Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالعلی رحیمی مظفری، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در گفت‌‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس ضمن یادآور شدن بحران سالمندی جمعیت در آینده نزدیک و همچنین کمبود نیرو در رشته‌های پزشکی، گفت: در شرایط کنونی تعداد پزشک عمومی و همچنین متخصص پاسخگوی نیاز مردم در کشور نیست و بنده معتقد هستم که باید ظرفیت پذیرش در این رشته افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: چرا باید مردم برای درمان بیماری‌شان ماه‌ها منتظر نوبت بمانند تا بلکه بتوانند مشکل‌شان را رفع نمایند؟ بنده بیماری را می‌شناسم که مشکل غده تیروئید دارد و سه ماه به سه ماه می‌تواند نوبت بگیرد. قطعاً مراحل درمان بدین روش نیست.

این نماینده مجلس با اشاره به بیکاری برخی پزشکان و عدم تمایل آنان به درمان، خاطر نشان کرد: متأسفانه در کشور ما یک مهندس مکانیک می‌تواند بیکار باشد ولی یک پزشکی که توان درمان را ندارد، خیر. در حقیقت اگر متخصصی نمی‌تواند به صورت مطلوب درمان کند، چرا باید مردم را وادار کنیم که در صف های طولانی منتظر درمان و ویزیت آن پزشک باشند؟ باید فضای درمان آن‌قدر باز باشد که هرکس هنر کار دارد، به مردم خدمات ارائه دهد. همیشه بهترین‌ها از میان بهترها انتخاب می‌شوند؛ هنگامی که ما نمی‌توانیم متخصص به تعداد کافی داشته باشیم یعنی متخصص شاخص هم نمی‌توانیم داشته باشیم.

وی در ادامه تصریح کرد: آن اقدام شایسته و بایسته‌ای که باید از همکاران خودمان در کمیسیون بهداشت ببینیم، مشاهده نمی‌کنیم. کمیسیون بهداشت باید جدی‌تر به این مسئله ورود کند و باید افزایش ظرفیت پذیرش‌ رشته‌های پزشکی دقیق‌تر بررسی شود.

رحیمی مظفری با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر تکلیف وزارت بهداشت در افزایش ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری، خاطرنشان کرد: متأسفانه ظرفیت پذیرش آزمون تخصصی پزشکی افزایش نیافته است و بنده تعارض منافع را عامل اصلی کاهش ظرفیت آزمون‌ها می‌دانم. این موضوع باید یک روزی حل شود، چرا انحصار شکسته نمی‌شود؟ بارها انحصار در پزشکی در مجلس بیان شده است اما گوش شنوایی نیست. اگر انحصار از بین برود طبیعتاً می‌توانیم با ظرفیت علمی بالاتر، فنی‌تر و اصولی‌تر درمان را انجام دهیم.

وی عدم افزایش ظرفیت پذیرش رشته‌های تخصصی را عامل از دست دادن بسیاری از فرصت‌ها در کشور دانست و اظهار کرد: اگر در کشور پزشک به تعداد کافی باشد ما می‌توانیم علاوه بر نیاز جامعه، نیاز خارج از کشور را هم پوشش دهیم. فرصت ها محدود هستند، اکنون فرصت کشورمان برای جوانان است و این پتانسیل وجود دارد که بر تعداد نیروهای خود بیفزاید. اگر از این فرصت ها استفاده نشود و ظرفیت تخصص رشته‌های پزشکی افزایش نیابد، فرصت توریسم سلامت از کشور از بین می‌رود و این برای کشور که می‌توانست در دنیا خودش را در عرصه‌ی پزشکی قوی نگه دارد، از بین می‌رود.

این نماینده مجلس یادآور شد: اگر از این فرصت‌ها استفاده نشود و افزایش ظرفیت پذیرش رشته‌های پزشکی صورت نگیرد، قطعاً فرصت‌سوزی و این خیانت به مردم است. 

رحیمی مظفری در پاسخ به افرادی که مخالف افزایش ظرفیت هستند و بیکاری پزشکان را علت مخالفت‌شان می‌دانند، گفت: کسی که قدرت درمان دارد، می‌تواند کار کند و بیکار نماند. صحیح نیست که دوستان به اسم بیکار شدن پزشک با افزایش ظرفیت پزشکان مخالفت کنند. این سوال ما را آقایانی که مخالف هستند، پاسخ بدهند؛ چرا افراد و متخصصین در همه‌ی رشته‌ها تمایل دارند که جذب دولت و مراکزی دولتی شوند اما جامعه‌ی پزشکان مخالف و فراری از این موضوع هستند؟

وی در پایان عنوان کرد: کمبود پزشک در سراسر کشور و حتی تهران وجود دارد. کشور ما ظرفیت‌هایی را دارد که فرزندان این مملکت می‌توانند استفاده و پیشرفت کنند. ما بارها در مجلس طرح سوال کردیم و پیگیر این موضوع بودیم و همچنان هم این رویه را ادامه می‌دهیم و پیگیر این موضوع خواهیم بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تعارض منافع کاهش ظرفیت پزشکی افزایش ظرفیت پذیرش رشته های پزشکی فرصت ها رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۸۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان

سرهنگ رضا همتی‌زاده اظهار کرد: بر اساس تجزیه و تحلیل آمار تصادفات در فروردین ماه عدم توجه به جلو با ۴۰ درصد، عدم رعایت حق تقدم با ۳۲ درصد و تخطی از سرعت مطمئنه با ۲۸ درصد مهم‌ترین علت رخ داده تصادفات درون‌شهری در کردستان بوده است.

رئیس پلیس راهور کردستان افزود: در فروردین ماه سال‌جاری تصادفات فوتی در مقایسه با مدت مشابه با سال گذشته ۱۰۰ درصد کاهش، تصادفات جرحی ۱۵ درصد کاهش و تصادفات خسارتی با ۲۰ درصد افزایش ثبت شده است.

وی گفت: علی‌رغم وجود تعطیلات نوروزی که افزایش سفر‌های نوروزی را در پی داشت، با برنامه‌ریزی پلیس، جلب همکاری سازمان‌های مرتبط و همچنین حضور پررنگ کارکنان، تصادفات فوتی و جرحی در ماه اول سال کاهشی بوده است.

همتی‌زاده گفت: تصادف عابرین پیاده با ۶۰ درصد و موتورسیکلت با ۳۵ درصد بیشترین عوامل شکل‌گیری تصادفات درون شهری کردستان در فروردین ماه بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • فرصت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ دوباره تمدید شد
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی ۱۳ اردیبهشت برگزار می شود/ افزایش تعداد داوطلبان
  • افزایش تعداد داوطلبان پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی
  • صندلی های خالی دستیاری پزشکی تهدیدی جدی برای نظام سلامت
  • دلار با کاهش تنش‌های سیاسی برمی‌گردد/ عده‌ای برخلاف منافع ملی بازار ارز را بهم می‌زنند