Web Analytics Made Easy - Statcounter

«آرش مصلح» افزود: حجم فعلی سد کوثر گچساران ۴۵۲.۶میلیون مترمکعب بوده که حدود پنج میلیون مترمکعب در بارندگی های اخیر سامانه مونسونی به آب این سد اضافه شده است.

وی اظهار کرد: هم اکنون ظرفیت مهار شد کوثر گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد ۹۴.۴ میلیون مترمکعب سیلاب را دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در سد شاه قاسم یاسوج افزایش حجم نداشته ایم در حوضه آبریز این سد تاکنون سیلاب عمده ای رخ نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصلح تصریح کرد: تمام ورودی آب، تاسیسات آبی، ایستگاه‌های پمپاژ و شبکه های آبیاری قبل از سیلاب مسدود شد .

وی ادامه داد: ۷ گروه گشت و بازرسی بصورت مستمر رودخانه ها، تاسیسات و بارش ها را رصد، پایش و هشدارهای لازم را ارائه می کنند.

مدیرعامل آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: با توجه به هشدارهای داده شد از سوی هواشناسی، ستاد فرماندهی مدیریت بحران و پدافند غیر عامل آب منطقه ای فعال و در قالب جلسات استانی و ارتباط با وزارت نیرو و ستاد مدیریت بحران استان اقدام می می‌کند.

مصلح تصریح کرد: پاکسازی و لایروبی رودخانه بشار، سرآبتاوه و مهریان در شهرستان بویراحمد قبل از سیلاب انجام گرفت. همچنین در زمان بارش مناطقی در سرآبتاوه، تل خسرو و... لایروبی مسیل انجام شد.

وی اظهار کرد: عملیات مراقبت از پنج نیروگاه برق آبی در زمان بارش به دلیل حجم رواناب و سیلاب منطقه در قالب مهار و انحراف سیلاب دو شبانه روز انجام شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: عملیات تقویت دایک خاکی حفاظتی در کنار رودخانه بشار مقطع خیابان رجا جهت اطمینان پذیری از عدم ورود سیلاب به حاشیه خیابان ساحلی انجام شد

مصلح افزود: مدیریت مخزن سد کوثر جهت خسارت نزدن به پایین دست و ترجیحا خسارت‌های جانی به نحو مطلوبی صورت پذیرفت.

وی ادامه داد: خسارت های وارده به بخش آب منطقه ای عمدتا ورود سیلاب و ریزش خاک و سنگ در مسیر کانال‌های اصلی شبکه های آبیاری و زهکشی و نیز حوضچه های ایستگاه‌های پمپاژ بوده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بیش از ۷۰ ایستگاه آب سنجی و هواشناسی متعلق به آب منطقه ای در این مدت اندازه گیری میزان دبی رودخانه ها و نیز بارش را انجام و به مقامات مرتبط انعکاس داده اند.

مصلح پرهیز از نزدیک شدن به رودخانه ها، مسیل‌ها، مخازن سدها و بندهای انحرافی و کانال‌های آبیاری، مسدود کردن ورودی پمپاژهای کشاورزی توسط کشاورزان به منظور وارد نشدن سیلاب، رعایت حریم و بستر رودخانه ها و عدم هرگونه انحراف آب در مسیر، توجه به ساخت و سازهای شهری و روستایی در زمینه رعایت حریم رودخانه ها و مسیل‌ها را توصیه کرد.

46

کد خبر 1656994

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان کهگیلویه وبویراحمد سد آبی آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد رودخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۱۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوام سامانه بارشی در آذربایجان غربی/سیلاب و طغیان رودخانه‌ها دور از انتظار نیست

کارشناس اداره پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی آذربایجان‌غربی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به صدور هشدار هواشناسی اظهار کرد: با توجه به تداوم فعالیت سامانه بارشی در استان و وضعیت جوی حاکم، هشدار جدیدی امروز مبنی بر بروز سیلاب و طغیان رودخانه‌ها و نیز وقوع رعد و برق صادر شد.

مهدی کریمی با بیان اینکه رگبار باران و رعد و برق در نقاط مستعد وقوع تگرگ نیز دور از انتظار نیست و وزش تند باد لحظه‌ای نیز برای استان پیش بینی شده است هشدار داد: شهروندان در ارتفاعات و مسیر رودخانه‌ها اتراق نکنند.

وی گفت: احتمال آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن رودخانه ها، خسارت به سازه‌های موقت در اثر تند باد و گردو خاک نیز برای استان تا روز دوشنبه پیش بینی می‌شود.

شوط با ۲۹ میلی‌متر پربارش‌ترین شهر آذربایجان‌غربی

کارشناس اداره پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی آذربایجان‌غربی گفت: شوط با ۲۹ میلی‌متر بارندگی طی ۲۴ ساعت، پربارش‌ترین شهرستان استان بود و بعد از آن نیز شهرستان‌های خوی و پیرانشهر قرار داشتند.

کریمی ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته بارش‌های خوبی را از شمال و جنوب استان ثبت کرده ایم به طوری که بعد از شوط، ۱۲ میلی‌متر بارندگی از خوی و ۱۰ میلی متر نیز از پیرانشهر گزارش شد.

وی اضافه کرد: همچنین ۹.۶ میلی‌متر از سلماس، ۸.۵ میلی متر از ماکو، ۶ میلی متر از سردشت، ۵.۷ میلی متر از چایپاره و ۳.۴ میلی متر از پلدشت ثبت بارندگی داشته ایم.

کارشناس اداره پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه در سایر شهر‌های استان هم بارش‌هایی ثبت شده است، اظهار کرد: میزان بارندگی‌ها در خود شهر ارومیه کمتر از یک میلی متر بود ولی در مناطق انزل و باری حدود سه میلی متر بارندگی ثبت شد.

کریمی گفت: کاهش دمای هوای در ۲ روز گذشته نیز در استان محقق شده و چالدران با مثبت هشت درجه سانتی گراد خنک‌ترین و پلدشت با مثبت ۲۳ درجه سانتی گراد گرم‌ترین نقطه آذربایجان غربی بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • ۳۰ میلیون متر مکعب آب طی چند روز اخیر پشت سد کوثر ذخیره شد
  • ورود سامانه جدید بارشی به کهگیلویه و بویراحمد/ هواشناسی هشدار زرد صادر کرد
  • سد کوثر گچساران سرریز کرد
  • سد کوثر پر شد
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد
  • خسارت باران سیل آسا به بخش کشاورزی و راه‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • پدر شهید حسین خندانی آسمانی شد
  • گچساران و باشت رکورددار بارش باران در کهگیلویه و بویراحمد
  • ادامه تلاش ها برای رفع مشکل آب و برق مناطق سیل زده گچساران
  • تدوام سامانه بارشی در آذربایجان غربی/سیلاب و طغیان رودخانه‌ها دور از انتظار نیست