Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری طلا فلزی گران‌بها است که از زمان‌های بسیار دور ارزش آن درک شد و انسان‌ها در معادن به جمع‌آوری طلا روی آوردند امروزه نیز افراد بسیاری خرید طلا را به عنوان راهی برای سرمایه‌گذاری و حفظ ارزش پول خود درنظر می‌گیرند.

به گزارش ایسنا، طلا علاوه‌بر جنبه اقتصادی آن طرفداران بسیاری دارد که البته عمده آن‌ها بانوان هستند، شاید بتوان گفت در میان بانوان کمتر کسی وجود دارد که به طلا و استفاده از آن علاقه‌مند نباشد و این موضوع حتی با یک بازدید کوتاه از مغازه‌های طلافروشی سطح شهر قابل اثبات است چرا که به جز افراد خریدار، بازدیدکنندگان ویترین‌های پر زرق و برق طلافروشی‌ها را نیز اغلب بانوان تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طلا برای بانوان یک هدیه بسیار جذاب محسوب می‌شود که می‌تواند تاثیر بسیار زیادی بر روحیه آن‌ها داشته باشد، امروزه به کمک پیشرفت‌های علمی ثابت شده است این تاثیر مثبت جنبه‌های پزشکی دارد که تنها به روحیه بانوان خلاصه نمی‌شود و بر سایر جنبه‌های سلامتی آن‌ها نیز موثر است.

البته به همان میزان که استفاده از طلا توسط بانوان مفید است برای مردان مضراتی به همراه دارد که همین موضوع نیز موجب شده استفاده از طلا توسط مردان در دین مبین اسلام نهی شود البته نقره‌جات جایگزین بسیار خوبی برای استفاده از طلا توسط مردان هستند که نه تنها ضرری برای آن‌ها ندارند بلکه فوایدی نیز برای سلامتی مردان به همراه دارند.

استفاده از طلا توسط مردان می‌تواند مضرات زیادی برای آن‌ها به همراه داشته باشد

سید ابوالفتح شیرمردی_محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص تاثیر استفاده از طلا و نقره بر سلامتی انسان، اظهار کرد: طلا دارای مزاج گرم و خشک است و با توجه به اینکه مزاج مردان نسبت به بانوان گرم‌تر است استفاده از طلا برای مردان توصیه نمی‌شود اما عموما بانوان دارای مزاج سرد و تر هستند و بنابراین استفاده از طلا برای آن‌ها مفید است.

وی با اشاره به مضرات استفاده از طلا برای مردان، افزود: طلا بر جریان خون مردان تاثیرگذار است و موجب افزایش گلبول‌های سفید و کاهش گلبول‌های قرمز در خون می‌شود و درنتیجه تعادل موجود در سیستم ایمنی بدن دچار اختلال می‌شود.

این محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه طلا موجب القای گرمای بیش از حد به مردان می‌شود، عنوان کرد: با توجه به این موضوع استفاده از طلا مضرات بیشتری برای مردانی که دارای طبع گرم و خشک یا گرم و تر هستند در پی دارد همچنین استفاده از طلا برای مردان عوارضی همچون تپش قلب به همراه دارد.

وی اضافه کرد: طلا بر هورمون‌های هیپوفیز مردان تاثیرات منفی دارد یعنی تعادل این هورمون‌ها را دچار اختلال می‌کند همچنین استفاده از طلا موجب کاهش ترشح هورمون تستوسترون و کمبود اسپرم در مردان شده که درنتیجه قدرت جنسی آن‌ها کاهش پیدا می‌کند.

شیرمردی تصریح کرد: استفاده از طلا توسط بانوان کاملا برعکس مردان است یعنی موجب آرامش آن‌ها می‌شود و بر اعصاب بانوان تاثیرات مثبتی دارد، تقویت برخی اعضای بدن مانند مغز، کبد و قلب را به همراه دارد همچنین موجب تسکین خاطر و افزایش محبت بانوان می‌شود.

این محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری با اشاره به انرژی مثبت طلا برای بانوان، یادآور شد: این انرژی به دلیل مزاج گرم طلا است همچنین زمانی که گفته می‌شود استفاده از طلا افزایش محبت بانوان را در پی دارد منظور انرژی است که از طلا دریافت می‌شود چراکه محبت نیز نوعی انرژی است علاوه‌بر این در علم مدیتیشن نیز استفاده از طلا توسط بانوان ارزش بالایی دارد.

وی بیان کرد: با توجه به مضرات استفاده از طلا برای مردان توصیه می‌شود این افراد از نقره استفاده کنند چراکه نقره دارای مزاج سرد است و جهت تقویت سیستم ایمنی بدن و به ویژه در آقایان مفید است همچنین در درمان بیماری‌هایی مانند ام اس تاثیر بالایی دارد و حتی در برخی موارد موجب درمان قطعی این بیماری می‌شود.

شیرمردی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین خاصیت استفاده از نقره این است که ایمنی بدن انسان و تعادل هورمون‌ها را تنظیم می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه چهارمحال و بختیاری طلا نقره سلامت انسان استفاده از طلا برای مردان استفاده از طلا توسط چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۰۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی

تین نیوز

شرکت آلستوم با استفاده از حمل و نقل ریلی خودکار در فرودگاه جده، به دنبال ارتقا خدمات رسانی به مسافران این فرودگاه است.

به گزارش تین نیوز به نقل از سایت ژلیزنی داروگامیرا، مقامات سعودی پیشبینی می کنند که تا سال ۲۰۳۰ ترافیک مسافری به فرودگاه بین المللی ملک عبدالعزیز در جده عربستان ، به ۱۱۴ میلیون مسافر برسد و به همین منظور به دنبال اقداماتی برای پاسخ به این رشد مورد انتظار هستند.

بر این اساس عربستان سعودی قراردادی را با شرکت آلستوم امضا کرد که بر اساس آن سیستم حمل و نقل خودکار مسافر در این فرودگاه نوسازی شده و این امر افزایش ۹۰ درصدی ظرفیت حمل مسافر در این فرودگاه را به دنبال دارد.

در این راستا شرکت آلستوم مسئولیت طراحی، آزمایش و راه اندازی سیستم حمل و نقل ارتقا یافته Innovia 300 (APM) را بر عهده خواهد گرفت که این سیستم ۴ واگنه به به ترمینال ۱ فرودگاه ملک عبدالعزیز جده خدمت می کند.

در این زمینه قرار است علاوه بر ده واگنی که در حال حاضر مشغول به کار هستند، چهار واگن مدرن Innovia APM نیز اضافه شود.
این قرارداد همچنین شامل ارتقا سیستم های سیگنالینگ و ارتباطات، نصب درهای پلت فرم، ارتقا سیستم امنیت سایبری و افتتاح یک مرکز جدید کنترل ترافیک است.

همچنین ناوگان عملیاتی قطارهای بدون سرنشین به جدیدترین سیستم های فیلمبرداری مجهز خواهند شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • تیم شطرنج مردان ایران نایب قهرمان شهرهای آسیا شد
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • گلف بازان قم در مسابقات قهرمانی ایران درخشیدند
  • (ویدیو) پخت محبوب‌ترین رامن گوشت و نودل در خیابان‌های ژاپن
  • قیمت غذای محبوب ایرانی‌ها نجومی شد (اینفوگرافی)
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد