Web Analytics Made Easy - Statcounter

 عزیزالله دیلمی روز یکشنبه در نشست ساماندهی متکدیان شهرستان گچساران گفت: در زمان حاضر تیمی از کارشناسان بهزیستی در حال شناسایی کودکان کار خیابانی در گچساران هستند.

وی تاکید کرد: کارشناسان اورژانس اجتماعی این شهرستان پس از تشکیل پرونده برای این کودکان با حضور در خانه های آنان ضمن بررسی دلایل کار کودکان آموزش های لازم را درباره پیامدهای پدیده کودکان کار خیابانی به والدین آموزش می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره بهزیستی گچساران تصریح کرد: تجربه نشدن دوره کودکی،درآمد کمتر از فعالیت آنان، نداشتن بیمه‌ای پوشش بیمه ای از حداقل آسیب های پدیده کودکان کار و خیابانی است.

وی اظهار داشت: ۱۷ کودک کار در گچساران تاکنون شناسایی شده اند که برخی از آنان و خانواده‌هایشان زیر پوشش بهزیستی این شهرستان قرار گرفته و زمینه تحصیل تعدادی از آنان نیز فراهم شده است.

 رئیس اداره بهزیستی گچساران با بیان اینکه بیش از  ۱۰ درصد از از کودکان کار در این شهرستان ساکن گچساران می باشند گفت:  برخی از متکدیان این شهرستان حاضر به دریافت تسهیلات اشتغالی از سوی نهادهای حمایتی نیستند زیرا درآمد آنها از راه تکدی گری بیشتر است.

 دیلمی افزود:  از ابتدای امسال تاکنون ۱۵۰ میلیون ریال به صورت موردی به کودکان کار شناسایی شده در گچساران و خانواده هایشان از سوی بهزیستی این شهرستان پرداخت شده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۵۰۰ خانواده در گچساران متقاضی فرزند از بهزیستی هستند.

 فرماندار گچساران در این نشست با بیان اینکه تکدی گری به یک شغل پرسود و بدون زحمت تبدیل شده گفت: متاسفانه در جامعه امروزی شاهد به کار گرفتن کودکان از یک سال به بالا در کار تکدی گری هستیم.
روانبخش دیهیم خوب افزود:  تکدی گری یک پدیده زشت در جامعه است که باید با همکاری مسئولان برای برچیده شدن آن راهکارهای مناسبی ارایه شود.

وی تصریح کرد: با کمک نهادهای مردمی و دستگاه های متولی متکدیان این شهرستان شناسایی و برای جمع آوری آنها اقدامات لازم انجام شود.

دیهیم خوب ادامه داد: پس از جمع آوری تکدی گران آنها را برای فراگیری حرفه های مناسب به مراکز آموزشی معرفی تا بتوانند یک شغل مفید را راه اندازی کنند.

شهرستان ۱۵۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

برچسب‌ها کودکان کار گچساران سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کودکان کار گچساران سازمان بهزیستی کشور کودکان کار گچساران سازمان بهزیستی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۴۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پردیس تحقیقات ملی دیم گچساران ۵۰ رقم بذر جدید معرفی کرد

به گزارش خبرنگار مهر، نصرت الله حیدر پور ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: پردیس تحقیقات ملی دیم گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری است و در حال حاضر ۱۳ رقم گندم نان و دوروم، ۱۲ رقم جو، دو رقم عدس، دو رقم نخود، یک رقم کلزا، یک رقم خلر، یک رقم ماش علوفه‌ای در طبقات مختلف بذری تکثیر کرده است.

وی بیان داشت: بذر پرورشی دو و سه برای تکثیر گسترده به ۱۷ استان کشور منتقل می‌شود.

حیدر پور با بیان اینکه پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی و سایت ملی دیم گچساران ۱۴۰ هکتار مساحت دارد، گفت: این سایت، سایت اصلی به نژادی بوده و ارقام مختلف گیاهان زراعی همچون گندم نان، گندم دوروم، جو، عدس و نخود، گیاهان روغنی، علوفه و … را برای کاشت در دیمزارهای گرمسیری و نیمه گرمسیری کشور معرفی و تکثیرمی کند.

وی افزود: ۱۵ لاین در حال معرفی در این پردیس وجود دارد که پس از طی مراحل مربوط به عنوان ارقام جدید معرفی می‌شوند و این ارقام ویژگی نیاز آبی کمتر در مقایسه با ارقام آبی و تحمل بیشتر به شرایط تنش گرمایی انتهای فصل را دارند.

حیدر ور تصریح کرد: این ارقام با یک تا سه آبیاری تکمیلی می‌توانند عملکردی برابر و گاهی بیشتر از ارقام آبی داشته باشند.

وی افزود: به دلیل استقبال کشاورزان در دیمزارها و حتی در اراضی آبی شده ارقام معرفی شده این پردیس سطح نفوذ بالایی داشته و این پردیس به عنوان یکی از سایت‌های اصلی تولید بذور هیبرید ذرت در جنوب کشور است و هرساله بخش قابل توجهی از نیاز بذری ذرت کاران در جنوب کشور از بذر تولید شده از این پردیس تأمین می‌شود.

کد خبر 6089977

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند
  • بیمارستان شهدای نفت گچساران در هفته دولت افتتاح می‌شود
  • سارقان مشاعات ساختمانی در اسفراین دستگیر شدند
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • بازداشت اعضای ۲۰ باند غیربومی سرقت در مازندران
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • پردیس تحقیقات ملی دیم گچساران ۵۰ رقم بذر جدید معرفی کرد