Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل پدیده در خصوص شرایط این تیم صحبت هایی کرد

مدیرعامل شهر خودروی خراسان، شرایط این باشگاه را به تیم منحل شده مشکی‌پوشان خراسان مقایسه کرد که پس از سقوط به لیگ یک از بین رفت.

به گزارش طرفداری، اسماعیل حیدرپور درباره وضعیت تیم فوتبال شهر خودرو و احتمال انحلال این تیم، به تسنیم گفت:

انحلال گزینه آخر ماست و اگر این اتفاق رخ دهد، حمیداوی بیشترین ضرر را می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با مدیرکل ورزش و جوانان استان خراسان رضوی، معاون استاندار و فرماندار مشهد مقدس جلسه داشتیم و از آنها پرسیدیم چه کمکی به ما می‌کنند که پاسخی نگرفتیم. مدیرکل ورزش و جوانان گفت ورزشگاه ثامن را در اختیار باشگاه قرار می‌دهیم و درباره ورزشگاه امام رضا (ع) بحث نشد.

هیچ خریداری پا پیش نگذاشته است
وی در مورد تصمیم مالک باشگاه شهر خودرو تصریح کرد:

حمیداوی و اعضای هیئت مدیره باشگاه اعلام کردند اگر مدیران با مالک باشگاه مشکل دارند، تیم را به یکی از کارخانه‌ها یا متمولان مشهد که موردتأیید آنهاست، واگذار می‌کنند. متأسفانه تاکنون هیچ مشتری جدی که آن را بتوانیم خریدار بنامیم، پا پیش نگذاشته است. کسانی که قصد خرید تیم را دارند، فکر می‌کنند به‌خاطر بدهی‌ها باید مبلغی را هم برای واگذاری تیم پرداخت کنیم.

اگر با میروسلاو توافق کنیم، بخش عمده بدهی ما حل می‌شود
مدیرعامل باشگاه شهر خودرو راجع به میزان بدهی این باشگاه اظهار داشت:

بدهی درشت ما به میروسلاو اسلاوو است که 400 هزار دلار می‌شود. ما شرایط را برای این بازیکن توضیح دادیم و گفتیم که انحلال یکی از گزینه‌های پیش روی ماست. اگر با میروسلاو به توافق برسیم، بخش عمده مشکل بدهی‌ها حل می‌شود. وقتی گروهی در مشهد حاضر نمی‌شود تیم را بخرد، کسی از ما حمایت نمی‌کند و اجازه نمی‌دهند تیم را به تهران ببریم، باید چه کنیم؟

اگر به تهران بیاییم، نیاز نداریم برای سفر به شهرهای مختلف پرواز بگیریم
حیدرپور درباره تمایل مدیران باشگاه شهر خودرو به برگزاری تمرینات نماینده خراسان رضوی در تهران بیان کرد:

از استاندار درخواست کردیم اجازه بدهند تیم به نام شهر خودروی مشهد باشد، اما در تهران به کارش ادامه بدهد. شش هفت تیم لیگ یکی در تهران یا استان‌های همجوار مانند مازندران و مرکزی هستند و اگر در تهران باشیم، نیاز نداریم با پرواز به شهرهای دیگر برویم.

اگر شهر خودرو منحل شود، همه بدانند که همه راه‌ها را رفته‌ایم
وی در مورد دلیل اصرار مدیران شهر خودرو به انتقال تمرینات به تهران خاطر نشان کرد:

در این شرایط حدود یک میلیارد تومان صرفه‌جویی خواهیم داشت که با این طرح موافقت نکردند. اگر روزی اتفاقی بیفتد و شهر خودرو منحل شود، همه بدانند که ما همه راه‌ها را رفته‌ایم. کاش حرف‌های ما را بشنوند و به شهر خودرو کمک کنند. بسیاری از دوستان با ما همکاری نمی‌کنند و هیچ باشگاهی در ایران چنین شرایطی ندارد.

مگر بدون دیدن مدارک مالی فصل گذشته می‌توانیم حسابرسی کنیم؟
مدیرعامل شهر خودرو با بیان اینکه این باشگاه زمان بسیار کمی پیش رو دارد، اظهار داشت:

تیم شهر خودرو فصل گذشته در اختیار هیئت فوتبال بوده و مدیرکل ورزش و جوانان اعلام کرده است که نباید اسناد مالی را در اختیار مدیران باشگاه قرار بدهیم. مگر بدون مشاهده اسناد و مدارک مربوط به درآمدهای فصل گذشته می‌توانیم حسابرسی کنیم؟ اگر با میروسلاو توافق نکنیم و کسی از ما حمایت نکند، تیم منحل می‌شود که امیدوارم چنین مسئله‌ای پیش نیاید.

اتفاقی که برای مشکی‌پوشان رخ داد، برای شهر خودرو تکرار می‌شود
حیدرپور با اشاره به انحلال مشکی‌پوشان خراسان پس از سقوط به لیگ دسته اول گفت:

همان اتفاقی که برای باشگاه مشکی‌پوشان افتاد، برای شهر خودرو در حال رخ دادن است. ما احسان اصولی را در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال داریم که رئیس هیئت فوتبال خراسان رضوی است، اما نه به صورت تلفنی می‌توانیم با او گفت‌وگو کنیم، نه به مشهد می‌آید تا با هم صحبت کنیم. مدیران هیئت فوتبال نباید پیگیر مسائل فوتبال استان باشند؟

اخبار داغ 

وقتی 46 سال قبل، امکانات مونترال از امروز ما بهتر بود! + عکس های تاریخی خداحافظی تمیروف با هواداران پرسپولیس؛ مهاجم جنجالی سرمربی استقلال را فالو کرد لیونل مسی و فتح 41 جام؛ 2 جام دیگر تا رکورد دنی آلوز قد کوتاه لیساندرو مارتینز، سوژه کاربران در شبکه های اجتماعی / عکس

منبع: طرفداری

کلیدواژه: مشکی پوشان شهر خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۳۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهریار افندی‌زاده مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به ایمن‌سازی بزرگرهای تهران گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن‌سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.  

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه‌ها و پیش‌بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹ نسبت به احصای کاستی‌ها و کمبود‌های بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق آنها، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.  

افندی‌زاده اظهار کرد: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل‌ها، نصب تابلو‌های خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن‌تانک و استوانه، از اقدام‌هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.  

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن‌سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی‌ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن‌تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن‌سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.  

افندی‌زاده ادامه داد: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط‌کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط‌کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد؛ در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه‌ها و با مشارکت پلیس و شهرداری‌های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

گفتنی است؛ بزرگراه آزادگان، از شاهراه‌های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودرو‌های سبک و سنگین، دسترسی‌های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن‌سازی آن همیشه از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • حکم کمیته انضباطی برای تکرار یک دیدار تعیین‌کننده
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • پدیده مشکوکی که این روزها بین جوانان مُد شده!
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد
  • راننده خواب‌آلود سبب مرگ پاکبان شد/ تکرار مرگ رفتگران گرگانی برای سومین سال