلام کرده بود و معاونت علمی و فناوری در تلاش است تا با پیگیری‌های لازم علاوه بر صادرات محصولات فناورانه کشورمان به ونزوئلا به صادرات محصولات صنایع خلاق به بازار بزرگ آمریکای لاتین هم توجه ویژه ای داشته باشد.

پیرو این سفر، شهریورماه سال جاری شرکت های دانش بنیان و خلاق ایرانی راهی ونزوئلا می شوند تا همکاری ها و تعاملات علمی و فناورانه دو کشور شتاب گیرد و در قالب پروژه های مشترک دو جانبه انجام شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری تجاری و فناور خلاق ایران دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۹۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری

به گزارش قدس آنلاین، وزرای بازرگانی و نفت پاکستان امروز در پایگاه هوایی نورخان در مجاورت شهر اسلام‌آباد از هیات بلندپایه تجاری سعودی استقبال کردند.

هیات سعودی به ریاست معاون وزیر سرمایه‌گذاری این کشور متشکل از ۵۰ نفر از مسوولان ارشد شرکت‌های تجاری، سرمایه‌گذاری مرتبط با حوزه‌های انرژی، کشاورزی، فناوری اطلاعات، پتروشیمی، بندرگاه، پالایشگاه، معاون، مخابرات و راه و ارتباطات است.

سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان درحالی انجام می‌شود که شهباز شریف نخست وزیر پاکستان هشتم اردیبهشت امسال و برای دومین بار به عربستان رفت؛ جایی که وی علاوه بر شرکت در اجلاس ویژه مجمع جهانی اقتصاد با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار کرد.

علاوه بر این، پاکستان در بیست و هشتم فروردین میزبان فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان و هیات بلندپایه اقتصادی همراه وی بود. در این بازدید، مسوولان عربستانی قول افزایش سرمایه‌گذاری در پاکستان و ترغیب شرکت‌های بزرگ تجاری سعودی برای ورود به بازار پاکستان را دادند. سفر امروز هیات دیگری از عربستان در نتیجه توافق اخیر ۲ کشور برای گسترش تعاملات تجاری و یافتن فرصت‌های سرمایه‌گذاری عربستان در پاکستان صورت می‌گیرد.

روابط عمومی وزارت بازرگانی پاکستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که هیات سعودی از سوی جام کمال خان وزیر بازرگانی و مصدق ملک وزیر نفت پاکستان مورد استقبال قرار گرفت و قرار است در طول سه روز آینده مسوولان ۳۰ شرکت پاکستانی با طرف‌های سعودی خود پیرامون سرمایه‌گذاری و اجرای پروژه‌های مشترک مذاکرات کنند.

وزیر بازرگانی پاکستان در این خصوص اعلام کرد که هر ۲ کشور توانمندی‌ها و ظرفیت‌های متقابل را برای شناسایی راهکارهای سرمایه‌گذاری و اشتغال زایی تبیین خواهند کرد.

ترافیک سفر مقامات پاکستان و عربستان سعودی به کشورهای یکدیگر به ویژه از زمان آغاز به کار دولت شهباز شریف به خوبی نشانگر عمق روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری مابین اسلام‌آباد و ریاض و همچنین میل و اشتیاق پاکستان به توسعه روابط به ویژه در حوزه اقتصادی و تجاری با عربستان دارد.

در نقطه مقابل برخی از منتقدان در پاکستان معتقدند، عربستان چندین بار از سرمایه‌گذاری‌های مختلف در پاکستان صحبت کرده است، ولی تا به حال هیچ نتیجه ملموسی نداشته است. با این حال در آذرماه گذشته عربستان سپرده گذاری ۳ میلیارد دلاری خود در بانک مرکزی پاکستان را با هدف حمایت از بهبود معیشتی این کشور برای یکسال دیگر تمدید کرد.

سال گذشته دولت پاکستان با حمایت ارتش این کشور شورایی موسوم به «شورای ویژه تسهیل سرمایه‌گذاری SIFC» را تشکیل داده که هدف اصلی آن تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی در پاکستان به ویژه از جانب کشورهای حوزه خلیج فارس است و نقش ارتش نیز به عنوان تضمین دهنده سرمایه‌گذاری خارجی در پاکستان تعریف شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه