Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@03:31:35 GMT

افزایش سرعت مهار آب‌های سطحی در مازندران

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۳۹۵۸۲

افزایش سرعت مهار آب‌های سطحی در مازندران

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، محمدابراهیم یخکشی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران درباره وضعیت مهار آب‌های سطحی در مازندران اظهار کرد: یکی از اقدامات مهم در این حوزه دریافت مجوز ماده ۲۳ برای دو سد زارم‌رود ساری و سجادرود بابل و تصویب ۲ هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح و آغاز عملیات اجرایی این دو سد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در یک سال گذشته با تزریق اعتبارات ملی، عملیات اجرایی سد هراز به عنوان بزرگترین سد مازندران با ظرفیت ۶۵۰ میلیون متر مکعب نیز شتاب بیشتری گرفت و از ۳۵ درصد در سال گذشته به حدود ۵۰ درصد رسیده است.

مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران رفع موانع اجتماعی و مالی پیش روی آبگیری سد گلورد را نیز از دستاوردهای قابل توجه دولت سیزدهم به حوزه مهار آب در مازندران عنوان کرد و گفت: فرآیند ساخت پل فلزی به پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی رسیده و اقدامات لازم برای بهره‌برداری کامل از سد در سال ۱۴۰۲ طبق برنامه زمان‌بندی در حال انجام است.

یخکشی اظهار کرد: در حاشیه سد البرز نیز ساماندهی روستاهای خریداری شده حاشیه مخزن و رفع تصرف به پیشرفت ۷۰ درصد رسید و این سد به سیستم پایش کمی و کیفی و دوربین مداربسته مجهز شد.

وی از دریافت مجوز مطالعات دو سد جدید در مازندران خبر داد و گفت: مطالعات دو سد آزارود و کلارود پایان یافت و مجوز مطالعات سدهای آپون در سوادکوه و کلارود در چالوس نیز دریافت شد.

مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای مازندان با تاکید بر ضرورت مهار آب‌های سطحی در  این استان تصریح کرد: میانگین مهار آب‌های سطحی مازندران حدود ۱۰ درصد است که برای ایجاد تعادل در منابع و مصارف آب باید به ۴۰ درصد برسد.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: مهار اب های سطحی سدهای مازندران مهار آب های سطحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۹۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم بازیان در نشست مشترک با استاندار اردبیل اظهار کرد: در جدیدترین رده‌بندی استان‌ها از نظر مولدسازی استان اردبیل در رده اول این رده‌بندی قرار گرفته است.

وی با تقدیر از تلاش‌های استاندار اردبیل و معاونان استاندار، مدیرکل اقتصادی و امور دارایی استان و کارگروه مولدسازی که توجه ویژه‌ای به موضوع مولدسازی دارند، خاطرنشان کرد: مولدسازی دارایی‌های دولت در استان اردبیل باید با سرعت بیشتری انجام شود.

رییس سازمان خصوصی سازی کشور بیان کرد: در این زمینه سازمان خصوصی‌سازی به ‌واسطه مرکز ملی مولدسازی این سازمان با تمامی قوا در خدمت استان است و باید در تعامل مشترک تا پایان اردیبهشت مشکلات مولدسازی در استان اردبیل به ‌طور کلی از بین برود.

بازیان با اشاره به اینکه در مسیر همکاری سازمان خصوصی‌سازی و استانداری اردبیل باید نکاتی مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: ضروری است تا سرعت ارزش افزایی املاک در استان اردبیل کند نشود و دوم اینکه حضور میدانی سازمان خصوصی‌سازی و استانداری اردبیل در پیشبرد اهداف مولدسازی بیش از پیش حس شود.

پروژه های بزرگ اردبیل از محل مولدسازی تکمیل می شوند

استاندار اردبیل نیز در این نشست در سخنانی اظهار کرد: از محل مولدسازی نسبت به توسعه بزرگراه‌ها و رفع کمبود فضاهای آموزشی و بیمارستانی اردبیل اقدام می کنیم.

سیدحامد عاملی با بیان اینکه هدف از اجرای مطلوب مولدسازی در استان رفع کمبود در فضاهای آموزشی و بیمارستانی و ساخت بزرگراه هاست، خاطرنشان کرد: لازم است با افزایش سرعت فعالیت‌های مرتبط با موضوع مولدسازی در استان اردبیل نتایج تلاش‌ها را در سال جاری مشاهده کنیم.

استاندار اردبیل با تاکید بر افزایش سرعت مولدسازی دارایی‌های دولت در استان اردبیل تصریح کرد: چنانچه مولدسازی به شکل خوبی در استان اردبیل اجرا شود، می‌توانیم فقر فضای آموزشی و کمبود فضای بیمارستانی را مرتفع کرده و ساخت بزرگراه را از این طریق انجام دهیم.

عاملی افزود: لازم است سرعت فعالیت‌های مرتبط با موضوع مولدسازی در استان اردبیل افزایش یابد تا در سال جاری نتایج تلاش‌های انجام‌شده در این زمینه را مشاهده کنیم.

وی با اشاره به اینکه واگذاری فرایندها به استان‌ها باعث افزایش سرعت کارها می‌شود، گفت: با توجه به قرارگیری اردبیل در رده اول مولدسازی کشور هدف ما نه لزوما اول شدن بلکه انجام مولدسازی به بهترین نحو با نتایج خوب است و چنانچه سازمان خصوصی‌سازی در زمینه مولدسازی برنامه‌ای داشته باشد حاضریم این برنامه‌ها را به‌ صورت پایلوت در استان اجرا کنیم.

استاندار اردبیل بیان کرد: سازمان خصوصی‌سازی می‌تواند فرآیندها را به استان‌ها واگذار کند و خود ناظر بر انجام این فرایندها شود چرا که واگذاری و تفویض فرایندها به استان‌ها باعث می‌شود کارها با سرعت بیشتری صورت گیرد و چنانچه این تفویض امور انجام نشود برای دولت عایدی نخواهد داشت.

کد خبر 6094499

دیگر خبرها

  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • آب‌های سطحی معابر به سرعت جمع آوری می‌شود+فیلم
  • خروجی سد کوثر افزایش داده شد/مهار سیلابها توسط سد
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • اعتبارات درمان ایثارگران ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • حمایت درمانی خانواده شهدا ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • ترددهای جاده‌ای بین استانی ۱۱درصد افزایش یافت
  • شاه کلید مهار تورم