Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهادکشاورزی گفت: در قالب طرح کنونی ‎بانک مرکزی در اجرای روش تأمین مالی زنجیره‌ای ‎کشاورزی قراردادی که حتما امیدوارکننده است سال آینده می‌توانیم تولید ‎گندم را در ایران به ۹ میلیون تن برسانیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیدجواد ساداتی‌نژاد وزیر جهادکشاورزی  در مراسم آیین رونمایی از نقشه راه تامین مالی زنجیره ای در بخش کشاورزی اظهار داشت: در قالب طرح کنونی ‎بانک مرکزی در اجرای روش تأمین مالی زنجیره‌ای ‎کشاورزی قراردادی که حتما امیدوارکننده است سال آینده می‌توانیم تولید ‎گندم را در ایران به 9 میلیون تن برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با الزام قانون باید در بخش کشاورزی رشد داشته باشیم، گفت: برای تحقق این امر به حکمرانی خوب نیاز داریم که در حال حاضر این مولفه را نداریم. یکی از اصول این حکمرانی که از برنامه دوم‌توسعه تاکید شده، اصلاح الگوی کشت است؛ چرا بیشترین مصرف آب در بخش کشاورزی است بنابراین باید صیانت از آب را در این دنبال کنیم.

کاهش منابع بانکی درگیر بخش کشاورزی با کمک تأمین مالی زنجیره‌ای

 

وزیر کشاورزی تصریح کرد: اجرای الکوی کشت با دستور عملیاتی نمی‌شود که چه بکارید و چه نکارید، بلکه باید سازکارهایی برای آن اندیشید و‌نخستین سازکار آن اصلاح قیمتگذاری است که مرغوبیت محصول را افزایش می‌دهد.  یکی دیگر‌از سازکارها این است که بتوانیم از کشاورزی حمایت کنیم که پیش نیاز همه این موارد اجرای کشاورزی قراردادی است.

وی اجرای تامین مالی زنجیره ای ‌کشاورزی قراردادی را یک اقدام ملی حمایت از خودکفایی و امنیت غذایی دانست و افزود: این امر نگاه امیدوارانه به آینده و استقلال کشور است که خدمت بزرگی است که شبکه بانکی به کشاورزی و مردم کشور می‌کند.

وزیر کشاورزی  با بیان اینکه در چندین سال اخیر کاری با چنین اهمیت در شبکه بانکی انجام نشده بود و بانکها نقش بسیار مهمی در تامین مالی زنجیره‌ای کشاورزی قراردادی دارند؛ اظهار کرد: یا کشاورزی باید اقتصادی شود یا نابود می‌شود؛ این در حالی است که سرعت تغییر کاربری اعجاب برانگیز است.

ساداتی‌نژاد تصریح کرد: برای اقتصادی کردن و تجاری سازی کشاورزی نیازمند اصلاح الکوی کشت و اجرای تامین مالی زنجیره‌ای در کشاورزی قراردادی هستیم که بانک مرکزی قدم اصلی را آغاز کرده و نقشه راه تامین مالی این یخش را تدوین‌ کرده است.

وی تاکید کرد: هدف ما این است که از شروع سال زراعی جدید که 15 شهریور است، در بخش تولید گندم،  در ابتدای فصل تمام موارد مورد نیاز کشاورز اعم از کود و سم و بدر اصلاح شده را تامین میکنیم و بیمه‌هم خواهد شد اما در انتهای کار با او تسویه خواهیم کرد. این کار را در 2 میلیون هکتار انجام خواهیم داد که برای آن به 40 همت منابع مالی نیاز داریم و اگر بانکها به‌کمک نیایند؛ این طرح شکست خواهد خورد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی بانک مرکزی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی بانک مرکزی کشاورزی قراردادی مالی زنجیره ای بخش کشاورزی تامین مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۰۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود

 به گزارش جام جم آنلاین از گرگان وی با بیان اینکه در این جلسه قرار به تشکیل زنجیره تولید گوشت مرغ با محوریت اتحادیه مرغداران استان شد، ادامه داد: این اقدام در جهت حمایت از مرغداران با محوریت اتحادیه انجام شده است.

مدیر عامل اتحادیه مرغ گوشتی استان گلستان با اعلام اینکه مقرر شده است در جلسه آتی اعضای هیئت مدیره زنجیره را انتخاب کنیم، اضافه کرد: برخی از موارد نیز برای تشکیل زنجیره تامین و تولید مرغ باقی مانده است که در جلسه آتی آنها را بررسی خواهیم کرد.

جافر با بیان اینکه در زنجیره‌ای که تشکیل خواهد شد به صورت قراردادی با مرغداران، کارخانه‌های خوراک دام و کشتارگاه‌های استان همکاری خواهیم داشت، عنوان کرد: این یکپارچگی تولید باعث خواهد شد تا از متضرر شدن مرغداران در فضای فعلی صنعت طیور جلوگیری شود.

وی تصریح کرد: درخواست تشکیل زنجیره را نیز به وزارت جهاد کشاورزی ارائه کرده‌ایم و منتظر پاسخ آنها هستیم.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان گلستان با بیان اینکه در حال حاضر مرغ زنده به زیر ۵۰ هزار تومان رسیده است، اظهار کرد: با آمار جوجه‌ریزی‌های که در ماه‌های گذشته رخ داده بود کاهشی شدن قیمت مرغ زنده قابل پیش‌بینی بود.

جافر اضافه کرد: یکی از راه‌های که در شرایط فعلی می‌توان جلوی متضرر شدن مرغداران را گرفت بحث صادرات مرغ است که در تلاش هستیم این مسیر هموار شود.

وی گفت: پشتیبانی امور دام هم باید در شرایط فعلی با همان قیمت مصوب ۵۸ هزار تومان مازاد تولید را جمع آوری کند تا مرغداران و تولیدکنندگان بیش از این متضرر نشوند.

دیگر خبرها

  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • نیکبخت: نوسانات بازار را با تولید به حداقل می‌رسانیم
  • افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود