Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@10:18:24 GMT

خواص موز سبز و جلوگيري از ابتلا به سرطان

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۴۱۳۹۵

خبرگزاری آریا-طبق پژوهشی 20 ساله، نشاسته موجود در موز نارس یا موز سبز می‌تواند ریسک ابتلا به برخی سرطان‌ها را بیش از 60 درصد کاهش دهد. این نشاسته البته تنها در موزهای سبز رنگ وجود ندارد و می‌توانید آن را در پاستا، برنج، جو دوسر، غلات، نخود و لوبیا هم پیدا کنید.
به گزارش خبرگزاری آریا، پژوهش اخیر که توسط محققان دانشگاه‌های نیوکاسل و لیدز انجام شده، طبق این مطالعه، نشاسته موجود در موز نارس می‌تواند نقش مهمی در عدم ابتلا به سرطان‌های بخش فوقانی روده داشته باشد؛ سرطان‌هایی که به گفته پزشکان تشخیص آن‌ها دشوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این پژوهش 20 ساله، شرکت‌کنندگان یک دوز از این نشاسته که با نام «نشاسته مقاوم» شناخته می‌شود، دریافت کردند. این دوز معادل میزان نشاسته‌ای بود که از خوردن یک موز سبز جذب بدن می‌شود. این موزها کامل رسیده نیستند و هنوز کمی سبز هستند.
نزدیک به 1000 بیمار مبتلا به سندرم لینچ؛ اختلال ارثی که می‌تواند ریسک ابتلا به سرطان به ویژه در روده بزرگ و راست روده را افزایش دهد، بطور متوسط دو سال در فاصله 1999 تا 2005 این دوز را روزانه دریافت کردند. افراد یا نشاسته مقاوم را بطور پودر مصرف کردند یا به آن‌ها دارونما داده شد.
در پایان دوره مصرف، تفاوتی میان ریسک ابتلا به سرطان میان افراد وجود نداشت، اما در بلندمدت تفاوت‌ها نمایان شدند. در حقیقت در بلندمدت تنها 5 نفر از 463 نفری که نشاسته مقاوم دریافت کرده بودند به سرطان دستگاه گوارش فوقانی مبتلا شدkn. این آمار در میان 455 دریافت‌کننده دارونما برابر 21 نفر بود.
طبق این پژوهش در حالی که نشاسته تاثیری روی سرطان‌ها در روده نداشته، توانسته احتمال بروز سرطان در سایر قسمت‌های بدن را تا بیش از نصف کاهش دهد. مصرف نشاسته مقاوم بطور خاص روی برخی سرطان‌های دستگاه گوارش فوقانی از جمله سرطان مری، معده، مجاری صفراوی، پانکراس و اثنی عشر اثر داشته است.
به نقل از” ژورنال تحقیقات پیشگیری از سرطان“؛ اثر مصرف این مکمل تا 10 سال پس از قطع دریافت آن، روی بیماران مشهود بود. «جان ماترز»، استاد تغذیه در دانشگاه نیوکاسل در بیانیه‌ای به کاهش 60 درصدی ریسک ابتلا به سرطان با مصرف نشاسته مقاوم اشاره کرده:«ما متوجه شدیم که نشاسته مقاوم می‌تواند ریسک ابتلا به طیف وسیعی از سرطان‌ها را تا بیش از 60 درصد کاهش دهد. دوز مورد استفاده در این آزمایش معادل مصرف روزانه یک موز پیش از رسیدن کامل است. نشاسته موجود در این موز در برابر تجزیه مقاومت می‌کند و به روده می‌رسد؛ جایی که نوع باکتری‌های موجود در آن را تغییر می‌دهد.»
به باور پروفسور ماترز و همکارانش، نشاسته مقاوم با کاهش اسیدهای صفراوی در روده که به DNA آسیب می‌زنند و منجر به سرطان می‌شوند، ریسک ابتلا به سرطان را کمتر می‌کند. البته به گفته ماترز، برای تایید این موضوع به مطالعات بیشتری نیاز است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سرطان ریسک ابتلا به سرطان نشاسته مقاوم سرطان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۱۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه

به گزارش خبرآنلاین؛یکی از انواع عرقیات گیاهی که دارای خاصیت فراوانی است، عرق بهارنارنج است که از شکوفه درخت نارنج گرفته می شود، طبع عرق بهارنارنارنج گرم و خشک است و سرشار از ویتامین های A,B,C است.

سلامت نیوز در خبری نوشت: عرق گیاهی بهارنارنج داراری طبعی گرم و خشک است.

این گیاه تاثیر بسیار خوبی روی سیستم عصبی بدن دارد و سردردهای میگرنی را کاهش می‌دهد.

بهار نارنج برای کنترل تشنج و حمله قلبی مفید است و برای تسکین دردهای سینه و تپش قلب نیز از آن استفاده می شود.

عرق بهار نارنج یکی از اصلی‌ترین عرقیات برای رفع ضعف اعصاب، غم و افسردگی به‌شمار می‌رود.

این عرق گیاهی برای تقویت معده مفید بوده و مشکلات بی‌خوابی را هم حل می کند.

از دیگر خواص این گیاه دارویی می‌توان به درمان آفتاب سوختگی، درمان قرمزی و سوزش پوست، کاهش چروک‌های پوستی و جلوگیری از بروز ترک روی پوست اشاره کرد.

همچنین عرق بهارنارنج می‌تواند درمان دردهای معده و سوء هاضمه باشد.

این گیاه اشتها آوراست.

عرق بهار نارنج سرشار از انواع آنتی‌اکسیدان است و به پیشگیری از بیماری‌های سخت، مانند سرطان کمک می‌کند.

عرق بهار نارنج دارای خواص ضد التهابی است و می‌تواند در کاهش التهاب‌های مختلف در بدن کمک کند، از جمله التهاب مفاصل، التهاب پوستی و التهاب روده.

مصرف عرق بهار نارنج می‌تواند به عنوان یک آرامبخش طبیعی و ملایم عمل کند. این ممکن است بهبود خواب، کاهش استرس و اضطراب را تسهیل کند.

عرق بهار نارنج می‌تواند به تنظیم فعالیت سیستم گوارشی کمک کند و مشکلات معده، سوء هاضمه و نفخ را کاهش دهد.

مصرف عرق بهار نارنج ممکن است به افزایش متابولیسم بدن کمک کند و در بهبود فرایند چربی سوزی و کاهش وزن مؤثر باشد.

عرق بهار نارنج دارای خواص ضد عفونتی است و می‌تواند در مقابله با برخی عفونت‌ها و باکتری‌ها موثر باشد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901490

دیگر خبرها

  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه
  • آیا منجمد کردن نان آن را سالم‌تر می‌کند؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • آیا قرار دادن نان در فریزر آن را سالم‌تر می‌کند؟
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!